Şimdi Ara

Aranızda Hiç Çalışmadan ÖSS'yi Kazanan Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
13.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temelim olmadığı için mecburen çalıştım. gerçi 1 saat falan çalıştım günde ama düzenliydi. bir de hızlı test çözdüğüm için çabuk bitiyordu.

bu arada özel üniversite savunucusu değilim ama çok fazla ön yargı olduğunu düşünüyorum. özel üniversitede burslu okuyorum ve hiç bir zaman para muhabbeti duymadım arkadaşlarımdan. ayrıca zannedildiği kadar da kolay değil. zar zor geçtim hazırlığı bu sene. çalışmayanı koyuyorlar yani kapının önüne. acıma yok.
  • Biz çalışmadan ingilizce sınavını geçemiyoruz adamlar ÖSS 'yi kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 1 Ağustos 2009; 0:42:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

ben çalışmadan üniyi kazandım! diyenler:

ufak ufak atın da civcivler yesin

Sana nasıl çalışmadan kazanmak bu kadar inanılmaz geliyorsa, bana da o kadar insan bu kadar çalışıp nasıl böyle kötü sonuçlar alabiliyor, o inanılmaz geliyor. Hayat ne garip.
  • quote:

Abi sen nereyi tutturuyosun onu söyle bi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: =burhan=

quote:

Sana nasıl çalışmadan kazanmak bu kadar inanılmaz geliyorsa, bana da o kadar insan bu kadar çalışıp nasıl böyle kötü sonuçlar alabiliyor, o inanılmaz geliyor. Hayat ne garip.

ben çok iyi biliyorum o çalışmadım kasmadım havalarını merak etme

hayır kardeşim sanki çalışmak ayıp aşağılancak bişey.İtiraf edin işte adam gibi bi yer kazanmak için çalışcan arkadaş sırf zekayla olmuyo bu işler

• Benim de öyle olduğunu söyleyen arkadaşlarım var ki ben hiç inanmıyorum. Kendim şu an için başarısız olduğumdan dolayı değil Ama adam akıllı çalışmanın nasıl birşey olduğunu biliyorum. Yani hiç çalışmamayı bırak günde 2-3 saat çalışmayla da öyle Boğaziçi O.D.T.Ü. falan kazanılacağını sanmıyorum. Öyle diyenler bana göre kendilerini zeki göstermeye çalışıyorlar ya da eziklik duygularını bastırıyorlar (kişisine göre)... 10 yıllık dostum var benim ta ilkokuldan adam ortaokulda da başarılıydı lisede de... Ama ona sorsan hiç çalışmaz hatta deneme sınavı ne desen bilmez... Ama annesi anneme kafasını dersten kaldırmıyor diyor sürekli İşin biraz nazar (!) biraz da kendini yüceltme kısmı yani... Çalışmadan kimsenin kolay kolay kazanacağını sanmıyorum. En azından altyapı yoksa...

• kazanmaktan kastın ne? kimileri için kazanmak barajı geçmektir.
    kimileri için en düşük puanlı özel üniyi kazanmaktır. kimi için ilk 2 bindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

hemde itü - bilgisayar mühendisliğini

nasıl olur? doğru değildir umarım.
  • "ÖSS'yi kazanmak" olayı artık marifet değil ki. 145 ve 165 (Yeni sistemde de buna tekabül eden düşük puanlar olur.) barajını aşan ÖSS'yi kazanmış oluyor.

G.tünüz yiyorsa "Hiç çalışmadım." deyip şu yerlerden herhangi birine girin:

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
    Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce & Türkçe)
    İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi & İstanbul Tıp Fakültesi
    Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (Başarı Burslu)
    Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Kapsamlı Burslu)
    ODTÜ Endüstri Mühendisliği
    YTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    Boğaziçi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği
    ODTÜ Mimarlık
    Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği (Başarı Burslu)
    TOBB ETÜ İşletme (Üstün Başarı Burslu)
    Bilkent Üniversitesi İktisat (Kapsamlı Burslu)
    Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi
    Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji
    Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği
    Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı (Kapsamlı Burslu)

gibi gibi...

Güzel liste değil mi? Var mıdır acaba "Hiç çalışmadım!" deyip buraları kazanabilen? O günde saatlerce test çözen, hayatını her türlü teknolojiden soyutlayanlar kazanıyor buraları. Böyle yapmadığını iddia edene de asla inanmayın. Var öyle çakallar, deli gibi çalışırlar evde, dışarıda çalışmadıklarını öylerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Ağustos 2009; 0:56:08 >

• Çalışmadan ÖSS kazanılırda, üniversite kazanılırmı bilemem.
  • arkadaşım hiç ama hiç çalışmadım. kitap açmadım 1 yıl boyunca. söz2 puanım 326. mimar sinan sinema-televizyona gircem %90. bu yıl kontenjanlar da arttığı için puanlar düşcek. belki anadolu ün. halkla ilişkiler - reklamcılık da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 1 Ağustos 2009; 0:55:58 >
  • quote:

quote:

quote:

hayır kardeşim sanki çalışmak ayıp aşağılancak bişey.İtiraf edin işte adam gibi bi yer kazanmak için çalışcan arkadaş sırf zekayla olmuyo bu işler

Çalışmak aşağılanacak birşey demiyorum ki. Ama beni tanıyan herkes ne kadar tembel olduğumu bilir.
    Hava yapmak gibi bir derdim de yok, ister inan ister inanma. İnternetteyiz zaten.
    Derslerde bile uyurdum. Benim için dersin dinlenmesi gereken 5 dakikası vardır, gerisi hikaye. Bir de üzerine 1-2 tane soru çözdün mü tamam. Sayısal da bu böyle tabi. Bazılarına da sözel böyle kolay gelir.

