Şimdi Ara

Araplar Türkleri Katlederek Filistin'den Kovmadı mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eee şimdi çıkacağına göre Rusya'nın etkisi artacak demektir.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Öldürülmelerine bana ne diyorum işte. Zaten anca üreyip üreyip durmuşlar başka birşey yapmamışlar. 70 senedir aynı mesele. Dünya olmuş 9 milyar. Pakistan hindistan savaşsa yine bana ne desem umursamasam yine islam düşmanı olmam. Arap, hint ve afrikalıların genel olarak sevilmediğini sende biliyorsun.

Konu beni ilgilendirmese bile dünyanın sonu gelmiş gibi kafa ütülüyorsunuz. Gündemi meşgul ediyorsunuz. Saçma sapan abartılı tepkileriniz var. İnsan mecburen konuya giriyor ve sizin gibi düşünmeyenleri islam düşmanı falan diye yaftalıyorsunuz. Oysa israilliyi de sevmem filistinliyi de. Bana göre it iti vuruyor. Mümkünse birbirlerinin kökünü kırsınlar da kurtulalım bu konudan. Mısır, ürdün gibi devletler bile çekilmiş bu konudan. Oysa o bölge onların toprağıydı. Eğer sen bu savaşı islama hakaret olarak görüyorsan gidip savaşacaksın bu kadar basit. Hiçbrinizde savaşa gitmedi. Neye kime propaganda yapıyorsunuz belli değil. Hiç bahaneler uydurma çok dindarsanız size göre şehit olmak onurdur. Hem cenneti garantilersin zaten bu dünyada ne için yaşıyorsunuz ki?

• kimsenin islam düşmanı olduğu yok aga sorunumuz araplarla tevbe 97 ayetinde Araplar küfürce ve nifakça ve ikiyüzlülükte daha şiddetlidirler, bununla beraber Allahın Resulüne indirdiği ahkâmın hududunu bilmemiye daha lâyıktırlar, Allah alîmdir, hakîmdir der Kuranda bile arap kavminin nasıl bir nifak sokan iki yüzlü oldukları bile belirtilmişken neyi savunuyorsunuz ki tarihte yaşanan olaylar ve İslamı mezheplere parçalayıp kuranı kendilerine göre hadislerle saçma sapan yorumlamasıda cabası kendi güçlerine güç katmak için daha peygamberin vefatından 1 yıl geçmeden kendi kafalarını kesen araplarla derdimiz eğer islamı taşıyorsa Türkler taşımıştır bu zamana kadar eğer Türklere ihanet etmek yerine hicaz-yemende birlik olsalardı belkide şuan zulüm bile görmeyeceklerdi ben arapların diyetlerinin bedelini ödediğini düşünüyorum nasıl bizim 200.000 Türk vatan evladı katledildiyse şehitlerin hepsinin ahı çıkıyor araplara asla güvenemezsin bunu Kuranı kerim bile söylüyor

o yüzdendir osmanlı devleti bile yahudilere araplardan daha çok değer verdiğini düşünüyorum sahip çıkma anlamında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 5 Ağustos 2024; 21:46:13 >

Farkında mısın sen Atatürkçü kesimden İslami Cihad vb desteklenmesini bekliyorsun ?

Veya İslamcıların komünist bir bağımsızlık hareketine ne kadar destek olurdu ?

Bu hareketi Islamilestirip , Cihad gibi bir noktaya kadar cekedebilirsiniz fakat bu çizginin sadece belli bir kesimi etkileyeceğini ve geri kalan dünyanın çoğunda Filistin'i destegini azalacağını bilmeniz gerekli.

Hiçbirimiz aptal gibi davranmayalım artık lütfen.

Japonya 2. Dünya Savaşı öncesi Çin'e karşı Filistin'de olanların vergide 1000 katını yapmıştır. Cin'de o dönemde birbiri ile çatışan 2 farklı hareket vardı.

