Şimdi Ara

aramızda avukat olan varmı acaba ?? ( acil )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamlar herkese.2007 senesinden bir avm ye kalan 200 liralık borç bugün 2270 lira olurmu ? ayrıca işyerime maaş haciz kağıdı göndermişler ne yapmam lazım? şimdiden herkese teşekkür ederim iyi akşamlar..

• Avukat değilim ancak bildiğim kadarı ile olabiliyor. Genele mi ne vuruyorlar borcu zaman geçtikçe de katlanarak ilerliyor. Sanırım sizin de bir avukata ihtiyacınız var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yardımınız için.
  • Hocam anlasmaya bakin 2000tl oderim deyin cikin isin icinden borc kafayi eritir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 lirayı ödeyecek gücüm olsa 270 liranın pazarlığını yapmam onlarla. benim demek istediğim bunlar ne derse biz onu ödemek zorundamıyız? bunlardan hiç bir belge yada fatura talep edemiyormuyuz? vatandaşın yanında olan hiç bir kurum yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewwo_35

öncelikle selamlar herkese.2007 senesinden bir avm ye kalan 200 liralık borç bugün 2270 lira olurmu ? ayrıca işyerime maaş haciz kağıdı göndermişler ne yapmam lazım? şimdiden herkese teşekkür ederim iyi akşamlar..

hocam borç neyin borcu ? Neyden kaynaklı onu bilelim öncelikle
  • hocam 2007 senesinden bir avm den yaptığımız alışverişten kalan borç.ben bu borcu ödediğime adım gibi eminim ama seneti almamışız. 5 senedir aynı evde oturuyom ve aynı işyerinde çalışıyorum.benim evime yada işyerime aradan geçen 7 sene zarfında herhangi bir uyarı yada tebligat gelmedi. taki geçen hafta işyerine gelen maaş haciz kağıdı gelince öğrendim. avm ye gidip konuştuğumda bana 200 liralık bir alacaklarının kaldığını ve avukata verdiklerini söylediler. ve sonunda avukatın yanında çalışan arkadaşta bana 2270 liralık bir borç çıkardı.ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bi yol izlemem konusunda ciddi bi yardıma ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam 2007 senesinden bir avm den yaptığımız alışverişten kalan borç.ben bu borcu ödediğime adım gibi eminim ama seneti almamışız. 5 senedir aynı evde oturuyom ve aynı işyerinde çalışıyorum.benim evime yada işyerime aradan geçen 7 sene zarfında herhangi bir uyarı yada tebligat gelmedi. taki geçen hafta işyerine gelen maaş haciz kağıdı gelince öğrendim. avm ye gidip konuştuğumda bana 200 liralık bir alacaklarının kaldığını ve avukata verdiklerini söylediler. ve sonunda avukatın yanında çalışan arkadaşta bana 2270 liralık bir borç çıkardı.ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bi yol izlemem konusunda ciddi bi yardıma ihtiyacım var.

bir avukata danışıp hukuki yardım alın.aynı yerleşim yeri ve aynı işyerinde 5 yıl sürekli çalıştığınızı gösterir evrak alın. alacaklının kötü niyetli olduğu varsayımı altında mahkemede itirazınızı sunun.ayrıca bir başka şeyde gecikme bedeli asıl borcun 1 yada 2 katını geçemez diyede birşey vardı galiba.en fazla ödeyeceğiniz ya 500 yada 750 tl olur.

• ok hocam sizin dediğinizi yapayım bakalım ne olacak?
  • quote:

ok hocam sizin dediğinizi yapayım bakalım ne olacak?

labidu arkadaşıma katılıyorum alacaklı kötü niyetli hiç kimse 5 yıl alacağı için bekletmez normalde süresi var onun borçlar kanununa göre o kadar beklemesi bile saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Ray // 7 -- 3 Temmuz 2014; 20:35:13 >
  • bende söyledim bu zamana kadar neden beklediniz diye bir sürü bahane saydılar yok postacı gelmiş işyerini bulamamış yok evde kimse yokmuş falan diye ama bakalım ne olacak avukatla görüşemiyorum bir türlü yanında çalışanda habire sen ödemeyi nasıl yapacan kredi kartıyla mı nakit mi diye sıkıştırıp duruyor.birde ben savcılığa gidip derdimi anlatsam nasıl olur acaba bi yararı olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.