Bildirim
Aralarında Kaldım Tavsiyelerinizi Alabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kesinlikle ilk linktekini almanı tavsiye ederim diğerlerinin yanına yaklaşma ekran kartları iyi değil lenovo laptopta gt645 gibi iyi bir ekran kartı var fiyat performans ürünü diyebilirim
yüksek ayarda her oyunu oynayamazsın ( crysis 3 metro 2033..vb) yalnız her oyunu orta seviyede açabilirsin w8 kullanmıycam diyosan freedoslu laptoplara bak daha ucuza gelir
boşuna işletim sistemi parası verme en az 200 lira -
en iyi ekran kartı z500 de aralarında -
şuan için aralarında en idael z500 ama birazdaha bekleyip haswell işlemcililerden ve iyi grafik kartlısını bulabilirsen bence bekle deirm ama zamanım yok dersen en idael z500 -
quote:
Orijinalden alıntı: lordwalmax
kesinlikle ilk linktekini almanı tavsiye ederim diğerlerinin yanına yaklaşma ekran kartları iyi değil lenovo laptopta gt645 gibi iyi bir ekran kartı var fiyat performans ürünü diyebilirim
yüksek ayarda her oyunu oynayamazsın ( crysis 3 metro 2033..vb) yalnız her oyunu orta seviyede açabilirsin w8 kullanmıycam diyosan freedoslu laptoplara bak daha ucuza gelir
boşuna işletim sistemi parası verme en az 200 lira
hocama da atılıyorum
free dos aradı fark çok fiyat farkı olarak ram hdd biraz düşük ama yükseltebilirsiniz :)http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366635-notebook-urun9960.html
-
ilk link deki pişmanlıktır hocam asus al derim -
Soru "hangi ekran kartı en iyisinde" ise, cevap z500.
Ama digerleri de başka açılardan -en azından asus- degerlendirilebilir.
Ayrıca şu günlerde fiyatlar biraz yüksek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X