Şimdi Ara

ARAS KARGO’DA MSI LAPTOP HIRSIZLIĞI ( ZARAR 18.000₺) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
4
Favori
34.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
258 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda arkadaşlar yazmış. aras kargo ile geliyor sürekli bana aldığım şeyler. adam kimliğe falan bakmıyor. ismim xx diyorum tamam diyor teslim edip gidiyor. ne tc ne imza hak getire sürat kargo tc istiyor o da kimlik sormuyor. ups denedim o da kimlik sormadı bıraktı gitti. bir banka kartı falan getiren kuryeler kimliğe bakıp tc alıyor
  • Bı daha Aras kargoyla çöp bile göndermem almam çok geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aras mi dünya üzerindeki tek kargo şirketi olsa kullanmam

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Peşin ödeme gönderiyoruz hocam. Bedelsiz ürünler. Müşteri mağdur olmasın diye yenisini gönderiyoruz. Her ay gönderdiğimiz adrese teslimat yapılamıyor diye kargo geri bile geliyor. Teslim etmedikleri halde teslim ettik yazıyorlar. Gönderdiğimiz kargo sistemde gözükmüyor. Şoförler kargo bile dağıtıyor. Bostancıdan üsküdara kargo gönderdim. 1 hafta sonra ankaradan çıktı kargo. Tabi ben rezil oldum dolandırıcı oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    Ne alaka yaa, çok bilmiş bilmiş yazıyorsun. O açılan konu zaten bu olan olaydan sonra oldu adamı cidden kanser edersiniz..

Git kahvede çayını iç kardeşim sana forumun seviyesi bile çok!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Ne alaka yaa, çok bilmiş bilmiş yazıyorsun. O açılan konu zaten bu olan olaydan sonra oldu adamı cidden kanser edersiniz..

Git kahvede çayını iç kardeşim sana forumun seviyesi bile çok!!
    sen şu ekran kartıyla dolandırılan adamdın dimi? sende iyi bi su iç istersen kendine gel
  • Bu numara cok bilindik bir numara malesef. Kargonun burda sucu yok sahte kimlikle aliyorlar cunku

• Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    O parayla ben götümü silerim kusura bakma da, mesele para değil. Bugün forumda konu açıp o şahsın önünü kesmesem belki senin bir akraban ya da arkadaşın

geçtiğimiz bu üç buçuk yıl içinde dolandırılabilirdi. İnsanın hakkını araması, omurgalı olup dolandırıcılara karşı mücadele etmesi önemli bir şey.

Önünde uzun bir ömür var, öyle yada böyle insanın dışarıda başına binbir türlü şey gelebiliyor, benimle alay ettin diye sana kötü bir söz söyleyecek değilim

umarım işin hep rast gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 18 Ekim 2018; 21:20:51 >
  • Bunlara ne seylesen az kalır elini salllasan dolandırıcuya geliyor ve bizim ülkemizde biride çıkıp hop hemşerim hayırdır sen napıyorsun demiyor yetkililerden

• Çok bariz bir şekilde. Aras günaydın servisinde bir köstebek veya sistemlerine sızılma olayı var. Geçmiş olsun kardeşim. Birebir aynısı yaşanmıştı daha önce

• Geçmiş olsun, Aras Kargo düzenli çalışmıyor, hele buradakini bir görseniz. Yani kapının önünde bir kutuyu alıp götürseniz kimsenin ruhu duymaz, o derece. Abartmıyorum.
  • Tam imam cemaat olayidir. Yeni turkiye bu iste. Her gun buna benzer inanilmaz seyler duyuyoruz. Ustelik suclu olanlar hep yirtiyor ohhhh ne ala.

• Bence sadece aras kargo için değil,başka kargo firmalarıyla çalışanlarda dikkatli olmalı.Sahibindeki yüksek fiyatlı ürünleri kargodan başka şehirlere(istanbula özellikle) çekmeye çalışan bir şebeke var.Sadece elden teslim yapmaya çalışın,sahte para içinde yanınızda eft isteyebilirsiniz.
  • Bu tür olaylar aras kargoya has değil diğer firmalarda oldu, bunun sorumlusu tahminimce işe aldıkları elemanlardan kaynaklı

• Benim de hbden aldığım 2500 liralık telefonu çalmışlardı. Ankara aktarma şubesinden sonra nerede olduğu bilinmiyor cihazın, elime gelmedi hiç. Kaç ay araştırdıktan sonra hiçbir sonuç alınamadı, yerseniz tabi.
  • Zorla komşumun kargosunu bana vermişlerdi

• Bizim memleketten çıkma herşey 3 kağıt düzenine dönüyor maalesef. Her işte olduğu gibi işini it gibi yapan şerefsizler oldukça bizden bir halt olmayacağının göstergesi bu tür olaylar. Yabancı uyruklu profesyonel firmalarda bu tür şeyler olmaz, kişisel hata yapan personeli de pişman ederler.

• -Chimaera kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey nasıl olur? Siz peşini bıraktınız mı?
  • Bu kargo firmasını kullanmayın, bunlara pirim vermeyin.

Kendi pisliklerinde boğulsunlar...

• PTT kargo hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence en iyisi 😂 Bi defasında ablamın ehliyeti gelmiş evde olmadığı için geri gitmiş tabi. Şubeden almaya gittik ablamla, kimliğini evde unutmuş. Ben de polisim, kimliğimi gösterdim kardeşiyim dedim illa kimlik göreceğiz diyorlar. Sonra whatsappdan kimliğin görüntüsünü aldık da alabildik ehliyeti.

Şubeden teslimde işleyiş çok iyi. Adrese gelen teslimde de takipli kargoda her zaman ararlar. Hatta defalarca arar postacı ve bekler. 10 dakika beklettigimi bilirim adamcağızı. En sonunda senin rızanı alarak komşuya bakkala bırakır veya geri götürür. Sonuçta memur ve sorumluluğu var. Asgari ücrete çalışan kargocu değil.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.