Şimdi Ara

Aranızda Hiç Çalışmadan ÖSS'yi Kazanan Var Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
13.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öss ye hazırlanan arkadaşlarımız burada yazılanları okuyup ben niye çalışıyorum gibi bir düşünceye kapılmayın. yoksa fena çakılırsınız
    mesajların çoğu yalan. millet adını "zeki" yapıyor
    yok neymiş 50,45,40,20,10,5 sonrada 2. olarak kapatmışmış

2009 öss den sonra millet isyan ediyordu. sınav boru gibiydi diye. şimdi burada herkes ilk 10.000 içinde.
    birde alınan maaşlar konusu var onda da durum aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

bazıları günde 2-3 saat çalışır çalışıyorum der. bazıları günde 4-5 saat çalışır millet soruncada hiç çalışmamıştım der..
    tabi hedeflenen yerlerde önemli
    birisi tıp kazanır istediği üni gelmez diye gitmez. kazanamadım der
    birisi 2 yıllık bir bölüm kazanır balıklama atlar kazandım der

Bizde sınavsız geçişten 2 yıllığa geçip te "2 yıllık kazandım" diyen adam var. Kafasını mı koparsam?
  • oss yı kazanmak yoktur barajı gecmek ve ılk tercıhıne gırebılmek vardır
    gerısı kapagı atmak ya da onu bıle atamamaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0107AE845 -- 1 Ağustos 2009; 19:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Bütün arkadaşlarım neredeyse öyle.

Kazandıkları yerler:

Boğaziçi-Kimya Öğretmenliği
    Uludağ-İngilizce Öğretmenliği
    Trakya-Matematik
    Bilkent-Arkeoloji

hepsi işsiz kalacağından haberdardır umarım

Uludağ - İngilizce Öğretmenliği
    Trakya - Matematik

• quote:

Orijinalden alıntı: RocheL RusvoN

Son 2.5 aya girene kadar bütün derslerde uyudum hiçbir test çözmedim.Artık hocalar bile beni takmıyordu dershanede okulda salakmışım gibi küçümser bir bakışla suratıma bakıyorlardı bende aynı bakışı iade ediyordum onlara...

Son 2.5 aya girdiğimde günde yarım saat edebiyat çalışmaya başladım.Dershanede 50. falandım o zamanlar 40 lara tırmandım..

son 1.5 aya girdiğimde ki başından beri son 2 ay çalışıp halledicem derdim herkese ama 2 ayın erken olduğuna karar verdim 1.5 ay kala başladım tembellikten neyse son 1.5 ay adam gibi çalışmaya başladım sene başından beri planladığım gibi derecem 35 e yükseldi sonra 30 a sonra 25 e sonra 20 ye sonra 15 e 10 a ilk beşe girdim ve dershanede son denemede dershaneyi 2. likle kapadım(1. olmama imkan yoktu lise 2 den beri hazırlanan bir çocuk vardı össye türkiyede dereceye oynuyordu)

Ardından össye girdim okulda 109. olmamdan dolayı ki 4 sene boyunca yatmamdan her sınavda kopya çekmeye çalışmamdan dolayı düşük bir ek puan geldi.Ama genede türkiyede sözel 2'de 7920. oldum ve bana küçümser bakış atan herkesi bir güzel poşet ettim sonradan hepsi sen dersi derste dinliyordun falan demeye başladı o arada bunları söylerlerken yanımda sıra arakdaşım vardı gülüyordu çünkü oda biliyordu bütün gün uyuyordum Kendi dediklerinin hiçbirini yapmadan kazanmamı kendilerine yediremiyorlardı

Hiç değil ama kafama göre çok az çalışarak kazandım Ki bunda kendime güvenmem ve kendimi tanıdığma inanmam çok etkiliydi

son cümlene katılıyorum ...
    "damdan düşenin halini yine damdan düşer anlar" diye bir söz vardır.
    kimseden inanması beklenemez çünkü beklenemez işte , o öyle öğrenmiş, öyle yaşamış, kendinden öyle biliyordur ve bunu genele yayar.
    inanmamakta da haklıdır.

lisede müdür yardımcımız vardı ne zaman sohbet etsek imalı imalı ana şunu derdi : " var olan zekayı kullanmamak aptallıktır"

ha ben kesin orta halli bir yer kazanacağımı biliyordum, çalışsam daha iyisi olurdu elbet ama benim sorunum da çalışamamak ...
    temelim elbette var ortaokul hatta ilkokula dayanan bir temelim, derte dinler kavrarım konuyu.

son söz olarak çalışmak her zaman iyidir, tembellile bir şey olunmaz ...

• arkadaşım niye upladın ya bırak gitsin konu dhnin derinliklerine
  • Ben okula bile gitmezdim ya bilardoya ya internete .Lise 8 sorumluluk ile 3 yıl önce bitti bu sene diplomamı aldım ve şimdi mühendislik bekliyorum.Hayatım boyunca oturup ders çalışmışlığım toplasanız 1 saati geçmez . Ha siz inanmışsınız inanmamışsınız pek umrumda değil aslında , =burhan= yanlız değilsin kardeşim her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan :D
  • 2009 öss kazıktı hayatım boyunca 4 kere bu sınava girdim zaten sayısalım kötü ama sözelden hiç bu kadar düşük almamıştım.Ben sözelciyim ama sözel alanı bölüm açısından çok fakir olduğundan lisenin son sınıfında ea bölümüne geçmiştim.Sınavda hiç çözemediğim halde söz-2 sorularına baktım hiç çalışmadan ve liseyi bitireli 5 sene olmuş söz-2'den 15 soruyu rahat yaparım.Sayısalcı içinde kendi alanında durum böyledir diye tahmin ediyorum.Sadece sözel hiçbir şeye yaramıyor ama sayısal çok işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben böyle hayatın

Ben hiç çalışmadım bütün derslerim 2 idi dershaneye gitmedim ama makina mühendisliğine gidicemPara konuşur

şu nickini değişte bari seni adam yerine koyalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriNitroToluen.

quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Bütün arkadaşlarım neredeyse öyle.

Kazandıkları yerler:

Boğaziçi-Kimya Öğretmenliği
    Uludağ-İngilizce Öğretmenliği
    Trakya-Matematik
    Bilkent-Arkeoloji

hepsi işsiz kalacağından haberdardır umarım

Uludağ - İngilizce Öğretmenliği
    Trakya - Matematik

özel sektör olabilirde bu devirde yılda 10-15 branş öğretmeni atanıyor o yüzden söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: RocheL RusvoN

quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

öss ye hazırlanan arkadaşlarımız burada yazılanları okuyup ben niye çalışıyorum gibi bir düşünceye kapılmayın. yoksa fena çakılırsınız
    mesajların çoğu yalan. millet adını "zeki" yapıyor
    yok neymiş 50,45,40,20,10,5 sonrada 2. olarak kapatmışmış

2009 öss den sonra millet isyan ediyordu. sınav boru gibiydi diye. şimdi burada herkes ilk 10.000 içinde.
    birde alınan maaşlar konusu var onda da durum aynı

Beni tanımadan atıp tutuyorsun...Evet sınav boru gibiydi bunu bende kabul ediyorum.Benim dediklerime inanmıyorsan dershanemi arayıp sorabilirsin Sakarya/Sınav Dergisi Dershaneleri şubesi tel nosunu bilmiyorum ama nette vardır eminim.

Ben adımı zeki koydurmaya çalışmıyorum asla öyle bir çabam olmadıda...

Benim çabaladığım nokta milletin dediğiyle iş yapmayın eğer kendinize güveniyorsanız ve kendinizi tanıyorsanız hocaların profesörlerin dediği şekilde değil kendinizin belirlediği yolda istediğinizi başarabilirsiniz...

Aranızda Hiç Çalışmadan ÖSS'yi Kazanan Var Mı?

Kapağı nereye koymamı istersin?

senin aobp'n de yüksekmiş. benim 56

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 4 Ağustos 2009; 21:50:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djnone

öss yi çalışmadan kazanan varsa bunu diyorsa bilsinki öbürkü dünyada onu büyük bi ızdırap bekliyo. çünkü yalan söylüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 4 Ağustos 2009; 22:09:04 >
  • çalışmadan üniversite kazanan öğrenci çoğunluğu dilcidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

İnanmıyacaksın ama sene boyunca sadece 4-5soru bankası çözüp hacettepe tıp kazanan arkadasım vardı.

temeli varsa çok normal

quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

günde 400 500 soru çözdüm diyenler aslında hayatlarının hatasını yapıyorlar..çünkü çözüp geçiyor kavramıyor soruyu..özellikle sayısal sorularda...50 tane çöz ama çözdüğün soruların hepsinin mantığını anla..bu çok daha verimlidir bana göre..kendine de zaman ayır öyle oduna bağlamak doğru değil bence..

bunun şu 50 soruluk kısmı hariç katılıyorum. Günde 50 soru biraz az çünkü anca kavramana yeter uygulamana değil. şunu 150-200 fln yapalım.
    herneyse bunun canlı örneği arkadaşımdı adam günde 500-600 soruyu robot gibi çözüyordu ama say2 anca 340 puan civarı yapabildi, bn daha az çözüyordum tabi genelini kavrayarak =P sonuç kat kat iyi geldi. (sonuç bizde saklı kalsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrypticNS -- 5 Ağustos 2009; 1:50:01 >

• neredeyse hiç çalışmadan lise bilgilerimle kazandım. Dersaneye bile son derste gelirdim oda sadece kız kesmeye :) öss akşamı sabah 6 ya kadar half-life oynamıştım. Babam çıldıracaktı az kaldı. Ama ben biraz şanslıydım 2006 da puanların 10 puan düştüğü zamana denk gelmiştim. Şimdi sosyal bilg ögretmenliği okuyorum. Bakalım kpss de ne halt yiyeces :)
  • Üniversite sınavı için ne dershaneye gittim, ne de kitaptan çalıştım.

Öğretmen okulunda yatılı okuyordum ve başka bir meslek düşünmüyordum.
    Eğitim fakültesine girecek bilgim vardı. Hayatımdan memnunum.
    Hiç bir zaman keşke çalışıp daha çok kazanacağım bir mesleğim olsaydı diye düşünmedim.

:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 5 Ağustos 2009; 3:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

neredeyse hiç çalışmadan lise bilgilerimle kazandım. Dersaneye bile son derste gelirdim oda sadece kız kesmeye :) öss akşamı sabah 6 ya kadar half-life oynamıştım. Babam çıldıracaktı az kaldı. Ama ben biraz şanslıydım 2006 da puanların 10 puan düştüğü zamana denk gelmiştim. Şimdi sosyal bilg ögretmenliği okuyorum. Bakalım kpss de ne halt yiyeces :)

• Suan memnun mu acaba okudugu bolumden bize ibret olsun
  • sakarya makine kazandım çalışmadan. bu arada günde 5-6 saat çalışıp da düzgün bi yerler kazanamayanlar da olabilir, gülüncek bişi diil kapasite meselesi. ben tm okumak istiyordum okulda bölüm açılmadığından mf üzerinden yoluma devam ettim. kendini heba edip 200 300 puan almak kazanmak diildir benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skiin Bird -- 8 Şubat 2012; 20:46:31 >
  • Ben. Bkz: İmzam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.