Şimdi Ara

Aranızda Hiç Çalışmadan ÖSS'yi Kazanan Var Mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
13.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde yarım saat-bir saat gibi çalıştım.Kimse inanmasa da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriNitroToluen.

quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Bütün arkadaşlarım neredeyse öyle.

Kazandıkları yerler:

Boğaziçi-Kimya Öğretmenliği
    Uludağ-İngilizce Öğretmenliği
    Trakya-Matematik
    Bilkent-Arkeoloji

hepsi işsiz kalacağından haberdardır umarım

Uludağ - İngilizce Öğretmenliği
    Trakya - Matematik

alacağı en baba maaş 2000 tl.

bunun için mi okudun

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Günde yarım saat-bir saat gibi çalıştım.Kimse inanmasa da...

bölüm ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Günde yarım saat-bir saat gibi çalıştım.Kimse inanmasa da...

bölüm ne ?

Tıp hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon96

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

kaç puan aldın ?

söz2 = 326

bende bişey sandım

aynen la ben de birşey sandim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Pff bu senede benim var hadi hayırlısı :D

Başarılar umarım umduğun gibi istediğin yeri kazanırsın
  • neye göre kazanıyon kime göre kazanıyon ?

itü - endüstri mühendisliği bölümü var. bir de sütçü imam matematik bölümü var. ?
  • bende baya bi ilgisizdim derslere karşı. köy gibi biryerde yaşadığım için sıkıntıdan dersaneye gidiyordum. bigün bi kadın geldi bize falcıymış. ben hariç herkes tanıyormuş meğer. sana bakayımmı dedi. bende tamam bak dedim. bir çaydanlık, bir yumurta ve bir tutam tuz istedi. yumurtayı çaydanlığın içine kırdı ve üzerine tuz döktü. "nereyi istiyorsun" dedi. ben de teknoloji hastası olduğum için bilgisayar mühendisliği dedim. baktı çaydanlığa ve "olacak, olacak ama" dedi. ben de ama ne olacak kötü mü sonu dedim. yok dedi biraz farklı olacak dedi. aynı sene dumlupınar üni. bilgisayar mühendisliğini kazandım. (ister inanın ister inanmayın ders çalışmadım. sadece sınava bir ay kala yirmi tane deneme sınavına girdim) neyse bir yılın sonunda maddi imkansızlıklardan dolayı bırakmak zorunda kaldım. sonraki sene yine aynı şekilde gayrıciddi olarak sınaa girdim ve tıp fakültesini kazandım. bu arada 3bin küsürüncü olmuştum. bu kadarını beklemiyordum açıkçası. şimdi okuyorum hala tıpta. arada o falcı kadın aklıma geliyor. kastettiği buydu heralde. neyse konudan biraz çıktım ama... sözün özü çalışmadan kazanmak bir yana derece bile yapılır. yeter ki alında yazsın...

• Sadece haftasonu dershane derslerine gittim + okulda gördüm biraz ders bide sınava az bi süre kala evde az çalışmayla 90 bin sıralama yapmıştım sayısal alanda sonra bi üniversiteye yerleştim
  • Asıl meselenin üni kazanmak değil bitirmek olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 8 Şubat 2012; 21:49:57 >
  • sayisal arkadasim son hafta sozel kitaba bakip esit agirlikdan bogazici isletmeyi kazandi.

tum bolu ayaklandi millet dershanelere isyan etti. 2007 sezonunda girdi.

yeminle dogrudur
  • Dostum 326 puan fena sayılmaz ama mimar sinan yada anadolu üniversitelerinde iletişim gelmez.en az ygs den 350 alıp lys den de iyi çok iyi bir sonuçla istediğini alacağını düşünüyorum.bunun nedeni mimar sinanda ve anadolu üniversiteleri geçen senelerde 2bin ve 6binler le öğrenci aldılar.benim de istediğim yerlerdendi ikiside ancak selçuk iletişim nasip oldu :) başarılar..
  • arkadaşlar söylediklerim size yalan gelebilir ama , hiç çalışmadan itü makine kazanan arkadşım var.

yemin ederim çocuk sadece makara için okula gelirdi , hiçbir dersi dinlemez çoğundan kovulurdu.ağır futbol hastasıydı ,deplasmana giderdi. notları kötüydü.
    çocuk bir girdi sınava, çat itü makineyi kazanmış. bütün okul bunu konuşmadıysa hiçbirşey bilmiyorum.okula diplomamı almaya gittiğimde sıralamaya bakarken gördüm yemin ederim şok oldum , müdürde sordu onu mu gördün diye herkes çocuğu soruyomuş
  • Hiç bir zaman ders çalışmadım.Hiç bir zaman çalışkan bir öğrenci olmadım.Aldığım en yüksek not 85.

Şuan istediğim bölümde okuyorum.Mutluyum.Firmalardan teklif geliyor.
  • Özele gitmek istediğim için çalışmadım. Zaten mat geo fln 0. O yüzden sıkıntı olmadı. Şuan istedğim bölümdeyim.
  • 180 barajını gecen herkes kazanmış sayılıyor o yüzde.ln soru yanlış çalısmadan güzel biryeri tuttursun varmi olabilirdi.
  • ulan adam 320 küsür puanla mimar sinan kazanmış şimdi baktım mimar sinan sinema tv ye 456 puan
  • ben-15 gün felan çalıştım,dandik bölüm dandik okul

kocaeli halkla ilişkiler
  • O 326 puana dusuk diyenler konunun acilis zamanina baksa iyi olur. O zaman en yuksek ham puan 300du.
  • Dokuz eyll jeofizik müh. okuyorum hiç çaışmadım. hala daha çalışmıyorum sadece matematikten kaldım. biliyorum marifet değil ama yapacak bişey yok ben ders çalışmak için doğmamışım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.