Şimdi Ara

Aras kargo - kurye çağır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
39.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben alıcı ödemeli olarak bir paket yollamak istiyorum. Fakat havalar burada çok sıcak.Kuryeye gidip de bir türlü paketi veremedim havalar sebebiyle. Aras ın sitesine girdim, orada ''kurye çağır'' diye bir yer var. Şimdi, kuryeyi kapıma çağırıp paketi verebilir miyim? Ayrıca bunun için ekstra ücret alıyorlar mı ? Çünkü ben alıcı ödemeli olarak göndermek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aras Kargo ile Kurye Çağırma

Aras Kargo, adresinden veya işyerinden teslim almak üzere kurye çağırma hizmeti sunar. Bu hizmet, göndermek istediğin kargoları evinden veya ofisinden zahmetsizce teslim etmene olanak tanır.

Aras Kargo Kurye Çağırma Ücreti

Aras Kargo'nun kurye çağırma hizmeti ücretlidir. Ücret, gönderinin ağırlığına, boyutlarına ve teslimat adresine göre değişir. Güncel ücret tarifesi için Aras Kargo'nun web sitesini veya müşteri hizmetlerini ziyaret edebilirsin.

Aras Kargo Evden Alma Hizmeti

Aras Kargo'nun evden alma hizmeti sayesinde, kargolarını evinden veya işyerinden teslim alabilirsin. Kurye, belirlediğin adrese gelip gönderilerini teslim alacak ve en yakın Aras Kargo şubesine götürecek.

Aras Kargo Kurye Çağırma Nasıl Yapılır?

Aras Kargo kurye çağırmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Aras Kargo web sitesini ziyaret et veya müşteri hizmetlerini ara.
    • Gönderi bilgilerini (ağırlık, boyutlar, teslimat adresi) ver.
    • Kurye çağırma tarihini ve saatini seç.
    • Ücreti öde.

Aras Kargo kurye çağırma hizmeti, kargolarını kolay ve hızlı bir şekilde göndermeni sağlar. Detaylı bilgi ve ücret tarifesi için Aras Kargo'nun web sitesini veya müşteri hizmetlerini ziyaret etmeyi unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ek ücret almıyorlar diye biliyorum. Ama size tavsiyem; bence bu tür kargo şirketleriyle hiç uğraşmayın, vakit ayırın ve PTT kargo gönderin emanetinizi. Tüm kargo şirketlerini denemiş biri olarak hız, güven, temizlik açısından bir numara PTT kargo. Hem de daha uygun fiyat olarak. Diğerlerine hiç bulaşmayın. Mng, Yurt İçi ve Aras kargo ile çok uğraştım.

Karşılaştığım sorunlar:

1) Adamlar arıyor: "Abi biz sizin adresi bulamadık, şu sokaktayız gelin alın kargonuzu."

2) Takım elbise gönderdim, adamlar dörde katlamışlar elbiseyi. Ben yanıma alırdım zaten katlamak isteseydim. Bunun yanında elbisenin askısını kırmışlar. Bir de toz içinde geldi.

3) Hiçbir zaman zamanında gelmiyorlar.

PTT kargo ile 15.00 da gönderdiğim bir paket ertesi gün saat 11.00 da ulaştı.

Benden size bir öneri. Kesinlikle tercihiniz PTT'den yana olsun. Bulun bir çaresini, olmadı yakınınıza söyleyin o halletsin; ama kesinlikle diğerlerini kullanmayın.

Değiştirme: Yalnız PTT kargo alıcı ödemeli kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 15 Temmuz 2010; 14:10:26 >

• Gönderdiğim şirket Aras Kargo ile anlaştığı için yalnızda aras kargoyu kullanabiilirdim. Kapıma çağırdım aras'ı, aldı götürdü paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Ek ücret almıyorlar diye biliyorum. Ama size tavsiyem; bence bu tür kargo şirketleriyle hiç uğraşmayın, vakit ayırın ve PTT kargo gönderin emanetinizi. Tüm kargo şirketlerini denemiş biri olarak hız, güven, temizlik açısından bir numara PTT kargo. Hem de daha uygun fiyat olarak. Diğerlerine hiç bulaşmayın. Mng, Yurt İçi ve Aras kargo ile çok uğraştım.

Karşılaştığım sorunlar:

1) Adamlar arıyor: "Abi biz sizin adresi bulamadık, şu sokaktayız gelin alın kargonuzu."

2) Takım elbise gönderdim, adamlar dörde katlamışlar elbiseyi. Ben yanıma alırdım zaten katlamak isteseydim. Bunun yanında elbisenin askısını kırmışlar. Bir de toz içinde geldi.

Benden size bir öneri. Kesinlikle tercihiniz PTT'den yana olsun. Bulun bir çaresini, olmadı yakınınıza söyleyin o halletsin; ama kesinlikle diğerlerini kullanmayın.

Ptt Kargo'yu bu kadar savunan ilk seni görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: qraff

quote:

Ek ücret almıyorlar diye biliyorum. Ama size tavsiyem; bence bu tür kargo şirketleriyle hiç uğraşmayın, vakit ayırın ve PTT kargo gönderin emanetinizi. Tüm kargo şirketlerini denemiş biri olarak hız, güven, temizlik açısından bir numara PTT kargo. Hem de daha uygun fiyat olarak. Diğerlerine hiç bulaşmayın. Mng, Yurt İçi ve Aras kargo ile çok uğraştım.

Karşılaştığım sorunlar:

Ben de.

En kalitelisi UPS

• quote:

Orijinalden alıntı: qraff

quote:

Karşılaştığım sorunlar:

PTT, kargo konusunda artık eskisi gibi değil. Bizim şirketimiz de PTT Kargo'yu kullandı birkaç kere ve memnun da kaldık. Adamlar gelip elinden alıyorlar paketi, hızlı ve güvenli bir biçimde teslim ediyorlar. Fiyat açısından da çok uygun.

• Dün PTT Kargo'dan telefon gönderecektim. Adam dedi sağlama aldınız mı diye. Ben de aldım dedim. Der demez kutuyu poşete koyarken düşürüyordu son anda yakaladı. Bir anda tüm güvenim yıkıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KARGO KODU MNG SURAT ARAS PTT !!
    2 yıl önce açıldı
    Aras Kargo yanlış teslimat
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Gönderdiğim şirket Aras Kargo ile anlaştığı için yalnızda aras kargoyu kullanabiilirdim. Kapıma çağırdım aras'ı, aldı götürdü paketi

Hocam 7 sene öncesiymiş ama ücret aldı mı? Bir de mesaj sayısı maşAllah uçmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kapidan aldigi icin bindiriyolar uc dort lira.

Aynen uctu.

• quote:

Evet kapidan aldigi icin bindiriyolar uc dort lira.

Aynen uctu.

Bizim eve yakın şube varmış yeni öğrendim. Oraya gittik. 3-4km anca vardır belki. Genede saolun.

• quote:

Evet kapidan aldigi icin bindiriyolar uc dort lira.

Aynen uctu.

Peki o kargonun ağırlığını kapıda nasıl hesaplıyor?Kargolar ağırlığına ve boyutuna göre hesaplanıp parası alınıyor.Bunu kapıda nasıl yaptı?
    Bir de size fatura fiş gibi bir şey verdi mi?İspat açısından önemli çünkü

Bende 6 ay önce Morhipodan aldığım ürünü iadesinde Yurtiçi Kargoyu eve çağırmak için telefon etmiştim.Telefonda ki görevli "fatura veremiyoruz,paketler kaybolabilir" dedi. Bende çağırmadım tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.