Kasım 29'dan aralık 3'e kadar alırsanız yeterli. Raporun bittiği günün ertesi raporu teslim edin.
teşekkürler empire_loups .30 Kasım 2012 cuma güne denkgeliyor.1 aralık 2012 cumartesi 2 aralık 2012 pazar ve 3 aralık 2012 pazartesi 4 aralık 2012 salı dahil 5 gün rapor alırsam sanırım sorun çıkmaz değilmi arkadaşlar?Bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim?
Ben 3 dönemdir aynı şekilde raporla askerlik erteliyorum. Sadece aralığın 1 günü alsan da oluyor esasında ancak şubede kıl bir personele denk gelme diye 5 günlük al. Raporun bitince de götür teslim et. Buna dikkat et.
Sınav döneminde rapor alıp aldığımız bu raporu işyerine vermesek bunun bir sakıncası varmı.Kamuda çalışıyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Aralık döneminde sevke tabiyim.Sağlık durumlarından dolayı aralıkta gidemeyeceğim.Sağlık raporunu kaç gün ve hangi tarih aralığında almam gerekiyor?
İkinci sorumda kamuda çalışıyorum. Sınav döneminde rapor alıp; aldığımız bu raporu işyerine vermesek bunun bir sakıncası varmı?Bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı?
bilgisi olan arkadaşlar sorularıma cevap verip yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
bende kamuda işçi olarak çalışıyorum.Askerlik tecili için ilk defa rapor alacağım.Ne yapmam gerektiğini bilemediğim için bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını bekliyorum. Cevap aradığım sorular şunlar? Aile hekiminden rapor alsam kabul edilirmi?
Arkadaşlar aralık ayında sevke tabiyim ancak hem sağlık durumum hemde çocuklarımın okulları sebebi ile bu dönemde gidemeyeceğim.Rapor almam gerekiyor.Aile hekiminde rapor alsam kabul edilirmi? birde kaç gün almam lazım?
Ayrıca kamuda çalışıyorum almış olduğum bu raporu sadece askerlik şubesine veriyim diyorum.İşyerine raporu vermiyim normal çalışmaya devam etmek istiyorum.Bunun bir sakıncası varmı acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme