Şimdi Ara

ARAS İLE GÖNDERDİĞİM MACBOOKUMUN HALİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
13.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MacBook ambalajı çok sağlam olur, bende netten aldım. Kendi ambalajı dışında, başka karton kutuda ve köşeleri koruyan darbe emici koruyucuyla geldi. Kutuyu on kere fırlatsan cihaz zarar görmezdi o derece sağlam ambalajla geldi. Üç ihtimal var,

1-Aldığın bayi hasarlı ürün yollamış olabilir

2-Kargoda kutuyu açıp düşmüştür

3-Ucu sivri bişey kartonu delip cihazı bu hale getirmiştir.

Ben aslında kutuyu merak ettim, ezilmişmi delinmişmi alan adam görevlinin yanındamı açmış falan. Yoksa adama hasarlı malı senmi gönderdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Ups ile sene başında çalıştım, şube olarak değil acenta olarak çalıştıkları için o bölgeye bakan kişinin ilgisi belirliyor her şeyi, İstanbul Fatih bölgesine bakan şahıs sene başında ilgisiz ( en kibar tabir) olduğu için uğraştırdı ve Ups i sorun çıkmaya başlayınca bıraktım, bölgesel bir şey kargo firması memnuniyeti, arasa hakkını vermem lazım ülke geneline yaymış başarısızlığı

• yurtiçiyle şu zamana kadar bi sorun yaşamadım

• kargoyla birdaha gondermem boyle cihazlar gonderirsemde elyaf ustune strafor onunda ustune bohca

• Kutuda hasar olmadan bu hale gelmesi imkansız. Çivi çakmışlar gibi hasar var. Düşme ile olacak bir şey değil. Hem sağlam paket yaptim diyorsunuz hemde pakette bir şey yok diyorsunuz. Sattığınız elemanın yapmadığı kesinmidir?
  • bu cok iyi ve farkli diyebilecegimiz kargo yok maalesef

tamamen subelerle ve o donem calisanlarla alakali

su da var kargo isi hem yogun hem de ucret skalasi dusuk bir is oldugu icin de calisanlar da ozen gostermiyor. Bir de calisan profili de genelde dusuk seviye

• General. kullanıcısına yanıt
    3. ihtimal olabilir diye düşünüyorum. Benim gg profilim bellidir hocam kusurlu ürün göndermem. Kusur varsa illa fotoğraflandırırım. Konunun basında kargodan önceki fotoğrafları mevcut. Bu arada arkadaslar paketlemeyi ben yaptım kargocular değil
  • Kargo firmalarinin hepsi ayni malesef.

Dukkanima her gun en az 4-5 defa kargo geliyo.Bi adam bi sure orda calisio,Sıkıntı olsa diger kargo firmasne geciyo.

Yani ayni adamlarin eline bakıyoruz :)

Bize bi ara MNG kargodan kırılgan ürünler sigortali geliodu.

Mng de bu sistem halen devam ediyo mu bilen varsa belirtsin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Düşürmüyorlar standart taşıma yöntemleri bu, kaldırıp atmak.

Kelimelerle tecavüz etmişsin.

• Bi kargo vakasi daha bahsedicem.

3 sise enginar kapsulu gida takviyesi almistim.

Aras kargo ile geldi;siselerin biri kirik.

Tabi kargocu birakip gidio.

Satici Firmayi aradim kargoya yonlendirdi;

Kargoyu aradim sucu kabullenmiyo.

En son firmayi tekrar aradim "Beyfendi burda butun paketleme kamera kaydi altinda yapiliyo.Siz lutfen bi daha kimseyi aramayin ve bekleyin"

Yarim saat sonra Aras kargo aradi.

"Sey Arif bey siz mi sikayette bulundunuz bilmiyorum ama Operasyon baskanimiz buraya geldi.Burdan sizi yanlis bilgilendirmisler.Kutuda hasar yok denmis.Ama urun kirik ciktiysa tabii ki biz karsilariz"

Bkz. 180 derece donmek :)

• aras benim kargoları imzasız kapıya bıtakıp gidiyor valla, beklenecek bir durum bu konu. geçmiş olsun size de hocam, umarım hiç bir zaman bu tarz şeyler ile karşılaşmayız.

• Herkes kargom patladı çatladı diyor ama kimse paketlemeden bahsetmiyor.Acaba nası paketlerde gönderiliyor ?siz malınıza değer vermezseniz kimse vermez.Kargocuların değer vermediği kesin o yüzden paketlemede nivanaya ulaşmanız lazım hele ki mac ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvinjohnson

-Yurtdışından birşey getirtip satmıyorum. Sadece macbook alıp satıyorum. Gittigidiyor ve sahibinden aracılığıyla.

Hocam md760tu/a air larin piyasası ne?

• yuh ne hale gelmişler
  • Bazi firmalar gercekten mumkun olsa gidecegi adrese teslim aldiklari subeden mancinikla firlatir. Hani bu kadar hic edilmez teslimat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Bende kucukcekmecede oturuyorum mng onunden geciyorum her gun onlarda atip tutuyolar yere atiyolar hic onem vermiyolar kargolara insan onemli bizdede o titizlikte insanlar yok uzgunum

• Kesinlikle apple gibi , ups ve benzeri dünya markalarına emanet ederim, yazık olmuş

• Şans işi diyorsunuz ama o insanları işe alanda yine firmanın kendisi. Ben ups kargoda hiç sorun yaşamadım ve çalışanlar çok iyi. İşe alımlarda daha seçici olduğunu düşünüyorum ups in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 17 Şubat 2017; 12:32:15 >
  • elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    Ölücü müsünüz

• Mng ye kayyum falan atandı fetö şirketi diye hiçbir firma korkuyor çalışmıyor ama en iyisi mng bana kalırsa da gün geçtikçe kimse kullanmamaya başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.