Şimdi Ara

ARAS İLE GÖNDERDİĞİM MACBOOKUMUN HALİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
13.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlarin ne b.k oldukları belli. Sizin onlem alıp o sekilde kargolamaniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı bim poşetine koyup öyle mi veriyosun kargoya ?
  • Bu işe artık devlet müdahalesi gerekiyor.
  • kardeşim paketlemeyi iyi yapman lazım. mümkün olduğuncca etrafını havalı naylonla sar öyle gönder. kargocular bunları yükleme, boşaltma yaparken fırlatıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Cihazı bim poşetine koyup öyle mi veriyosun kargoya ?

bende onu dusundum, bu ne hal yaa, balonlu pakete sar yolla 10 kattan atsalar bile cizik olmaz
  • Önem taşır....

• Sende şikayet et böyle yapmaya devam ederler yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PTT ile 1200 lira değerinde 144hz monitör, yanında 400 lira değerinde içi boş PC kasası yollamıştım 2 sene önce, orijinal kutularında.1000 km yol gitti en ufak deformasyon bile yoktu kutularda, şans işi efendi düzgün adama denk gelirsen sıkıntı olmuyor en kötü firma dahi olsa.

• Hic mi denetim yok kargoculara karsi bu nasil duzendir

• Ürünün üstüne beton döktürüp yollamak lazim artık kargoda zarar görmesin diye.

• Kargocular şerefsiz onu anladıkta insan hiçmi düzgün paketleyip göndermez.Ben iyice paketleyip üzerine kargocuyu tembihliyorum.

• elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor mağazanızın adı nedir hocam

• MNG ve UPS disindakiler cop.Gecmis olsun

• Primarch P kullanıcısına yanıt
    Paketlemeyi olabildiğince düzgün yaptım. İlçemde bütün kargolar olmadıgı için mecburen tercih ediyorsun. Öğütleriniz için teşekkür ederim.
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Bim poşeti yoktu hocam Şok poşetine verdim ondan mı oldu acaba ?
  • Arkadaslar tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Genelde paketlemeyi düzgün yapmadığım ve daha düzgün yapmam gerektiği hakkında dönütler olmuş. İlginiz için çok teşekkürler. Ayda 10 15 arası apple cihaz yolluyorum. Paketleme işine özen gösteriyorum. GG kullanıcı adım MİLLİSPORCU1987. soran arkadasımız için
  • kardeşim sen kendin sarsaydın güzelcene keşke olmazdı bişey.
    kargo firması suçlu
  • Mahvolmuş güzelim cihaz.

hocam iyi sarıp sarmalamak gerekiyor straforla orada hayvanat sürüleri çalıştığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: elvinjohnson

Paketlemeyi olabildiğince düzgün yaptım. İlçemde bütün kargolar olmadıgı için mecburen tercih ediyorsun. Öğütleriniz için teşekkür ederim.

Adresten alım yaptırın. Birkaç lira fazla ödeyerek milyarlık zararı önlemiş olursunuz.

Öğüt vermek haddime değil, ama forumda bu tip çok fazla konu var ve hepsinde de mevzu aynı. Maalesef bu aşamada kargo firmalarını bundan mesul tutacak hiçbir şey yok. Mesuliyet beyanı olmasa bile şahıs hatası deyip yine atlatırdılar. Yapabileceğiniz en iyi şey ya daha iyi paketleme ya da yabancı kargo firmaları.

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.