Şimdi Ara

ARAS KARGO’DA MSI LAPTOP HIRSIZLIĞI ( ZARAR 18.000₺) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
4
Favori
34.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
258 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NiyaziKonevi

Aynen öyle hocam. Herifler 3 aydır aramalarıma dönmüyorlar polise güvenlik kamerası görüntülerini vermiyorlar şimdi ekşiye, buraya yazdım diye sabahtan beri 4 kere aradılar

son durum ne hocam? sosyal medya büyük güç kimini vezir yapar kimini rezil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NiyaziKonevi N kullanıcısına yanıt
    PTT Kargo dan aldığım bilgiye göre Paketin üzerinde şu kişiye teslim edilebilir yazması hiç bir şey ifade etmiyor.

Teslim yapan şubeye Alıcının fax çekip teslim edileceği kişiyi belirtmesi gerekiyormuş.

Günaydın uygulamasında kim çalişiyorsa bu iş ordan kaynaklı DH de bunun gibi 2-3 tane Günaydın Uygulamasından çalınan kargo gördüm.
  • PTT nin o kadar güvenlikli olduğunu bilmiyordum hocam. Babam üniversitede, onların bir anlaşması varmış yarı fiyatına geliyor hem de. Artık orayı kullanırım o zaman.

Yani aslında adamların telefon numaraları belli, yüzleri belli elyazıları belli. Bu adamlar baya rahat yakalanabilirler de neden yakalanmıyorlar anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten öyleymiş ben de bu olay olduğunda tam idrak ettim. Adamların kapısına polis yolluyoruz umurlarında değil. Bir başlık açınca hemen ilgileniyoruz kusura bakmayın diyorlar.

Son durum da şöyle, aras kargo genel müdürlükten aradılar. İşte sizin olayınızla yakından ilgileniyoruz biz de mağduruz dediler. Kamera kayıtlarını polise vermeyerek hiç de mağdur gibi görünmüyorsunuz dedim. İlgileneceğiz en kısa zamanda dediler. Bunu 6.duyuşum dedim filan kapattılar. Ortada çok birşey yok daha anlayacağınız

• aklinizda olsun basiniza is gelince karakola degil direkt olayin oldugu bolgenin adliyesinde nobetci cumhuriyet savciligina gitmeniz daha efektif diye dusunuyorum

• R41NM4K3R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de olay anında hemen hukuk okuyan kuzenimi aradım. O da aynısını tavsiye etti. Ama o sırada bayram dolayısıyla bir tane nöbetçi savcı varmış ve o da yerinde değilmiş sanırım. Polis de savcıya göndermek için kamera kayıtlarını 3ay bekleyince süreç hakikaten de çok yavaş işledi. Daha elimizde savcı raporu bile yok.

• Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • polis’ten gelen kamera kaydı talep kağıdını almanıza takıldım. Her polis bilir bilmelidir ki kamera kaydı sadece savcı/hakim kararıyla alınabilir incelenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Ya bu olaylarda kimliğe veya ismini soyismini nasıl öğrenmiş kısmına niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum?

Ben ups ti sanırım yalan olmasın ama o hariç hiç bir kargonun ne bana evden teslim ederken, ne de ben şubeden alırken kimlik falan sorduğunu hatırlamıyorum.

İçerde adamı yoktur demiyorum, vardır da demiyorum. Çünkü dolandırıcının Aras kargo içinde adamı olmasına falan gerek yok.

Sabahtan kargoya gidip 'benim günaydınla gelecek bi bilgisayar vardı'' demesi zaten yeterli olacaktır.

Hayattan bezmiş, bir an önce kargosunu alsında sektirsin gitsin diye bekleyen kargo çalışanları da adamın yüzüne bile bakmadan al git demiştir.

Günaydın servisiyle günde kaç tane bilgisayar gelebiliyordur bir şubeye onu düşünün, sonra adamın neden günaydınla gönder diye diretme sebebini düşünün. Olay bundan ibaret bence.
    Dediğin gibi olsa bile kamera kayıtlarında kimlik gösterilmeden teslimat yapıldığı gözüküyorsa kargo zararın tümünü karşılamak zorunda %100 kusurlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

Burda tonlarca konu acildi aras hirsiz diye buna ragmen hala arasla is yapiyorsaniz mustehak

Soguk su icin bol bol
    Ne boş yapıyosun Adam derdini anlatmış. Yardım etmiceksen konuşma

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

quote:

Orijinalden alıntı: Shavethemonkey

Sıkıntı kargo almak değil, kargo göndermede.

Gidin üç beş kuruş fazla verin ups kullanın kargonuz güvende olsun.

hocam ne alaka burada kargo ücretinden kimse bahsetmemiş ki alıcı teklif etmiş zaten aras kargo günaydın uygulaması diye,alıcı deseydi ki kardeşim 20 tl fazla ver ups kullan belki bu arkadaş ups kullanacaktı.

Alıntıları Göster
    Bende paradan bahsetmedim zaten. Aras, yurtiçi gibi firmalardan değerli ürün yollanmaz. En azından firma olarak göndermiyorsanız yollanmaz, Aras olaylarını zaten geçtim çoğu yurtiçi kargo şubesinde fırlata fırlata ürünleri yerleştiriyorlar araçlara ki şahit olduğumdan konuşuyorum. UPS ise gözlemlerim kadarı ile temiz iş yapan ve sıkıntı yalamadağım tek marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 17 Ekim 2018; 14:44:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NiyaziKonevi

PTT nin o kadar güvenlikli olduğunu bilmiyordum hocam. Babam üniversitede, onların bir anlaşması varmış yarı fiyatına geliyor hem de. Artık orayı kullanırım o zaman.

Yani aslında adamların telefon numaraları belli, yüzleri belli elyazıları belli. Bu adamlar baya rahat yakalanabilirler de neden yakalanmıyorlar anlamadım.
    Normalde devlet kurumları aksak ve hataldır. Ama ptt en düzgün kargo firmalarından biri diyebilirim. Fiyatları diğerlerinin yarısı. Küçük yerleşim yerlerinde bile şubeleri var. Personeline asgari ücretin çok daha üzerinde maaş veriyor. Aras kargoya normal kargo için verdiğin para ile ptt den sigortalı gönderi yapılıyor. Ptt de sorun oluyordur mutlaka ama çok daha nadir oluyor. Her hangisi bir memur başkasının malına el koymaya cesaret edemez. Bu şekilde organize şebekeler olmaz.

• Çok geçmiş olsun

Aynı durum izmirde mng şubede de yaşanmıştı

Forumdan Dr.teknik hocam

Macbook pro gitmişti 2016 yılıydı sanırkm

• Çok geçmiş olsun

Forumdan Dr.teknik hocam

• Çok geçmiş olsun

Forumdan Dr.teknik hocam

• Yuh bu kaçıncı aras kargo hırsızlığı. Yemın ederım bır daha aras kargoyla ne urun alırım ne urun gonderırım. Aras kargo benım ıcın bıtmıstır.
  • iphone teknik İ kullanıcısına yanıt
    Yani benim başıma gelen olay ne ilkti ne son olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.