Şimdi Ara

ARANIZA DÖNDÜM ÖZLEDİM DH Yİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ben etimesguta(ankara) giderken çocuk cebimi aldı e tabii bende niye elimde kurcalıyom neyse aldı kaçıyo bizde mal deeğiliz tabii adamın elinde 700 milyona aldığım k700i var koştum yumruk çaktım ama hafif herkes olay yerine toplandı telefonu kurtarmayı başardım ama bacağımı yitirdim.şuan yaşamam mucize adamın elinde bıçak varmış.leptoptan yataktan zor yazıyorum hep tekerlekli sandalye ile yürücem.doktor fazla yorma dedi kendini MERHABA DH!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıds -- 11 Aralık 2005, 13:33:11 >

• şaka değil öyle olsun be inanmayın fotoğrafhaneden yataktaki görüntülerimi gösterince inanırsınız belki
  • Hoşgeldin...Geçmiş Olsun...
  • Geçmiş olsun yav umarım en kısa zamanda toparlanırsın
  • geçmiş olsun... nasıl bir bıçak yarası aldın ki ömür boyu yürüyemeyeceksin?
  • gecmiş olsun!

hep tekeerlekli sandalye ile yürüyecegim nedemek yaa.. sakat mı bıraktı serefsz...
  • resimleri görsek bana biraz atmasyon gibi geldi- ben gazetede hiç öyle birşeyler okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski forumu özlüyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga

resimleri görsek bana biraz atmasyon gibi geldi- ben gazetede hiç öyle birşeyler okumadım

gazetede bu tarz olayları koymazlar.onlara daha iyi şeyler lazım.ölmüş olsa yazarlar..

Arkadaşım sanada büyük geçmiş olsun
  • Gecmiş olsun kardeş....
  • BABA GEÇMİŞ OOLLSUN EN KISA SÜREDE TOPARLA KENDİNİ O TLF ALANIN BEN WARYAAAAAAAA ................................
  • geçmiş olsun baba nedir bu salaklardan çektiimiz
  • Geçmiş olsun...
  • Çoook büyük geçmiş olsun.DH aşkı bu olsa gerek.
  • nasi simdi hep tekerlikli sandalyede mi kalacaksin gecmis olsun duzelirsin insallah
  • Kardeş geçmiş olsun malesef oluo bunlar
    En kısa zamanda iyileşirsin inşallah
  • seni sakat birakan yarin beni de sakat birakir sizi de buna biri dur demeli
    aslinda linc edecekler bir tanesini bak yapabiliyolar mi

arkadas gecmis olsun bu arada...
  • abi etimesgutta oturuyorum ve çalışıyorum tırstım geçmiş olsun
  • Büyük geçmiş olsun. zaman herşeyin çaresidir. takma kafana umarım en kısa zamanda tam anlamıyla düzelirsin

aramıza hoşgeldin tekrar
  • Kardeş bence peşinen hep tekerlekli sandalyede kalıcam deme. Umudunu kaybetme, sonuçta bu bir biçak darbesi, bomba patlamadı ya. En kısa zamanda iyileşmeni diliyorum. Büyük geçmiş olsun.
  • hepinize teşekkür ama doktora sordum ömür boyuymuş yaw ağlıcam böyle ömür boyu diyince ama kader

en kritik yerden bıçaklamış beni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.