Şimdi Ara

ARAKDAŞLAR İŞ ARIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskişehirde askari ücret yeren herhangi bi yerde çalışabilirim. ama bulamıyorum her yere bıraktım başvuru formu ama kabul edilmiyor. internetten de bulamadım lütfen yardım edin

lise mzenuyum bu sene başlıcam üni ye

• Hostluk yap iyi çalışırsan 1000 ytl felan alırsın.Ama fazla düzenin olmaz sabahtan akşama kadar çalışacak iş mi istiyorsun?
  • Burs araştırsana.

Bu kadar ihtiyacın varsa elbet veren birileri bulunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Hostluk yap iyi çalışırsan 1000 ytl felan alırsın.Ama fazla düzenin olmaz sabahtan akşama kadar çalışacak iş mi istiyorsun?

İlanlarda görmüştüm Hostes filan aranıyor yetiştirilicek diyorlardı sanırım cok az hostes host var
  • bak sana bi iş bulabilirim akşam 6 dan sonra gece 12 ye kadar barmenlik çok yorucu değil tiplerle beraber günlük 25 ytl filan geliyor ayrıca 2 gün gidiyorsun 1 gün tatilin var

adres doktorlar caddesinin başındaki donas varya onun karşısında TİCARET LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ VAR oraya git

daha önce çalıştıysan iş çok kolay ve zevkli
  • metroya git 18-25 arasıeleman arıyorlar lise emzunu en az ayda 850 900 a çalışırsın sezonda bitiyor ya yoğun olmaz.ben 10 gün dayanabildim o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

metroya git 18-25 arasıeleman arıyorlar lise emzunu en az ayda 850 900 a çalışırsın sezonda bitiyor ya yoğun olmaz.ben 10 gün dayanabildim o ayrı

Hostluk güzel de metroda güzel değil resmen sürünüyosun 3 ayda bir kıyafet değiştiriyolar 90 ytl alacaksın maaştan kesiyolar terminallerde iken perdeleri toplamadın mesela 50 ytl kesiyolar. Şu aralar yıldız turizm favorim bütün otobüsler travego-tourismo bide kamil koç var bu ikisinde her hangi bir gömlek pantolanla çalışabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

quote:

Orjinalden alıntı: canss89

metroya git 18-25 arasıeleman arıyorlar lise emzunu en az ayda 850 900 a çalışırsın sezonda bitiyor ya yoğun olmaz.ben 10 gün dayanabildim o ayrı

Hostluk güzel de metroda güzel değil resmen sürünüyosun 3 ayda bir kıyafet değiştiriyolar 90 ytl alacaksın maaştan kesiyolar terminallerde iken perdeleri toplamadın mesela 50 ytl kesiyolar. Şu aralar yıldız turizm favorim bütün otobüsler travego-tourismo bide kamil koç var bu ikisinde her hangi bir gömlek pantolanla çalışabilirsin...

yooo dostum bitek kıyafet sorun onuda maaştan kesıyorlar zaten parça parça veriyorlar..haa metroda zor
    pamukklae kamil koç özellikle niluferde çalışabılıyorsan(6yöne seferi var)daha rahat çünkü süper olur..perde olayı gerçek değil..kıyafette şöyle gömlek tabi 3 4 tane alman lazım temiz temiz giyinmen için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.