Şimdi Ara

Aranızda Hiç Çalışmadan ÖSS'yi Kazanan Var Mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
13.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DayNNite

ulan adam 320 küsür puanla mimar sinan kazanmış şimdi baktım mimar sinan sinema tv ye 456 puan

ama ne zaman girmiş sınava? 2010 öncesi girdiyse sınav sistemi farklıydı tavan puan 380di ama şuan 575
  • hiç çalışmadım diyemem ama lise 1 de ve 2 de çalışıyordum.lise 2 nin sonunda yapılan denemedeki puanımla şu anda okuduğum fakulteyi kazanabiliyordum.

3. sınıfta ise cepten yedim.genelde arkadaşların çözemediği sorulara bakardım , onları sorarlardı ve çözerdim.matematik ve geometri çözmeyi çok severdim.dersanedeki derslere katılırdım ve orda ders esnasında çözdürülürse onları çözerdim.
    benim için hobi olan matematik ve geometri dışında evde hiçbir konuyu da çözmezdim.zaten hiç konu çalışmadım öss için.zaten her boş derste ve akşam ders çıkışında ps oynardık, 5-6 saat başından kalkmadan..bir diğer şeyle Türkçe de 45 soruda 25 net anca yaparken Türkçe hocam biraz roman oku dedi ve
    ben de jules verne nin aya yolculuk gibi ilkokul çocuklarının okuduğu kitaplardan 3 tane okudum.toplam 500 sayfa falan..
    rapor aldıktan 1 hafta sonra dersane hocaları müdürle kavga etti ve hepsi ayrıldı.dahada dersaneye gitmedim.daha konular bitmemiştii bile. arkadaşlarla sabahtan akşama kadar menajerlik (cm 03/04) oynardık.
    gelelim öss ye
    öss den önceki gün bir etkinlğe katıldım ve güneşte fazla kaldığım için akşam çok rhatsızdım.sabah kalktığımda baım dönüyordu ve yine rahatsızdım ama sınava girdim.
    sınavda genelde 45/45 yaptığım matematık 40 net geldi.biyolojiden nefret ederdim.denemelerde 6d 6y yapardım genelde fakat full yaptım , fzik kimya da 1 er yanlış geldi.Türkçe de 40 net geldi
    sonuç olarak şu an son sınıfta olduğum omü tıp ı kazandım.

sonuç olarak bence ilk sınıflarda iyi çalışıırsa bir süre sonra fazla çalışmaya gerek kalmıyor.ayrıca biraz zevk almak lazım derslere tam katılmak lazım..

• Kime neye gore kazanmak diye soruyum sana?

Ben hayatimda hic calismadim gecen yil ygs-lys de 58 bin sonucunu aldim. Cogu kisi cok iyi saniyor bu sonucu, herkes tercih yapmadigimda laf etti

Bana gore 58bin benim icin berbat bi sonuctu, yatarak bunu yaptiysam, calisarak daha iyisini yaparim dedim ve oturdum bu yil calisiyorum ins ilk 10bine giricem. Bi kazanmak var bide kazanmak var, 58bine girseydim o civardaki insanlar arkadasim olucakti adam calisarak 58bine girmis ve ayni seviyeye koyulacaktik, calisarak 10bine girip gercekten kendi seviyemdeki insanlarla durmak isterim. Lisede bu sorunu cok cektigimden nakil yaptirdim, universitede boyle pismanlik yasamak istemem.

Puan ve zekayi es deger tutmuyorum, sadece puan ve kultur seviyesi cok orantili oluyor.
  • Orası kazanmak mı oluyor ?
  • bende hiç çalışmadım. fen lisesini kazandım. gene çalışmadım istanbul üni iktisatı kazandım... oks kolaydı öss yeemedi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.