Şimdi Ara

ARAS KARGO’DA MSI LAPTOP HIRSIZLIĞI ( ZARAR 18.000₺) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
4
Favori
34.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
258 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bir sürü detay anlatmışsın ama asıl alışveriş nasıl gerçekleşecek onu yazmamışsın. Yani parayı nasıl alacaktın. Bari kapıda ödeme falan yaptırsaydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet muhtemelen böyle hocam. Suçlamaları da bu şekilde yaptık bakalım ne çıkacak.İlginiz için teşekkür ederim.
  • schzade S kullanıcısına yanıt
    Ya normalde başıma böyle bir iş gelmediğinden midir basiretim bağlandığından mıdır gerçekten aklıma gelmemişti bu. Bu süreci gerçekten hızlandıracaktır. Çok teşekkür ederim sağolun.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bu o olay değil hocam. Aynı çetenin dolandırdığı başka bir olay. Sizin söylediğiniz 2 ekim 2018 aras kargo rezilliği adındaki ekşisözlük başlığı.
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    ahahahhahaha. Günaydııııın dediler bana da :D:D:D:D
  • Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    Ha evet unutmuşum onu. Ödemeyi şu şekilde konuşmuştuk, benim arkadaşım bilgisayarı alacak. Güvenlik kameralarının ve güvenliğin,insanların bol olduğu bir yerde buluşulacak(alışveriş merkezi gibi).Sonra beğenirse bilgisayarın durumunu bana bankadan yollayacaktı paramı. Nakit para olursa sıkıntı olabilir diye düşünmüştük daha kötüsü geldi başımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiyaziKonevi

Ha evet unutmuşum onu. Ödemeyi şu şekilde konuşmuştuk, benim arkadaşım bilgisayarı alacak. Güvenlik kameralarının ve güvenliğin,insanların bol olduğu bir yerde buluşulacak(alışveriş merkezi gibi).Sonra beğenirse bilgisayarın durumunu bana bankadan yollayacaktı paramı. Nakit para olursa sıkıntı olabilir diye düşünmüştük daha kötüsü geldi başımıza.
    açık kapı bırakmışsınız hocam. umarım zararınız tazmin edilir.
  • Fazlasıyla garip. Çok çok geçmiş olsun. Sakın haklı davanızı takip etmemezlik yapma arkadaşım. Burada "yeaauuvv görmeden etmeden ürün mü gonderilir-alınır", "yeaaaa arasla çalışılır mı hihihi" diyen denyolara aldırma arkadaşım. İnsanın basireti bağlanıyor diyeceğim fakat netice de arkadaşınızı aracı tutup bir alışveriş gerçekleştirmek istiyorsunuz. Ama arada aşağılık insanların olabileceğin nereden bileceksiniz...
  • Sonuç ne oldu acaba?

• Yakınlarda Sürat Kargo'da Monster laptop hırsızlığı olayına karışmış. Adem Helvacı Youtube kanalında video var konuyla ilgili. Rezalet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç ne ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.