Şimdi Ara

Aramaya Kapanan Hattı Paket Yaparak Açtırabilir miyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
53.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Turkcell kullanıyorum 1 ay önce falan hattım aramaya kapandı yani ben arayamıyorum karşı taraf beni arayabiliyor, şimdi gidip internet paketi vb. paket yaptırsam hattım aramaya açılır mı yoksa illa TL'mi yüklemem gerekli ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aramaya Kapanan Hattı Paket Yaparak Açtırabilir Misin?

Hattın Aramaya Kapanması Ne Demek?

Bir hattın aramaya kapanması, o hattın gelen aramaları alamadığı anlamına gelir. Bu durum, fatura ödenmemesi, dolandırıcılık şüphesi veya teknik sorunlar gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Hattı Aramaya Kapanırsa Ne Olur?

Hattı aramaya kapanan kişiler, gelen aramaları alamazlar. Bu, acil durumlarda veya önemli iş görüşmeleri sırasında ciddi sorunlara yol açabilir.

Turkcell Hattım Aramalara Kapandı Nasıl Açabilirim?

Turkcell hattının aramaya kapanması durumunda, şu adımları izleyebilirsin:

• Faturanı kontrol et ve varsa ödemeyi yap.
    • Müşteri hizmetlerini ara (532) veya Turkcell mağazalarını ziyaret et.
    • Sorunun nedenini öğren ve çözüm için gerekli adımları at.

Hattı Aramaya Kapanınca Ne Olur?

Hattı aramaya kapanan kişiler, aşağıdaki sonuçlarla karşılaşabilirler:

• Gelen aramaları alamazlar.
    • Acil durumlarda veya önemli iş görüşmelerinde sorun yaşayabilirler.
    • Faturasız hattı aramaya kapanırsa, hizmetleri askıya alınabilir.

Aramaya Kapanan Hat Nasıl Açılır?

Aramaya kapanan bir hattı açmak için, sorunun nedenini belirleyip gerekli adımları atmak gerekir. Genellikle, fatura ödemesi veya teknik sorunların çözümü hattı açar.

Kapanan Hattı Başka Operatöre Geçirme

Hattı aramaya kapanmışsa ve açılamıyorsa, başka bir operatöre geçirmeyi düşünebilirsin. Bu işlem, numaranı değiştirmeden farklı bir operatörün hizmetlerinden yararlanmanı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel
  • Başka operatöre taşı açılır aramalara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachios

Başka operatöre taşı açılır aramalara

Şimdi onu düşünüyodum Vodofone'a geçmeyi düşünüyorum geçsem hiç TL yüklemesi yapmadan hattım aramaya açılır mı ?
  • POS cihazından paket yaptirirsaniz hat tekrar kullanıma acilir.Hat hala iptal olmadıysa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattın iptal olmamışki,
    Aranmaya acık
    Aramaya kapalısın..
    En az yükleme miktarı olan 15 tl yüklediğinde hemen aramalara açılır,
    Diğer operatöre taşısan da olur.Paket de olur d,paket yapman şart değil.

• Yok hat iptal olmadı sadece aramaya kapandı hani belli bi süre tl yüklemeyince hat kapanıyor ya o tl yerine paket yüklesek de o süre artar mı ? Paket yaptırmak istiyorum çünkü daha avantajlı TL yükletsem yarısını kesicek zaten geçmiş vergilerden dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet paket yaparsan hattin aramalara acilir. Tabi alacagin paketin ucretinin 10tl den fazla olmasi gerekiyor.anladigim kadar uzun suredir hattina tl yuklememissin. Tl yukleyip pakete cevirmek istersen muhtemelen biriken telsiz kullanim bedeli duser haberin olsun. Onun yerine bayiden direk paket yukletebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • bildiğim kadarıyla açılması lazım.
  • bikere yaptım hat aramaya açılmadı tekrar tl yükleme durumunda kaldım avea

12 tl telsiz kullanım ücreti birikmiş numarayı tasırsam kurtulabilirmiyim bundan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

bikere yaptım hat aramaya açılmadı tekrar tl yükleme durumunda kaldım avea

12 tl telsiz kullanım ücreti birikmiş numarayı tasırsam kurtulabilirmiyim bundan

Ben dün Vodofone'a geçmek için gerekli işlemleri yaptım yarın mesaj gelince yeni hattı falan takıcam benimde çok fazla birikmiş telsiz kullanım ücretim vardı Turkcell'de, size yarın haber veririm numarayı taşıdığımızda, o borçların silinip silinmediğini.
  • 3 ay içinde tekrar geri dönmeseniz siliniyor. Döndüğünde tekrar eski bakiyeyi yüklüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: y2101

bikere yaptım hat aramaya açılmadı tekrar tl yükleme durumunda kaldım avea

Evet kalan borçlar sıfırlanıyor numarayı taşıyınca hatta Vodofone'a bu yılın başından sonra numarasını taşıyanlar için bütün sene telsiz kullanım ücreti almıyormuş.
  • Merhaba hocam bu yarı aktif dönemde yani arama yapılamadığı dönemde sms ve mobil internet özelliği kullanılabiliyor mu

• burakcoskunofficial kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatmış olucam. Sorunun cevabı: internet kullanılamıyor. sms denemedim ama kullanılamadığını tahmin ediyorum.

Benim de bu konuyla ilgili bir sorum var.

Turkcell'deki hattımda 10 lira bakiye var. Hattım bugün aramaya kapandı ama aranmaya açık. 6 ay daha lira yüklemezsem hat kapanacak. Hattımı başka bir operatöre taşıyıp 1-2 hafta sonra tekrar turkcell'e geri dönersem 6 ay boyunca başka lira yüklemeden hattım aramaya tekrar açılır mı? Yoksa yine lira yüklemen lazım derler mi?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.