Şimdi Ara

Aras Kargo çalışanının kargoyu eve çıkarmaması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
52.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Acenta sistemi acenta, normal bir müşteri bilmez kimi şube aras'ın normal kendi şubesidir, kimi şubeler acenata tarafından işletilen şubelerdir.

Genelde normaş şubelere bağlı kuryeler'im iş yükü ve çalışma şartları daha iyi olduğu için onlar güleryüzlüdür doğal olarak, tek tek ğaketleri veririler, ne bileyim yayan kuryesi vardır, araçlı kuryenin iş yükü bellidir. Toplu mallara böyle kamyon kamyon firma depolarından alınan işlere gönderilmezler.. Onlar için ayrı birim vardır

Acentalar şubeler öyle değil, az kişiyle karma çalışır, mümkün olduğunca kar etmeye dolayısıyla toplu alacağı mallara bakar, patronları kuryeleri mümkün olduğunda sömürür..

Böyle olunca senin olduğun yerdeki şube acentaysa sana gelen adamın suratından zaten anlarsın. Acenta olayı taşeron olayı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 14 Şubat 2017; 9:21:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master21

Forum yurtiçi kargo'yu bitirdi sıra aras'a geldi.Kargo bırakmayacaksınız piyasada :)

Yukarıda arkadaş'ın da belirttiği gibi şube'ye ve çalışanlara göre değişiyor durum bi yerde yurtiçi çok iyiken bi yerde sürat olabilir başka bir yerde aras,genelleme yapmak doğru olmuyor.

Hocam Yurtiçi her yerde kötü maalesef. İstanbul Kartal Cevizli'de ikamet ederken Yurtiçi Kargo şubeye gelen kargoyu teslimat bölgemiz değil diyerek başka günlerde teslim ediyordu, düşünün metropol bir ilçeden bahsediyoruz. Şimdi Batman'da ikamet ediyorum, burda da aynı belli teslimat günleri var, o günlerde dağıtıyorlar, çoğu zaman da ben şubeye gidiyorum teslim almaya. yurtiçi Kargo'nun bunu yapmasında en büyük neden bence başka bir arkadaşın da dediği gibi taşıyamayacağı yükün altına girmesi. En iyisi bence UPS.

• Bizde internet üzerinden şömine soba, şömine haznesi ve barbekü satıyoruz. Hiç bir kargo firması daireye çıkarım işlemi yapmıyor müşterilerimizi muhakkak bu konu hususunda uyarmak zorunda kalıyoruz.

Müşterilerin %70'i müstakil evlerine alıyor ürünleri onlarda bir sıkıntı problem yaşamıyoruz. Fakat kalan %30'luk kısım normal apartmanda bulunan evlerine alanlar da oluyor.

Müşteriyi bu konu hakkında muhakkak uyarıp bilgi verip telefonla ihbarlı olacak şekilde ürünü dağıtıma çıkarttırıyoruz, randevulu olacak şekilde. Hiç değilse ürünün geleceği zamanı bilip gelmeden 1-2 saat öncesinden telefon açılıyor. Ona göre kişi ve kişiler vasıtasıyla ürünün taşınması yapılıyor.
  • Ben de bir seferinde demonte mobilya almıştım internetten. Çakal aras kargo çıkarmamak için geldik evde yoktu kimse diye dış kapıya not yapıştırıp gitmiş. Aradılar şubeden alacaksınız diye. Direk satıcıyı aradım durum bu kargoyla konuş ben gidip almıyorum 3 gün sonra sana geri dönecek, o durumda ister paramı yatırırsın istersen de düzgün bir kargoyla yeniden yollarsın dedim. Satıcı aras kargoyu arayıp bunları bir güzel kalaylamış olacak ki akşamına suratları bir karış getirdiler. Satıcıya durumu bildirin o çözsün bence.
  • Bizde hepsiden yatak için koruma aldık aras kargo kurye çıkaramam deyip apartman önünde bırakıyorum dedi aciliyetim olduğu için indim aldım çıkardım yeni türemeye başladı sanırım.
  • Haklısınız eve kadar getirmesi lazım. Ama kendinizi üzmeye değer mi? Keşke aşağı inip alsaydınız sinirinizde bu kadar bozulmazdı. Ürün tek parça gelmiştir umarım ben de kargo firmalarıyla hep sorun yaşadım , mahkemelik oldum para aldım para ödedim , artık tek parça sağlam bir şekilde elime alayım yeter diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 14 Şubat 2017; 9:49:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten sipariş verdikten sonra kargoyu Arasla gönderirlerse her seferinde sorun yaşıyorum ben de durumu bu defalarca da yaşadım bir daha bu kargo firması çıkarsa ürünü başka kişiden alırım onların şubeye yürüyeceğime evime getirilir 1-2tl daha fazla veririm

• yurtiçi den daha beteri daha dünyaya gelmedi..