1 - Milliyetçi Cephe

2 - Komünist Cephe

Batı Amerika başta olmak üzere bir bütün olarak bulabildiği her yerden Cin'deki milliyetçi cepheye kaynak aktardı ve Çin'in Japonya için bir bataklık olmasina yol açtılar. Fakat komunistlere pek birsey vermediler . Komünistler japonlara karşı ortak mücadele kapsamında milliyetçileri katılarak bu devasa yardımdan faydalandilar. Japonlar Amerikalıların tarafından yenildikten sonra ise iç savaş tekrar alevlendi ve milliyetci cephe çöküp Tayvan'a kaçtı. Ancak Çin'in o savaşı surdurebilmesinin nedeni batının sağladığı muazzam kaynaklardı ve bu kaynaklarda milliyetçi cephenin varlığına bağlıydı.

Yani denem o ki hayal dünyanızdan uyanın artık.

Neden Ataturkculer İslami Cihad'i desteklemiyor diyorsunuz.

Neden bati İslami cihadı desteklemiyor diyorsunuz .

Neden uzakdogu İslami cihadı desteklemiyor diyorsunuz .

Neden Araplar İslami cihadı desteklemiyor diyorsunuz.

Kendinizi kandırmayın bırakıp 2 dk düşünseniz hepsininde Neden İslami Cihad'i desteklemedigini rahatlıkla tahmin edebilirsiniz .

Not : Ha dünyada süper güçler İslami olsaydı, dünyada dincilik hakim görüş olsaydı. Yani güç dengeleri tamamen islamcilardan yana etseydi. Emin ol Mossad bu sefer Filistin'de Hamas'i devirip El Fetihi veya komünist bir hareketi başa getirirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Ağustos 2024; 22:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ha sunuda söyleyeyim. Dünya Filistin'in veya sizin etrafınızda dönmüyor. Müşkül durumdaysaniz , zor durumdsysaniz dünyayı doğru okuyup , dünyayı doğru biçimde manipule etmek zorunda olan sizlersiniz.

Dünya size uyumayacak, siz dünyaya uyacakainiz.

Bu kafayla giderseniz ancak kendi dininize göre şehit olursunuz fakat düşmanlarınız Zafer kazanır.

Aklınızı kullanmak zoru dediniz. Filistin'i Filistinliler kurtarmak istiyorsa doğru yolu seçmek zorundalar istedikleri yolu değil. Savaş bir demokrasi veya seçim değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Ağustos 2024; 22:24:17 >

Kurtuluş Savaşı sırasında yanlış yollar seçilmesi bizimde içimizden geçebilirlerdi. Dunyada bunun çok ornegi var.

tr.m.wikipedia.org
    Rif Savaşı - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Rif_Sava%C5%9F%C4%B1

Fas Rif Savaşını okumanı knerurim. Atatürk'e benzer çok parlak bir adamın muazzam mücadelesi ulislarasi durumun ve diplomasinin ters dönmesi ile bir anda felakete uğradı. Aptalca davranmaydık bu Kurtuluş Savaşının başında gelebilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Ağustos 2024; 22:39:32 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Dostum neyi anlamıyorum?Ben kendi yorumumda Türk dış politikasında hesapsız savrulmaları ve gerisini getiremeyeceği söylemlerde bulunulmasını eleştirdim.İsrail'in ise Gazze'de yaptığı durumun soykırım olduğunu ifade ettim.

Filistini kurtaralım mı dedim?

Öte yandan geri kalan yazdıklarınıza katılıyorum.Günümüzde dincilik söylemleri ile yürütülen hiçbir politikanın başarıya ulaşma şansı yok.Dinci siyasetin günümüz 'modern' Dünyasında bir karşılığı kalmadı.Avrupa bu kafadan rönesans ve reform ile çıktı.Sanayi inkılabı ile tamamen materyalist bir anlayış ile Dünya'yı paylaşmaya başladılar.Günüzde ise Avrupa tamamen sjwlerinde elinde içerden çürümüş vaziyette.Öyle ki memleketlerine kendilerine düşman orta doğuluları 'insanlık' adı altında hesapsız şekilde doldurmak gibi bir çılgınlığın içerisindeler.Bu gidişler Avrupa medeniyetinin yok olacağı kesin..Zaten sjwlerin elinde yok olmaya başladı bile..Önümüzdeki 50 sene içerisinde bildiğimiz Avrupa tamamen orta doğulu göçmenlerin soyundan gelenlerin yönetiminde olan bir Avrupa olacak.

