|
Araftayim A serisi-A3-1 serisi-Golf
-
-
Bütçe bilgisi paylaşırsanız hangi model yıllarını karşılaştırmak gerektiği daha iyi anlaşılabilir
-
Kusura bakmayin paylasmayi unutmusum max 700000 2016-2015 bandinda -
EL-Classico Golf bu sınıfın lideridir.
Boşuna efsane demiyorlar, Highline Golf al hem para kazan hem arabaya bin.
-
Sürüş dinamiği ve tasarım istiyorsanız BMW
Totalde marka imajı ve kalite istiyorsanız A Serisi veya A3
Bunları istemiyorsanız, alayım satayım diyorsanız Golf. -
Golf, yarım asırdır bu segmentte lider ve referanstır.
Ayrıca en baz paketiyle bile diğer premiumları hizaya çekiyor.
Volkswagen AG( Bentley, Bugatti, Scania, Lamborghini, Skoda, Porsche vs vs) bünyesinde ki en önemli modellerin başında Golf gelir.
-
Hepsine minimum 1 yıl sahip oldum ;toplamda en iyisi A3 -
Bekar olduğunuz için BMW tavsiye ederim, golf bence saydığınız araçlar kategorisinde bir araç değil.
-
Golf 7.5 DSG Highline -
Uzun dönem test vardı A Serisi ve Golf karşılaştıran, şimdi bulamadım ama Golf'un pert olduğu kilometrelerde A Serisi devam ediyordu hayatına. O sebepten burda kimden reklam alırsa ona yönelen 30 dklik videolar bir şey ifade etmez.
Sırasıyla sayacak olursam özellikle tek kullanıcı ve muhtemelen genç olduğunuz için;
1 serisi
A Serisi
A3
Golf
Eğer kalite ön planda olacaksa;
A Serisi
A3
1 serisi
Golf. -
Yorum atan herkese cok tesekkur ederim :) kararimi vercegim -
3 u arasında golf
-
10 ay önce aynı kararsızlıkta kalmıştım limitim 350 bin civarıydı sonra gittim 250 bin liraya imara yakın bir arsa fırsatı oldu onu aldım. şu an emsalleri 1 milyon civarı.
Bu araçlardan sadece sport paket A3'e ve ekstra olarak o zamanın aynı fiyatlardaki C5 aircross'a dönüp bakıyorum diğerleri pek içimde kalmadı.
Golf- BMW 1.16d- A180d seçimi konusu:
https://forum.donanimhaber.com/golf-bmw-1-16d-a180d-secimi--150428162 -
Bu sınıfta ne diğerlerinde ne de halefinde bulamayacağınız şanzıman, tahrik aksı, ağırlık dağılımı, şasi, süspansiyon gibi unsurlar nedeniyle F20 1 serisi. Bu segmentte bu fiyata farklı bir deneyim yaşarsınız.
-
bu seçeneklerde F20 kasa bmw arkadan itiş olması sebebiyle sürüş zevki açısından diğerlerinden keskin şekilde ayrılıyor. iç hacmi ve bagajı dar ama tek başıma binicem demişsiniz zaten. yılda 30bin km için dizel motorlu bakmak mantıklı olur, bunlarda 1.16d ED olanlar gerçekten az yakıyor. 2015 yılında F20 kasa makyaj gördü zaten, ön farlar-stoplar daha düzgün hale geldi. sizin aradığınız şey makyajlı F20 kasa - 1.16d ED motorlu bmw 1 serisi bence hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 5 Temmuz 2022; 21:55:43 > -
1 serisi hepsinin içinde diğerlerinden daha iyi araba kesin olarak ama gidip Türkiye paket alırsan çok tat vermez
-
İclerinden en mantıklısı THE GOLF -
2 sene önce ben de bu araçlar arasında kalmıştım, neredeyse Golf 7.5 Highline alıyordum (Çift J far, Adaptif Hız Sabitleme, Sunroof, Masajlı ısıtmalı koltuk) gibi opsiyonu olan bir araçtı, fakat araç istediğimiz temizlikte olmadığı için vazgeçip neredeyse 0 olan A3 aldım 2020 model. Seçeneklerim arasında 1 serisi de vardı, hatta ilk ona baktım alıcı gözle fakat arabanın içine oturduğumda aşırı küçük geldi, hız göstergesi bile oyuncak gibi. Daha önce Leon kullanıyordum belki onun da etkisi oldu çünkü Leon, Golf, A3 bariz şekilde geniş ve ferah 1 serisine göre.
A serisini neden elemiştim çok hatırlayamıyorum açıkçası. Golf aralarında muhtemelen en dolu araba olacaktır, fakat herkeste Golf var, Audi'nin marka algısı çok daha iyi. Amacınız biraz da arabam imajıma katkı sağlasın diyorsanız A3 daha iyi olur bence, maalesef ülkemizde de insanların ilk baktığı şey arabanın markası.
-
A3 ve a180 gayet güzel ikisini de kullandım a180 amg de baya sportif hissiyat var diyebilirim o koltukları ve tasarımı ile mmmmhh misss
Bekar olduğunuz için BMW tavsiye ederim, golf bence saydığınız araçlar kategorisinde bir araç değil. |
Hepsine minimum 1 yıl sahip oldum ;toplamda en iyisi A3
|
EL-Classico Golf bu sınıfın lideridir. Boşuna efsane demiyorlar, Highline Golf al hem para kazan hem arabaya bin. |
Sürüş dinamiği ve tasarım istiyorsanız BMW
Totalde marka imajı ve kalite istiyorsanız A Serisi veya A3 Bunları istemiyorsanız, alayım satayım diyorsanız Golf. |
Bu sınıfta ne diğerlerinde ne de halefinde bulamayacağınız şanzıman, tahrik aksı, ağırlık dağılımı, şasi, süspansiyon gibi unsurlar nedeniyle F20 1 serisi. Bu segmentte bu fiyata farklı bir deneyim yaşarsınız. |
Benzer içerikler
- en iyi oto radyatör markaları
- arabanın 90 km hızı ile otobüsün 90 i aynı mıdır
- clio 4 hararet göstergesi
- mercedes b 180 kronik sorunları
- ince yanak lastik zararları
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- mg es5
- jeep avenger fiyat
- citroen c4x özellikleri
- peugeot 408
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X