Şimdi Ara

ARAS İLE GÖNDERDİĞİM MACBOOKUMUN HALİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
13.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam macbook kutusunun konuldugu karton bir kutu vardır ve 4 kosesine konulan darbe emici kartonlar vardır işte pcyi iyice koruyup o köşe kartonlarla destekleyi kutuladım. Fotoğraflara bakarsak cihazın üstüne ağır keskin birşey düşmüş. Çarpmayla olacak şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

aras mng yurtici evime çok yakın hepsi yan yana hocam aras ve yurtiçi elemanları bizim burda kargoları beton zemine fırlatarak araçtan indiriyor mngde düzgün insanlar çalışıyor böyle bir durum yok çok sinir bozucu bir durum

Tamamen bayiye göre değişen durum hocam. Bir bayiden işini düzgün yapan insanlar oluyor diğerinde öküzler bu firmalarda standart diye bir şey olmadığı için bu sorunlar yaşanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam paketleme düzgün olupda nasıl zarar görebiliyor:D olabilir kargoların çok hatası olabiliyor bazen geçmiş olsun diliyorum.aras da aklımda bundan sonra pek düşünmüyorum.söylediğin ve konu açtığın için sağolun.her zaman ups ile gönderirim leptop umu falan.
  • Kargo şirketlerinin çoğu aynı durumda. Al birini vur ötekine! Malesef el mahkum kullanıyoruz. Müşterilere ürünü teslim alırken açıp kontrol etmelerini söylemenizi tavsiye ederim. En azından tutanak tutulur siz uğraşmak zorunda kalmazsınız ürünün değer kaybıyla. Varsın kargocular kapıda 2 dk beklesinler ürünü kontrol ederken. Biz günlerce şubede bekleyen ürünü getirmelerini bekliyoruz çok mu ?

• Hocam aman diyim Aras'a bulaşma bir daha. Ben kaç tane şubelerini gördüm hepsinde kargolar yerde yığılı. Bazen içeriye girmekte zorlandığımız da oluyor. Ama işin ilginç yanı bizim burdaki Aras'ın karşısında MNG var ve ne zaman MNG'ye gitsem kargoları hep düzenli bir şekilde köşede tutuyorlar. Şuana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim MNG'nin.

• Imkaniniz var ise ptt kargoyla sigortalı olarak gönderin. Ama bunun için bilgisayarın kutulu ve faturalı olması gerekiyor. Ücreti normal gönderimden biraz fazla ama alıcıdan tahsil edersiniz anlaşarak. Ben bilgisayarımı servise öyle gönderiyorum. Taşıma esnasında bir hasar alırsa belirttiğim tutar ödeniyor.

• UPS ve DHL dışındaki kargo firmalarıyla çalışmak işinizi şansa bırakmak demektir. Şubeler arasında dağlar kadar fark olabiliyor.

Karşı taraf rapor tutturdu ise zararınızı tazmin edebilmişsinizdir umarım.
  • Mng yi tercih et. 👍

Tercih ederken de; Air Bax paketleme hizmetini kullan.

http://www.mngkargo.com.tr/tr/urun-ve-hizmetler-menu/paketleme-hizmetleri

Böyle pahalı ürünler, önlem almadan gönderilmez.

Air bax ise havalı koruma paketidir.

• Hala tek parça

• Hocam icinde pc telefon falan var diyince cok fazla sıkı paketliyorlar diye biliyorum surat kargoda benim yesil lazeri bile kat kat sarmisdi

• Geçen gün 5 günde yurt içi kargo geldi

+s.a -A.s + ürünü kontrol edebilir miyim? - Şuraya imza lütfen +imza attım, adam gitti.

Kar yağıyordu bekletmek istemedim ama adamın hiç umrunda olmaması hafiften zoruma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: elvinjohnson

paketlemeyi düzgün yaptım hocam. kutuda pek zarar olmamıs kesin ağır birşey düşmüş sanırım üstüne.

Hocam buna benzer bir olay da ben yaşadım.

Sürat kargo ile..

Fakat benim tv sıfırdı. Kargo da kırılmış fakat kutusunun altında belli yırtık ve ezik vardı.

Ben de görmeden teslim aldım. Sonra servis gelip tutanak falan tuttu iade gönderdim. Şuan iade bekliyorum. Şuan kargo tanzim komisyondaymış..

Sizin kutuda hasar yoksa bir şey yapmazlar.

• Ben olsam keleşle şubeyi basardım.

Yinede siz bilirsiniz.

• Şirket gönderilerimiz oluyor böyle elektronik aksam falan olunca hem kutu içeriğini hem kutuyu ayrı sağlama alıyoruz. İçinde sağına soluna hareket ve dış teması kesecek strafır koymanız faydalı olacaktır. Dışına ise bu çıt çıt patlattığımız naylondan sardım mı hiç birşey olmaz. Senin darbe şekillerine bakılırsa direk yüzeye teması olan paketleme yapıyorsun. Başka türlü olmaz

• Bugün laptop im gelecek benim de istanbul dan Sivasa 2 günde geliyor , kargodan killanmiyor değildim şu fotoğraflardan sonra dua ediyorum artık

• quote:

Bugün mng ile göndermeye başladım. Gittigidiyor anlaşması da varmış iyi oldu. Bakalım onlarla sorunumuz olacak mı

Kargo almaya gittigimde Oturduğu yerden arkasindaki kargolarin arasina firlatti paketi merkezini aradim sikayet ettim. Hic onemsemediler bile hele bakirkoy merkez diye bir yerleri var hic acmiyorlar telefonu hic bulasmayin.

• quote:

Bugün mng ile göndermeye başladım. Gittigidiyor anlaşması da varmış iyi oldu. Bakalım onlarla sorunumuz olacak mı

Evimin altında bütün kargo şirketleri yan yana. Aras ve yurt içi berbat. Karpuz fırlatır gibi kargo fırlatıyorlar. Mng de öyle denk gelmedim.

• Geçmiş olsun hocam.

UPS candır. Bilgisayar iç bileşen parçalarını her zaman ups ile alırım şimdiye kadar bir vukuat olmadı.
  • Klasik magdurum konusu...

Cok zeki kargo firmalarimiz parsellerin baslarina gelen hicbir seyden mesul olmadiklarini sizin o okumadiginiz sartnamede beyan ederler.

Falan zamandir ticaret yaparim hede hodosu yapacaginiza ya urunlerinizi saglam paketleyin ya da ust segment firmalarla is yapin. Forumda zilyon tane boyle konu var millet hala akillanmamis. Bir de uc ayda ikinci oldu diyor, senin zaten birinciden sonra hala urun gondermen hata ayni firmayla.

• istediğiniz tutanağı tutturun adamlar bilgisayar ve cep telefonlarında sigortamız yok diyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.