Ayrıca Batı'nın ve İsrail'in kasıtlı şekilde müslüman ülkelerde dincileri desteklediği görüşünüzde doğru bir yaklaşım.Türkiye'de de bunu gördük.Hatta Milli Mücadele yıllarında Ankara hükümetinin karşısına halifeyi çıkardıklarını,halife orduları kurdurduklarını hep yaşadık.Cumhuriyetin ilk yıllarında çıkan bütün dinci ayaklanmaların arkasında İngiltere'nin olmasıda tesadüf değildi.Yine Türkiye'den kaçan tarikatçılara kucak açan ülkelerin ABD ve Avrupa olmasıda tesadüfi değil.Fetö'nün dahi 1999'dan beri yaşadığı yer ABD...

O ABD'de ki İran'da Şah'ı desteklememiştir.Afganistan'da Afganistan'ı işgal eden Sovyetlere karşı günümüzdeki Talibanı desteklemiş,silahlandırmıştır. 20 yıllık Afganistan işgalinde de Afganistan'da Talibanı ve El Kaide'yi yok etmek yerine sadece ülkeyi sömürmüştür.İŞİD'in tüm üst düzey yöneticilerinin de ABD hapishanelerinden salınma olması şaşılacak bir durum değildir.

Bu çerçevede İsrail'in de FKÖ'yü etkisiz hale getirip Hamas'ı tercih etmesi çok normal bir siyaset.Yani kendi içlerinde tutarlı bir durum.Bunu Türkiye'ye karşıda kullanıyorlar.Türkiye bilerek ya da bilmeyerek Hamas'ın yanında 'açıkça' durarak dış politikadaki manevra alanını kendisi daraltıyor.Suriye'de de ÖSO ve HTŞ ile aynı safta gözükerek YPG'nin Batı Dünyasında daha sempatik ve desteklenebilir bir terör örgütü imajı yaratmasına neden olmuş oluyor.Öyle ki Batı'da Esad rejimi bile 'meşru' görülür hale gelmesinde Suriye'de ki cihatçı terör örgütlerinin payı büyüktür.Esasında Suriye devrimini ne Rusya ne de ABD baltalamıştır.Suriye devrimini cihatçı terör örgütleri yaptıkları eylemlerle kendileri baltalamıştır.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Yani?Apo 1999'da ABD için 'son kullanma tarihi biten' bir aparat ise nasıl oldu da 2002'den sonra özellikle 2007-2015 tarihleri arasında tutuklu bulunduğu İmralı cezaevinden PKK'yı yönetmesine,açılım sürecinin 'son kullanma tarihi biten' aparat ile yürütülmesine izin verildi?Neden 'son kullanma tarihi biten' aparatın rahatı için cezaevinde rahat etmesi için ortam hazırlandı?Odası genişletildi?Televizyon verildi?Nevruz kutlamalarında mektupları hem meydanlarda hem televizyonlarda hem de radyolarda canlı okutuldu?

Bu nasıl son kullanma tarihi biten aparat?

Benim yorumumda anlatmak istediğim 'eski' Türkiye'de devlet adamları konuşurlarken dış siyaseti iç siyasete devlete zarar verecek düzeyde dahil etmemeleriydi.Eğer bir devlet tehdit edilecekse bu tehditin ağırlığı bilinir ve buna göre adımlar atılırdı.Zira tehditin gerisi gelmez ise devletin uluslararası siyasette ciddiye alınma durumu hasar alırdı.İtibarı zedelenirdi.Tıpkı bugün Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu durum gibi.

