Şimdi Ara

ARANIZDA WİNNİG 9 U YADA BURNOUT U OLUP WİRELESSİ OLAN WAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WİNNİG 9 YADA BURNOUT OYUNU OLUP AYRICA WİRELESS MODEMİ OLUP NETE GİREBİLEN BİRİ WARSA ŞU OLAYI DENİYELİM BEN DE BU İKİ OYU NWAR AYRICA WİRELESS DE WAR BİZİM EWDE WARSA BENİM GİBİ BİRİ ONLA KARŞILIKLI OYNAYABİLİRİZ BU İKİ OYUNU EGER WARSA ARANIZDA MESAJ ATSIN DENİYELİM ŞU OLAYI

• BU OLAYA KAFAYI TAKTIM BÖLE BİŞİ WAR ARKADAŞLAR Bİ DENİYELİM
  • ardahakgör dostum bu oyunlardan bende yok ama lutfen egerkı bılıyorsan ınternet nasıl yapılyor nasıl baglanıyorsun yazarmısın yuz kere farklı sekılde denedım ınad ettı baglanmıyor
  • bende WİNNİG 9 var neyapıcan anlamadım ama yardıcı olurum
  • ardahakgör kardeş konuyla alakası yok ama sende anladığım kadarıyla vs2.5 var ve sen video seyredebilion bendede vs2.5 var ben seyredemiom bana şu olayı anlatırmısın kardeş alet hiç bi işime yaramıyooo.2 gb lik kartta aldım zamanınıda ama sadece mp3 var içinde.ayrıca wireless var ama oyun olarak wrc var işine yararsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardahakgör

WİNNİG 9 YADA BURNOUT OYUNU OLUP AYRICA WİRELESS MODEMİ OLUP NETE GİREBİLEN BİRİ WARSA ŞU OLAYI DENİYELİM BEN DE BU İKİ OYU NWAR AYRICA WİRELESS DE WAR BİZİM EWDE WARSA BENİM GİBİ BİRİ ONLA KARŞILIKLI OYNAYABİLİRİZ BU İKİ OYUNU EGER WARSA ARANIZDA MESAJ ATSIN DENİYELİM ŞU OLAYI

Ben bikaç güne kadar BURNOUTt u alıcam istersen sana ulaşabileceğim bi mail adresi ver alınca sana haber veririm bende bu internetten karşılıklı oynama işini bide tanıdık biriyle denemiş oluruz yoksa rasgele oynuyoruz karşıdaki inmidir cinmidir bilmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsoin -- 15 Nisan 2006; 4:43:07 >
  • Bu arada daha önce NBA 2006 da online oynadım gayet hızlı ve zevkli takılma yok denilecek kadar az ayrıca illa maç etmenizde gerekmiyo isterseniz yakartop bile oynayabiliyosunuz denemenizi şiddetle tavsiye ederim
  • nashira kardeşim ben bi program yükledim netten wideoları pspnin formatına çewirio bilgisayarda izledigin wideoları izlemen için pspde bunu o programla çewirmen gerekio psp formatına mesela ben hasta fenerliyim bilgisayara yüklüyom maç özetlerini filan sonra psp ye gönderiom yolda filan giderken izliom programı yolllim istersen sana msnden filan bende mesela hafıza kartım ufak öle 2 gb filan degil ama yine de ufak da olsa wideolar izleyebiliom eger 2 gb filansa 2 uzun film filan bile yükleyebilirsin netten indir film filan ya cd den yükle film sonra gönder pspne eger hafıza kartın büyükse aç izle aslanlar gibi
  • hüsoin kardeş oynuyon da nba bende mesela winnig we burnout war ama hiç kimse çıkmıyo baglanabileceğim ayarı filan mı war bu işin ya habire bakıom mesela hiç o oyuncu çıkmıyo games no found filan yazıo mail adresimi mail olarak attım sana ekle msnde konuşalım filan yapalım şu işi kafayı yiyicem ya
  • kardeşl şeger winnig 9 un yada wirellele oynanabvilen bi oyunnu warsa wireles hat olan bi yere gittinde yada ewinde warsa wireles pspden baskalarına baglanıp karşılıklı maç filan yapabilion ama ben de uğraşıom hala yapamadım ama öle bi özellik war
  • Kardeş burnout u aldım hemen deniyorum bakalım neden oynanmıyo online oyun.
  • winnig 9 bilmiyorum ama Burnout ta online oyun desteği yok sadece karşılılklı ve altı kişi aynı anda oynamaya imkan veriyo oyüzden online oynıyamıyoruz ama dediğim gibi NBA 2006 da online oynanabilme özelliği var kendim bizzat denedim çalışıyoda bence varsa arkadaşlarında filan bi NBA umd si al öyle dene farkı görüceksin zaten yada versiyonun 1.50 ise ve hafıza sıkıntın yoksa karta yükle dene derim umarım yardımım dokunmuştur.
  • hüsoin kardeş makina benim 2.5 ya burnout ta da winnig de de war wirelees özelliği eminim ama sen mesela nba oynarken filan nasıl kuruyon oynuyon
    bakıom ben winnig de burnoutta filan oyuncu seçme yer iwar işte kimle oynicaksan orda kimse çıkmıyo psp nin ana menüsünde filan bi ayar filan mı yapıorsun network ayarları filan dio ya acaba orda ben değişik bişi mi seçtim bilmiom ya oyunlarda eminim çünki wireleesle oynama özelliği war benim bi ayar filan değişiik nasıl tam baglanıon filan bi anlatblir misin uzun uzun o psp nin ana menüsündeki network ayarı filan onları ne seçicez bi bakar mısın sen oynarken o ayarlar nasıl iki tane mod war orda hod mode bi de baska bişi yazıyo ya onlar işte
  • ya burnout oyununu ele alarak konuşuyorum burnout da bahsedilen wireless dan kasıt psp nin wireless network hattı yani psp nin multiplayer oynanabilirliğini sağlayan sistem . Senin istediğin şey ise sanırım online internet üzerinden psp si ve wireless modemi olan diğer arkadaşlarınla oynayabilmek bunun içinde online oynanabilen oyunları tercih etmen gerekli ve malesef burnout hiç bi şekilde online oynanamaz ancak 6 kişiye kadar multiplayer desteği vardır.
  • hım anladım peki winnig 9 u biliormusun onda nasıl acaba benim istedgimi anladın sen dedigim gibi wireles modemim war modeme baglanıp net üstünden oynamak istiorum dedigin gibi demeki burnoutun wireles mode dedigi psp ler arası normal multiplayer game ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.