Şimdi Ara

Aramızda Recoil konusunda uzman var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tepmeyi en aza indirgemek için ne yapmamız lazım? Ben ne denediysem bi noktaya kadar başarılı olabildim. 800 dpi dan 400e geçtim etkisini gördüm silah daha rahat kontrol ediliyor 800e göre. Bu tarz başka etkenler var mı acaba?

• Pratik ve tecrübe önemli.

Sensitivity birçok kişinin kafasını karıştırıyor.
    Tek bir çözüm var. Hangi sens değeri sana daha rahat geliyorsa onu oynayacaksın. Sana uyan değere çabuk alışırsın zaten.
    Örneğin bilekten oynuyorsan 2-3 sens, koldan oynuyorsan ve yeterli alanın varsa 1-2 sens vs. Hangi şekilde rahatsan ona alış.

Dpi aslında basit bir konu. 800 dpi 1 sens 400 dpi 2 sens’e eşit esasında. Hızları aynı. Sadece mouse 800 dpi da daha çok piksel hesaplıyor. 400 dpi’da atlama yapma olasılığı 800’den daha yukarıda mesela. Ama daha pürüzsüz.
    400 dpi ve 800 dpi aynı sens değerinde oynanacaksa(2 sens = 1 sens demiştik) ikisininde neredeyse bir farkı yok. Masaüstü kullanırken 400dpi yavaş geliyorsa 800 yap oyundaki sensi ikiye böl misal.

Spray konusuna gelirsek, evet doğrudan etkiliyor sens sprayi fakat alışmak ve rahat olmak asıl mesele.
    spray practice mapinde sprayi öğrenmen yeterli.

Zaten maç içindeki aim doğruluğun iyi olduğu sürece sprayi her türlü atarsın. Yani ilk 6-7 mermiyi adama her türlü değdirirsin. Hiç spray bilmesen dahi aşağı çekmen yeterli mouse’u.
    Fakat ilk karşılaşma anında aim doğruluğun az olunca ve refleks olarak ateş etmeye başlayınca 13-14-15.mermiye ihtiyaç duyuyor olman doğal. Şarjörün yarısındaki mermiye hükmetmek zaten herkes için zor.

Asıl olay spray değil yani anlayacağın, sens değeri ve aim doğruluğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem-

Pratik ve tecrübe önemli.

Sensitivity birçok kişinin kafasını karıştırıyor.
    Tek bir çözüm var. Hangi sens değeri sana daha rahat geliyorsa onu oynayacaksın. Sana uyan değere çabuk alışırsın zaten.
    Örneğin bilekten oynuyorsan 2-3 sens, koldan oynuyorsan ve yeterli alanın varsa 1-2 sens vs. Hangi şekilde rahatsan ona alış.

Dpi aslında basit bir konu. 800 dpi 1 sens 400 dpi 2 sens’e eşit esasında. Hızları aynı. Sadece mouse 800 dpi da daha çok piksel hesaplıyor. 400 dpi’da atlama yapma olasılığı 800’den daha yukarıda mesela. Ama daha pürüzsüz.
    400 dpi ve 800 dpi aynı sens değerinde oynanacaksa(2 sens = 1 sens demiştik) ikisininde neredeyse bir farkı yok. Masaüstü kullanırken 400dpi yavaş geliyorsa 800 yap oyundaki sensi ikiye böl misal.

Spray konusuna gelirsek, evet doğrudan etkiliyor sens sprayi fakat alışmak ve rahat olmak asıl mesele.
    spray practice mapinde sprayi öğrenmen yeterli.

Zaten maç içindeki aim doğruluğun iyi olduğu sürece sprayi her türlü atarsın. Yani ilk 6-7 mermiyi adama her türlü değdirirsin. Hiç spray bilmesen dahi aşağı çekmen yeterli mouse’u.
    Fakat ilk karşılaşma anında aim doğruluğun az olunca ve refleks olarak ateş etmeye başlayınca 13-14-15.mermiye ihtiyaç duyuyor olman doğal. Şarjörün yarısındaki mermiye hükmetmek zaten herkes için zor.

Asıl olay spray değil yani anlayacağın, sens değeri ve aim doğruluğu.
    Yorum için teşekkürler hocam yalnız bahsetmek istedigimi tam anlatamadım galiba. Buraya şu sprayleri atayım az önce aldım ss leri daha iyi anlaşılması adına. Her rifle ile yaptım sg hariç. Ortalama böyle bir spray çıkıyor benden. Aim botz mapinde karşı duvara attım direk. Zowie EC2-A kullanıyorum 400dpi 1.9 sens ile. Oyun harici de veya başka oyunlarda da sürekli bu ayarda mouse yaklaşık 3 aydır. Benim amacım görseldeki sprayleri daha da derli toplu, daha isabetli hale getirmek. Mesela ak47 ye bakınca sağa sola biraz fazla dağılmış gibi. Tamam yakın mesafe degil, bu spray de iyi sayılır ama mutlaka daha iyisi nasıl yapılır diye düşünüyorum ve bunun peşindeyim su an :D