Mesela 'eski' Türkiye'de 1995'te Kardak krizi yaşanmıştı.Dönemin başbakanı Tansu Çiller Yunanistan'ı 'O asker gidecek o bayrak inecek' şeklinde tehdit etmiş kısa sürede Türk SAT komandoları Kardak kayalıklarındaki ikinci adaya çıkarak 'somut' bir eylemde bulunmuştu.Türkiye birkaç kayalık için savaşa girebileceğini tüm Dünya'ya göstermiş akabinde ise Yunanlılar geri adım atmak zorunda kalmıştı.Hatta yanılmıyorsam dönemin Yunan genelkurmay başkanı istifa etmek zorunda kalmıştı.

Peki bugün?

Yunanistan,ergenekon ve balyoz davalarının yarattığı kaos ortamından faydalanarak 'kardak' hariç egede kendi kara suları içerisinde olmayan birçok ada ve adacığı işgal etti.Üstüne asker koydu.Bununla kalmadı Lozan ve Paris anlaşmalarına aykırı olacak şekilde silahsız ve askersiz olması gereken ada ve adacıkları silahlandırdı ve askerleştirdi.

Peki biz buna nasıl tepki verdik ve veriyoruz?

Maalesef bugünkü Türk dış politikası İran seviyesine düşürülmüş vaziyette...

Sadece Müslümanlarının değil hiçbir masum insanın katledilmesi savunulabilecek borsey değildir.

Yahudiyi destekleyenin yahudiden farkı yoktur zaten.. Islama ve müslümanlara düsman bile olunabilir fakat yine de yahudi desteklenmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ağustos 2024; 19:11:42 >

Zionist israil hükümetini destekledigin an onlar gibi zionist ve goyim olursun.. Atatürkcü kesim demissin, o kesimden birileri israil devletini desteklerse direkt yahudi olur.. Aynı sekilde israil destekleyen, israil ülkesine gidip oradaki zionistlere sarılan biri mesela Alman cumhurbaskanıysa o da yahudi sayılır.. Yahudiye destek veren yahudidir.. Goyimdir..

Bunun tartısması bile olmaz bence.. Sırf onlar da arap düsmanı diye desteklemek yahudi yapar yahudi desteklemek zionist yapar.. Simdi zionist olmayan yahudiler de var diyen ileri zekalılar cıkabilir fakat zionist olmayan yahudiler zaten arap soykırımına destek vermiyorlar..

Sunu ekleyeyim arap desteklemek de arap yapar.. Ancak soykırım meselesi farklı.. Orada silahsız sivilleri öldüren zionistler mevcut.. Önce araplar gidip yahudileri israilde öldürdüyse zaten intikamı alındı.. Bu böyle bir sey degil herifler gercekten de ahlaksızca sivil katliamı yapıyorlar.. zaten dinleri de onlara, diğerlerinin goyim yani hizmet hayvanı oldugunu söylüyor.. Onlara göre hıristiyanlar, avrupalılar, konicivalar ve hatta Türk ateistler de goyim yani hizmet hayvanıdır.. Yahudi değilsen onlara göre hizmet hayvanısın..

Hizmet hayvanı olmayı kimse kabul etmemeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ağustos 2024; 19:23:6 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Dostum ne goyiminden bahsediyorsun? Bu tarz çatışmalar ve gerilimler büyük güçler ve imparatorluk lar tarafından uyruklarını kontrol altında tutmak amacıyla kullanılır.

Örneğin Karabağ'da yıllarca donmuş halde bulunan kriz Rusya' nın yani Putin'in hem Ermenistan'I hemde Azerbaycan'ı yıllarca cebinde tutmasına, kontrol etmesine fayda saglamıştır. Ne zamanki Ermenistan Rusya'dan kopup batıya ya aşmak istedi Rusya Karabağ'da taraf olmayarak Ermenistan' I cezalandırdı.

İsrail olmasa Araplar gözlerini baska yerlere dikebilirdi fakat yahudiler Arapları ve daha buyuk olcude müslümanlar sureli mesgıul tutan bir arac gibi.