aras her zaman gelirken arar
  • En azından kargonun geldiğinden haberiniz var, Yurtiçi kargo 2 bloklu asansörü olan sitenin giriş kapısına kağıt bırakıyor evde bulamadık diye, halbuki evdeyiz, haber bile vermiyor, araçla içeri girememişler, sanki 7-8 bloklu bir siteye giriyorsun, 50m yürüyeceksin bu kadar. Her tarafa şikayet ettik yine bildiklerini okuyorlar.
  • Kargo şirketleriyle yaşadığım sorunlar nedeniyle artık hiçbir kargomu adrese istemiyorum.Şubeye getirtip gidip şubeden alıyorum.Ama gelin görünki burda bile nelerle karşılaşıyorum :)

Aras Kargo çalışanının kargoyu eve çıkarmaması

Aras kargo reklamlarına bir zamanlar çalışanları için sanki tüm türkiyede bütün personel her mahalleyi her caddeyi her sokağı biliyormuş gibi artistlik yapan bir reklam paylaştı. Paylaşamazsın kardeşim. Senin her şehirde her ilçede her şubede personelin aynı değil.Dolayısıyla tüm personel adına böyle bir reklam paylaşamazsın.

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    tüm işler genelinde söylüyorum gülen güler bıyık altından gülerlermiş çokta fifime Türkiyede insanlara gösterilen saygı işte ....
  • Erzurumdada öyle bir gelenej var ben kapinin onune kadar istemiyorum ki kargoyu daireme kadar yani bunu anlamakta zorluk yaşıyor firmalar buradada bu gelenek olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuko Matoi

tüm işler genelinde söylüyorum gülen güler bıyık altından gülerlermiş çokta fifime Türkiyede insanlara gösterilen saygı işte ....

Bunu sana yapan hangi kargo cekinmeden yaz kardeşim bi başlıkda ona acarız
  • bu durumu pek çok kez yaşadım.

her seferinde daireme çıkarmıyosanız geri götürebilirsiniz dedim.

geri götürdüler 4 gün beklettiler sonra iade oldu. iade edildiğinde satıcıya durumu anlattım satıcı tekrar gönderdi.

bunlar yine aynı şeyi yaptılar. ben de daireme çıkarmıyosanız geri götürebilirsiniz dedim. geri götürdüler.

sonrasında satıcı devreye girdi kargoyu daireme kadar çıkardılar.

SONUÇ; ağır olduğu gerekçesiyle daireme çıkarmadıkları koliyi tam 2 kez getir götür yaptıktan sonra daireme çıkardılar.

koli en fazla 15 kg filandır ve apartmanda asansör vardı. yani yaptıkları tamamen çakallık.

böyle insanlara bizim milletimiz prim veriyo haklarını bilmiyo ondan sonra tepemize çıkıyolar.
  • aras filan hikaye mng çok pahalı zaten
    Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadığım zamanında kargoları gelen birtek yurtiçi kargo var sonuna kadar öneririm yurtiçi kargoyu
  • Bu Aras beş kuruş etmez bir şirket...Adam muhite bile uğramadan "geldik evde yoktunuz" diye mesaj gönderiyor...
    Valla şubeden şubeye değişse de Yurtiçi bunlara göre daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 14 Şubat 2017; 10:17:59 >
  • Tv unitesi almistim 6 7 parcalik inegolden geldi ups ile.Adam sitenin kapisinda aradi abi agir baya yardim eder misin ? tekim diye. Bende gittim bi ucundan tuttum asansore kadar , ordan kapima kadar tasidi adam.Hic oyle gel kendin al demedi.

Helal olsun adama.Evde tekim anahtarim yok desem bi sekilde cikarirdi ama gerek yok.Benden ricayla yardim isteyen insana hayir demem.

• Genel kaliteden bahsediyorsanız.

Yurtiçi gönderilerinde en iyi şirket Yurtiçi kargo, Yurtiçi kargo büyük bir firma olduğu için, onun hakkında olumsuz yorumalr okumakta gayet normal, elimize bi grafik alıp en sorunsuz en kaliteli hizmet diye bi çizelge yapsak sonuç Yurt içi kargo çıkar.
    Yurtdışı gönderilerindede en iyi şirket Türkiyede DHL dir.

Benim yaklaşık 2 yıl çalıştığım şirket Ups, Ekmeğini yedik ama objektif olacaksak tamamen pazarlamaya dayalı görüntüye dayalı dünyadaki tanınmışlığını koz olarak kullanan bir firmadır :) Benim çalıştığım dönemede işleticisi türk tü şimdi merkeze bağlandı değişmiştir mutlaka eski dönem için konşuyorum. Şimdi duyduğuma göre eğitim olayı, düzen olayında sıkılaştırmalar olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 14 Şubat 2017; 10:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Tv unitesi almistim 6 7 parcalik inegolden geldi ups ile.Adam sitenin kapisinda aradi abi agir baya yardim eder misin ? tekim diye. Bende gittim bi ucundan tuttum asansore kadar , ordan kapima kadar tasidi adam.Hic oyle gel kendin al demedi.

Helal olsun adama.Evde tekim anahtarim yok desem bi sekilde cikarirdi ama gerek yok.Benden ricayla yardim isteyen insana hayir demem.

ups zaten kalitesini tartışmaya gerek yoken kaliteli kargo :)

• Hem yurt içi kargo hem aras kargoyu çok sık kullanırım. Daha hiç sorun yaşamadım. İkisi de gayet güzel teslim ettiler kargoları. Bölgeden bölgeye değişiyor demek ki.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.