Ama haklısın, ben de senin yerinde olsam ben de böyle diyenlere inanmazdım, inanma zaten.

• quote:

quote:

quote:

sozelde calismadan biseyler yaparsinda, geometri, ve fen bolumunde calismadan puan almak hayal.

• 200 puan öss den almıştım ilk girişte 52 puan da okuldan geldi.Sonuç:Ege Su Ürünleri Müh. 2.öğretim

okulda sondan 3.ydüm lisede hiç çalışmadım hayatımı yaşadım.Lise sonda sağ elimi kırdım sınava 2 ay kala hiç umrumda olmadı.
    Şuan hayatımdan çok memnunum ama Vizelere Finallere çalıştığımın 10da 1ini çalışsam derece yapardım

Neyse amaç mühendis ünvanı almak benim için.Okul bitince futbolcu menajerliği yapıcam işim hazır
  • çok iyi b.k yiyosunuz çalışmayarak. övüne övüne anlaıtyosunuz bide. görücem sizi 3-4 yıl sonra askerlik kapıya dayandığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

200 puan öss den almıştım ilk girişte 52 puan da okuldan geldi.Sonuç:Ege Su Ürünleri Müh. 2.öğretim

okulda sondan 3.ydüm lisede hiç çalışmadım hayatımı yaşadım.Lise sonda sağ elimi kırdım sınava 2 ay kala hiç umrumda olmadı.
    Şuan hayatımdan çok memnunum ama Vizelere Finallere çalıştığımın 10da 1ini çalışsam derece yapardım

Neyse amaç mühendis ünvanı almak benim için.Okul bitince futbolcu menajerliği yapıcam işim hazır

Aynen kanka :) aynı sınıftayızda

bu arada sabah 7de otobüsüm var hatunun yanına marmarise tatile gidiom

hadi DH iyi eğlencelerrr

• 3 kere girdim üçünde de kazandım

birincisinde celal bayar makine mühendisliği ikinci öğretim ...dersaneden devamsızlıktan kaydımı silmişlerdi...32bininci olmuştum..

ikincisinde ege üniversitesi fizik....sistemin değiştiğini öğrenince hiç şevkim kalmadı dersaneye prosedür gereği gittim..türkçe derslerine hiç girmedim..62bininci olmuştum...

üçüncüsünde 9 eylül jeoloji mühendisliği...egede okurken girdim kazandığımı öğrenince egeden kaydımı aldırıp buraya geçtim..70bininci oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 1 Ağustos 2009; 1:32:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon96

arkadaşım hiç ama hiç çalışmadım. kitap açmadım 1 yıl boyunca. söz2 puanım 326. mimar sinan sinema-televizyona gircem %90. bu yıl kontenjanlar da arttığı için puanlar düşcek. belki anadolu ün. halkla ilişkiler - reklamcılık da olabilir.

giricende bişi olucakmı sonra?zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

"ÖSS'yi kazanmak" olayı artık marifet değil ki. 145 ve 165 (Yeni sistemde de buna tekabül eden düşük puanlar olur.) barajını aşan ÖSS'yi kazanmış oluyor.

G.tünüz yiyorsa "Hiç çalışmadım." deyip şu yerlerden herhangi birine girin:

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
    Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce & Türkçe)
    İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi & İstanbul Tıp Fakültesi
    Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (Başarı Burslu)
    Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Kapsamlı Burslu)
    ODTÜ Endüstri Mühendisliği
    YTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    Boğaziçi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği
    ODTÜ Mimarlık
    Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği (Başarı Burslu)
    TOBB ETÜ İşletme (Üstün Başarı Burslu)
    Bilkent Üniversitesi İktisat (Kapsamlı Burslu)
    Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi
    Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji
    Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği
    Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı (Kapsamlı Burslu)

gibi gibi...

Güzel liste değil mi? Var mıdır acaba "Hiç çalışmadım!" deyip buraları kazanabilen? O günde saatlerce test çözen, hayatını her türlü teknolojiden soyutlayanlar kazanıyor buraları. Böyle yapmadığını iddia edene de asla inanmayın. Var öyle çakallar, deli gibi çalışırlar evde, dışarıda çalışmadıklarını öylerler.

İnanmıyacaksın ama sene boyunca sadece 4-5soru bankası çözüp hacettepe tıp kazanan arkadasım vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Bütün arkadaşlarım neredeyse öyle.

Kazandıkları yerler:

Boğaziçi-Kimya Öğretmenliği
    Uludağ-İngilizce Öğretmenliği
    Trakya-Matematik
    Bilkent-Arkeoloji

hepsi işsiz kalacağından haberdardır umarım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.