Türkiye'de geçmişte Arap - İsrail catışmasında görece tarafsız kalarak bundan önemli çıkarlar elde etmiştir.. En buyuk çıkar ise Abd üzerindeki yahudi lobisi kabaklı gücünüzü. Fakat bir noktada krizden faydalanan yerine krizin tarafı oldugumuzda bu işten elde ettiğimiz bütün çıkarlar yokolurken tam tersine bu kriz tarafından gudulen ülkelerden biri haline geldik.

İsrail - Arap krizi dünyadaki tek örnek değil. Tüm büyük güçler bu tarz ayrılıkları kasıyıp aştındakilerin sürekli bşr birini yemesini arzular bu onları her zaman asıl hedeften uzak tutacaktır.

Not : Ortadoks hristyan olan Rusya'nın Ortadoks hristyan ermeniler ile Müslüman Türk Azeriler arasındaki denge siyasetine bakın.Akıllı ülkeler çıkarlarını dinin önünde tutarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Ağustos 2024; 19:29:4 >

Goyim yahudi olmayanlara, yahudilerin hitap seklidir. Goyim, gercekten de hizmet hayvanı anlamına geliyor.. Yani nasıl ki, islamda, müslüman olmayanlara kafir kuffar denir, goyim de, yahudi olmayan topluluk demektir.. Ancak yahudilikte, goyim, yahudiye hizmet etmek icin yaratılmıstır anlayısı mevcuttur..

Sana talmuddan bir yasa aktarayım.. Bu yasada, yahudinin, goyimden üstün oldugunu net görebiliyoruz..

Kethuboth 61 b

bir gayri Yahudi, Yahudi kızından istifade ederse, bir Yahudi kadınını baştan çıkartırsa bir Yahudi çocuğunu kirletirse, Yahudi umumi bir Yahudi kadını ile temas edip kadına parasını vermezse cezaya çarptırılır. Eğer bir Yahudi umumi kadını kullanıp parasını vermemiş ise parası alınır ve değnekle dövülür, bir Yahudi kadınını baştan çıkarttı ise ölünceye kadar taşlanır. Bir Yahudi kızını kirleten gayri Yahudi’nin başı yarım kesilir ve yavaş yavaş öldürülür. Bütün bunlar bilhassa gayri Yahudilerin önünde yapılmalı ki bunlara müthiş bir ibret olsun ve bizim dehşetimiz karşısında titresinler ve Yahudi’ye dokunmaya bir daha yeltenmesinler..

Simdi zionist Israil hükümetine ve israil ülkesine destek veren herkes, goyimdir, destek vermeyen de goyimdir.. Yani ben de bir goyimim ancak yahudiye destek veren hizmet hayvanı görevini yerine getirmis olur..

Arap tehlikesi konusuna gelince ondan cok daha tehlikelileri zaten var rusya ve yunanistan gibi.. Bence zayıf bir savunma olmus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ağustos 2024; 23:46:35 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Dostum 3 tane yahudi dini vardır. ( 1'i Orjinal diğer ikisi ondan türemiştir)

Musevilik

Hristiyanlık

Müslümanlık

3üde insan yapımıdır. Museviliğin kitaplarını açıp bakarsan zaten içinde pekçok tutarsızlık, yanlış bilgi ve saçmalık görürsün.

Bir insan bu tarz akıldışı şeylere inanıyorsa bu beni enterese etmez, istiyorsa dünyanın bir kaplumbağa sırtında gezdiğini falan düşünsün sonniuçta insanların beyinlerine zincir vurmam.

Benim ilgilendiğim teksey ülkemin basarılı olması, ülkemin çıkarlarının, hedeflerinin tutması. Ben ne bir yahydiyim nede bir arabım bu ikisinin ne yaptığı beni çok fazla ilgilendirmiyor asıl önemli olan Türklerin ne yaptığı. Benim ülkemin önne Araplar çıkarsa Araplar ile mücadele ederim, yahudiler çıkarsa yahudiler ile mucadele ederim.

Tabiki önceliğim barıscıl bir biçimde yasamak ancak ne yahudi ne Arap için ülkem ve kendi halkım için hissettiğim seyler hissetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Ağustos 2024; 19:40:3 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.