• İyi spray atmışsın zaten. Koşan adama falan atmak sıkıntı, onuda aim flex haritada geliştir düz duvara spray çalışmanın çok faydası olmuyo aime vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Aimbotz mapinde denemenin amacı yok. 30 mermiden sonra zaten dümdüz atıyor mermileri. Gir normal maplerde dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Yorum için teşekkürler hocam yalnız bahsetmek istedigimi tam anlatamadım galiba. Buraya şu sprayleri atayım az önce aldım ss leri daha iyi anlaşılması adına. Her rifle ile yaptım sg hariç. Ortalama böyle bir spray çıkıyor benden. Aim botz mapinde karşı duvara attım direk. Zowie EC2-A kullanıyorum 400dpi 1.9 sens ile. Oyun harici de veya başka oyunlarda da sürekli bu ayarda mouse yaklaşık 3 aydır. Benim amacım görseldeki sprayleri daha da derli toplu, daha isabetli hale getirmek. Mesela ak47 ye bakınca sağa sola biraz fazla dağılmış gibi. Tamam yakın mesafe degil, bu spray de iyi sayılır ama mutlaka daha iyisi nasıl yapılır diye düşünüyorum ve bunun peşindeyim su an :D

Alıntıları Göster
    sen fantezi arıyorsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Aimbotz mapinde denemenin amacı yok. 30 mermiden sonra zaten dümdüz atıyor mermileri. Gir normal maplerde dene.
    Örnek gösterme amaçlı bu mapi kullandım hocam infinite ammoyu kapatıp. Recoil mapini bilirsin orda mouseu nasıl hareket ettirecegini gösteren grafik var ben onu yeterli bulmuyorum daha kararlı şekilde atılabilecegini düşünüyorum bunun peşindeyim. Zaten şu sprayleri oyun içi aynen yapabiliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem-

sen fantezi arıyorsun hocam

Alıntıları Göster
    Neden öyle dedin hocam yeterli mi sence bunlar

• ezberlediğin spray hiç birşey sana diyeyim ezberlediğin patternle hiç birşey yapamazsın git hs dmde spray at 1 tap çalış öyle gelişirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pureee -- 5 Mayıs 2019; 14:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Örnek göstermek için o mapi kullanma diyorum. Mapte bug var 30 mermiden sonrası dümdüz gidiyor zaten istersen kapat istersen aç fark etmiyor yani. Gir HS dmlere orada çalış sprayini başka türlü çok fazla gelişim gösteremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 5 Mayıs 2019; 15:35:21 >
  • quote:

Örnek göstermek için o mapi kullanma diyorum. Mapte bug var 30 mermiden sonrası dümdüz gidiyor zaten istersen kapat istersen aç fark etmiyor yani. Gir HS dmlere orada çalış sprayini başka türlü çok fazla gelişim gösteremezsin.
    Mapte sorun yok tekrar denedim bende dediğin tarzda bir şey olmuyor. Resmi maplerde de aynısını yapabiliyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 5 Mayıs 2019; 23:26:43 >
    tamam kardeş sen biliyon hadi BB
  • quote:

tamam kardeş sen biliyon hadi BB
    Neden yalan söyleyeyim öyle dümdüz falan attığı yok. Ayrıca 30 mermiden sonrası neden ilgilendiriyor onu da anlamadım zaten. Silahın tepmesi rekabetçi maçta neyse burda da aynen öyle. Ya senin mapte bir sıkıntı var ya da troll yapmaya çalışıyorsun anlayamadım.

• Biri de güzel macro yazıp silmiş Allah akıl fikir versin kimler giriyor artık şu foruma
    Gelip burada soru soruyorsun sana akıl veriyoruz tersliyorsun. Senin 1-2k saat oynadığın oyunu ben 10k saat oynadım.
  • quote:

Gelip burada soru soruyorsun sana akıl veriyoruz tersliyorsun. Senin 1-2k saat oynadığın oyunu ben 10k saat oynadım.
    Bak hocam yazdıklarımda ters bir şey yok. Sen iki kere yazınca bunu ben gidip denedim yine de ve olmadıgını belirttim istersen video da atabilirim. Mermilerin dümdüz gitmesi dedigin olayı ya ben farklı anlıyorum ya da cidden ya senin mapte ya da bende bir problem var. Niyetim polemik yaratmak değil simdiye kadar ne bu bölümde ne de bölümde de yapmadım zaten. dm mapleri vs de takılıp oyunumu geliştirecegimi ben de biliyorum zaten. Konuyu açma amacım şu sprayin geliştirilmesi adınaydı yanlış yere çekildi bence biraz. Kalbini kırdıysam da hakkını helal et öyle bir niyetim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.