Bildirim
Arapça Müzik Dinleyebileceğim Siteler ???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Android cihazın varsa Tuneİn Radio indir sanırım arapça pop kanalları da var -
Tuneİn'in windows desteği de var. Fakat ben aradığım müzikleri bulamadım. Bir de sen bakar mısın tunein'in sitesinden? -
Önerisi olan yok mu? -
Galiba benim dışımda şu ana kadar hiç arapça müzik dinleyen olmadı. Kendimi yalnız hissettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diego11 -- 28 Temmuz 2012; 19:44:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Diego11
Galiba benim dışımda şu ana kadar hiç arapça müzik dinleyen olmadı. Kendimi yalnız hissettim.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam müzik bölümünde bu konuyla ilgili bilgili bir arkadaş vardı. Eğer görürse konuya mesaj atacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 28 Temmuz 2012; 20:19:37 > -
cafrande.org adresinde sol tarafta müzik menüsü altında her türlü etnik müziği bulabilirsin fakat aralarda tanıtım sesleri giriyor bazen. -
quote:
Orijinalden alıntı: spectrasonic
cafrande.org adresinde sol tarafta müzik menüsü altında her türlü etnik müziği bulabilirsin fakat aralarda tanıtım sesleri giriyor bazen.
Malesef aradığım gibi bir site değil. :( -
Sabırla bekliyorum hala.quote:
Orijinalden alıntı: Diego11
Bu mesaj silindi. -
Güncel... -
Yukarı... -
Yukarı... -
youtube a arabic pop music yazıcan kardeş çok mu zor -
quote:
Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz
youtube a arabic pop music yazıcan kardeş çok mu zor
Öyle çok saçma sonuçlar geliyor. -
Günceldir arkadaşlar.. -
Niye kimse bakmıyor. :( -
Güncel.. -
Up -
Neyse boş verdim mal mal konu güncellemek istemiyorum. Konu kapatılabilir... -
arabic pop için bazı siteler var ama başlangıç için en basitleri melody arab ve mazikana, biraz eski siteler ama 90lara ait bile arapça pop bulabilirsin. melody arab sürekli güncellenen bir sitedir. öncelikle amr diab . mohamed hamaki . elissa . amr moustafa . tamer hosny . ramy gamal gibi pop sanatçılarını dinle. bunların isimlerini yaz youtube ye kliplerinifalanda izlersin
Benzer içerikler
- qobuz türkiye"de nasıl kullanılır
- nazende sevgilim anlamı
- rock radyo frekansları
- bergüzar türküsünün hikayesi
- gitar ne kadar sürede öğrenilir
- müzik indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X