|
Bildirim
|
Ne alakası var kardeşim?
Sana mı soracağız ne yazacağımızı? Bir sıkıntı yaşadık, insanlarla paylaşıyoruz ki haberdar olsunlar. Beğenmiyorsan okuma, o kadar basit |
kargom gecikti aradım şubeyi; kuryenin numarasını verdiler
aradım kuryeyi; abi xx kişisine teslim ettim dedi dedim yok bizde oyle biri, sen nereye teslim ettin tarif etti, başka bir yer. yanlış yere teslim etmişssiniz dedim oda bana SİZ ÇALIŞTIĞINIZ YERİN ADINI BİLMİYORSUNUZ dedi!!!! |
başlığa kargocular da gelmiş galiba
|
yok biz Iğdır'a gidip kendimiz almayı düşünüyoruz
dalga mı geçiyorsunuz ? |
Aras kargo ile bende hep sorun yasiyorum dosya bile olsa adrese getirmiyor gecen yil getiren kargocuyla tartismistik o gun bugun getirmiyor subeyi ariyorum bugun gelecek dedikleri kargo hic gelmiyor defalarca eve getiren kargocu tartistiktan sonra getirmedigi gibi sebep sordugumda adresi bulamadim yaniti veriyor mecburen subeden gidip aliyorum genel merkezede sikayet ettim ama yine sonuc cikmadi alisveris yapacagim site aras kargo yaziyorsa urunu almaktan vazgeciyorum.
|
kardeşim çalışmasın o zaman, gitsin kahvede 20 tl teklif edene burun kıvırsın. bu nasıl savunma ?
|
Ben tembel değilim, inatçı da değilim.
Herkes görevini yapsın istiyorum sadece. Nasıl yetiştireceği benim sorunum değil. Yetişmiyorsa, kargo şirketi yeni çalışan istihdam etsin. Siz bir kasaptan kuşbaşı et almak isteyince, görevli "Abi, yoğunum çok iş var; sen al şu koca eti evinde doğra" derse, siz hayır bu sizin göreviniz deyince tembel ve inatçı mı olacaksınız? |
belli bir ağırlığa kadar getirmek zorundalar (misal y.içi 30 kğ. kadar)
zaten kargoculuk da bir nevi hamallıktır ,atomu parçalamıyorlar ,tek işleri yük taşımak bu işi bedava yapmıyorlar ,parasını verdiğin işten hizmet beklemek en doğal haktır ayrıca hamallık utanılacak bir iş değildir çok daha ağır işlerde asgari ücretle çalışan çok kişi var (misal bir tanesi benim akrabam) |
Karşınızda Aras Kargonun Avukatını Görüyorsunuz
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 9 Şubat 2017; 0:48:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 9 Şubat 2017; 0:56:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 9 Şubat 2017; 0:59:41 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 9 Şubat 2017; 3:15:39 > |
|
|
|
|
|