Şimdi Ara

Aralarında Kaldım Tavsiyelerinizi Alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kesinlikle ilk linktekini almanı tavsiye ederim diğerlerinin yanına yaklaşma ekran kartları iyi değil lenovo laptopta gt645 gibi iyi bir ekran kartı var fiyat performans ürünü diyebilirim

yüksek ayarda her oyunu oynayamazsın ( crysis 3 metro 2033..vb) yalnız her oyunu orta seviyede açabilirsin w8 kullanmıycam diyosan freedoslu laptoplara bak daha ucuza gelir

boşuna işletim sistemi parası verme en az 200 lira
  • en iyi ekran kartı z500 de aralarında
  • şuan için aralarında en idael z500 ama birazdaha bekleyip haswell işlemcililerden ve iyi grafik kartlısını bulabilirsen bence bekle deirm ama zamanım yok dersen en idael z500
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

kesinlikle ilk linktekini almanı tavsiye ederim diğerlerinin yanına yaklaşma ekran kartları iyi değil lenovo laptopta gt645 gibi iyi bir ekran kartı var fiyat performans ürünü diyebilirim

yüksek ayarda her oyunu oynayamazsın ( crysis 3 metro 2033..vb) yalnız her oyunu orta seviyede açabilirsin w8 kullanmıycam diyosan freedoslu laptoplara bak daha ucuza gelir

boşuna işletim sistemi parası verme en az 200 lira

hocama da atılıyorum

free dos aradı fark çok fiyat farkı olarak ram hdd biraz düşük ama yükseltebilirsiniz :)http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366635-notebook-urun9960.html

• ilk link deki pişmanlıktır hocam asus al derim
  • Soru "hangi ekran kartı en iyisinde" ise, cevap z500.

Ama digerleri de başka açılardan -en azından asus- degerlendirilebilir.

Ayrıca şu günlerde fiyatlar biraz yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.