< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 16 Ekim 2018; 11:10:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 16 Ekim 2018; 11:10:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
adam olayı ağustos ayında yaşamış zaten neden şimdi yazdığını da belirtmiş diğer konuyu da konuya iliştirmiş. müstehak ne demek ? siz de mi aras için çalışıyorsunuz yoksa !!
|
Çok ilginçtir ki bu gördüğüm 2.Aras Kargo Günaydın rezaleti veya hırsızlığı.
1-Neden Aras Kargo Günaydın diye diretiliyor? Tahminen Aras Kargo Günaydın hattında çalışan bir eleman hırsızın ortağı 2-Kamera kayıtlarını şubenin vermeme sebebi nedir? Ya şubede de hırsızın ortağı var ya da olaydan etkilenmemek için zaman kazanmak istiyorlar. 3-Hangi şubeye gideceğini nereden biliyorlar? Daha önceki olayda da hangi Aras Kargo Şubesine gideceğini bilip öyle teslim almışlardı. Eğer siz hangi şubeye gideceğini Volkan denen elemana söylemediyseniz tahminen bu Aras Kargo Günaydın hattında çalışan elaman onu da söyledi. Benim tahminim bu 1 veya 2 kişilik bir hırsızlık değil. 18 bin tl az bir para değil. Gayet rahat 4-5 kişiye yetebilecek bir para. Ayrıca bizler gibi sosyal medyayı kullanmayı bilmeyen bir ton insan var. Onlardan da günde kaç defa 1-2 bin liralık ürün çalıyorlardır kim bilir.. Bana sorarsanız Aras Kargonun üst yöneticilerinde bile hırsıza ortak olan eleman olabilir. Çünkü önceki olayda ve bu olayda da sürekli üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Zor bir durum. Ama elimizden geldiğince konuyu yukarılara taşıyalım. Geçmiş olsun dostum |
Aras kargo günaydın uygulaması ile okuduğum 2.dolandırıcılık konusu resmen rezalet, aras kargo kullanan satıcılardan asla bir ürün almamaya dikkat ediyorum. Bu aras kargonun içine operasyon yapılması lazım teşkilat oluşmuş ayrıca bu kadar cok dolandırıcılık yapılmasına rağmen aras kargonun buna bişey yapmaması süphe yaratıyor aklımda
|
Ya bu olaylarda kimliğe veya ismini soyismini nasıl öğrenmiş kısmına niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum?
Ben ups ti sanırım yalan olmasın ama o hariç hiç bir kargonun ne bana evden teslim ederken, ne de ben şubeden alırken kimlik falan sorduğunu hatırlamıyorum. İçerde adamı yoktur demiyorum, vardır da demiyorum. Çünkü dolandırıcının Aras kargo içinde adamı olmasına falan gerek yok. Sabahtan kargoya gidip 'benim günaydınla gelecek bi bilgisayar vardı'' demesi zaten yeterli olacaktır. Hayattan bezmiş, bir an önce kargosunu alsında sektirsin gitsin diye bekleyen kargo çalışanları da adamın yüzüne bile bakmadan al git demiştir. Günaydın servisiyle günde kaç tane bilgisayar gelebiliyordur bir şubeye onu düşünün, sonra adamın neden günaydınla gönder diye diretme sebebini düşünün. Olay bundan ibaret bence. |
Arkadaş memlekette babayiğit bir savcı yok mu şu aras kargo içindeki çeteyi çökertecek.
|
İçeride adam olması gerekli hocam. Çünkü benim kargoyu nereye hangi şubeye gönderdiğimi bilmesi gerekiyor adamın. Yoksa o şubeye gidip alamaz yani.Herhangi bir şubeye gitmiş de olamaz çünkü bu Volkan denen adam kargo kaybolur kaybolmaz telefonlara çıkmamaya mesajlara cevap vermemeye başladı.Önceki olaydaki adamın adı da volkan olunca bu iş açığa çıkmış oldu yani.
|
18.000 TL'lik bir cihazı ne idüğü belirsiz kargo şirketlerine teslim etmek nasıl bir cesarettir hiç anlamadım, anlayamacağım da sanırım. 18.000'e ürün satacağım, gider elimle teslim ederim, dönüş bileti bulana kadar gerekirse otelde kalırım, yine kargoculara güvenmem. İlginç doğrusu.
|
Net soyluyorum 1000lerce kargo vermis biri olarak.
Son 3yildir aras kargoda bir cete var bunlar yakalanmadan devam ediyor.. surekli iphone ve yuksek seviye pc caliyorlar. |
Benim de hbden aldığım 2500 liralık telefonu çalmışlardı. Ankara aktarma şubesinden sonra nerede olduğu bilinmiyor cihazın, elime gelmedi hiç. Kaç ay araştırdıktan sonra hiçbir sonuç alınamadı, yerseniz tabi.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|