Şimdi Ara

Aranızda yurt internetinden Lol oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok merak ettim oynayabıleniniz var mı? Ben yurtta kalıyorum adam 16mb dedi ama geldıgım ılk gunlerde geceleri 1 den sonra oynanabılıyordu ama sımdı onuda oynayamıyorum var mı aranızda hıc yurtta lol atabılen

• Yurt ve oyun pek yakışmıyor yan yana çoğu yurtta durum böyle... Ayrıca en az yoğun olduğu zamanda bile ping düşük gibi görünsede packet loss sürekli oluyordu ve ping sürekli artıp iniyor bu durumda oynamayı çok etkiliyor. Telefon internetini kullanmayı dene ki bizim burda oda olmuyor canım çok sıkkın o yüzden
  • Yurt internetiyle oyun oynanmaz. 5 sene yurtta kalmış biri olarak bana inanabilirsin. Mobil internetini bağla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu bağlayacaksın yurt internetiyle bir şey yapamazsın
  • Aparttı yurttu buralarda oyun oynamak pek mümkün değil. Mobil internetin ile oynayabilirsin.
  • K3BL4 kullanıcısına yanıt
    Mobılde zar zor çekiyor bizim burdada :)
  • Ç. kullanıcısına yanıt
    bağladın mı sen hıc? nasıl oluyor telefon ınternetıyle pıng?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AlienPickless9 A kullanıcısına yanıt
    Vodafone'san işkence. Turkcell isen gayet iyi. TT de idare ediyor diye biliyorum.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Turkcell ım bakalım deniyeceğim bir
    cok yer mı pekı?
  • Ben oynuyorum 22 ping civarı alıyorum genelde bazen sapıttığı oluyor tabi ama genelde iyi

• 4 sene yurtta kaldım kyk da olsa özelde olsa yurtta oyun oynanmaz...
    mobil internetinle oyna, telefon iyi çeksin ping fazla oynamaz 50lerde gezer
    yurtta gece 2 ile sabah 7 arası nette kolayca gezilebiliyor oyun yine oynanmıyor, normalden yüksek pingle giriyorsun ve ping sürekli fırlıyor bu fırlama 200 değil 500 değil 10k falan oluyor yanlıs okumadın bildiğin 10.000 (10 bin)
    durduk yere '' Tekrar bağlanıyor '' falanda diyecek bunuda unutma :) özel yurtta kalmıştım ben yan odaya telefon hattı cekıp vodafone internet almıştılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 12 Ekim 2018; 13:59:29 >
  • AlienPickless9 A kullanıcısına yanıt
    Önceden 15-20 MB yiyordu oyun başı. Şimdi daha çok yiyor gibi. Ortalama 30 MB diyelim.

• westte 50 pingle oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.