Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
19
Favori
62.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1710 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zenmate

ihtarnamede değeri 6000 TL yazıyor iphone 7 plus 128Gb modeli 6000 TL değilki neden 6000 TL olarak belirtiniz

Hocam telefon fatura üzerine alındığı için fatura tutarını yazdık
  • Geçen hafta eşim bebek malzemeleri aldı internetten, kargo firması olarak da yurtiçi kargoyu seçmiş. Kadın sabahtan akşama kadar kargo gelecek diye evden çıkmadı, hastaneye gitmesi gerektiği halde onun için bile çıkmadı. Ertesi gün yurtiçi den mesaj evde olmamanız sebebi ile şubeye teslim edilmiştir.

Dedim sen ara, güzelce sıva. Sonra da ben arayıp dümdüz gidecem.

Kanciklar suçlarını bildikleri için, daha adını soyadını söyler söylemez bugün tekrar yola çıkacak demişler.

Sürat kargo da 2 parça olan ürünümü 2 gün arayla getirmişti.

Nerde ipsiz sapsız çulsuz barzo var kargocu yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthym

Geçmiş olsun da; telefon 6000 lira mı?

Hocam telefon fatura üzerine alındığı için fatura tutarını yazdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylio

Benim anlamadığım senin adın Volkan Abanoz ama ifadede Sedat Abanoz yazıyor.

Hocam kargoyu kardeşimle yolladım resmi olması açısından onun ismini yazdırdık ama ortada ne resmiyet kaldı ne birşey
  • anthym kullanıcısına yanıt
    Operatörden alınmışsa normal, arkadaş note 8 aldı 6850 lira fatura fiyatı bukadar süredir mağdur arkadaş 10 binde alsa az.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Geçen hafta eşim bebek malzemeleri aldı internetten, kargo firması olarak da yurtiçi kargoyu seçmiş. Kadın sabahtan akşama kadar kargo gelecek diye evden çıkmadı, hastaneye gitmesi gerektiği halde onun için bile çıkmadı. Ertesi gün yurtiçi den mesaj evde olmamanız sebebi ile şubeye teslim edilmiştir.

Kanciklar suçlarını bildikleri için, daha adını soyadını söyler söylemez bugün tekrar yola çıkacak demişler.

Çoktan arayıp saydıracağım dümdüz ama ne genel müdürlüğe ulaşabiliyoruz, Müşteri hizmetlerinde ses kaydı var ve ordakilerin günahı yok,samsun genel müdürlüğünü arabiliyorum hatta yakınımda gidip yarın bassam mı orayı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Operatörden alınmışsa normal, arkadaş note 8 aldı 6850 lira fatura fiyatı bukadar süredir mağdur arkadaş 10 binde alsa az.

Biz resmi olması açısından herşeyi yaptık ama onlar bir adım dahi atmadı
  • Geçmiş olsun kardeşim destek

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Geçen hafta eşim bebek malzemeleri aldı internetten, kargo firması olarak da yurtiçi kargoyu seçmiş. Kadın sabahtan akşama kadar kargo gelecek diye evden çıkmadı, hastaneye gitmesi gerektiği halde onun için bile çıkmadı. Ertesi gün yurtiçi den mesaj evde olmamanız sebebi ile şubeye teslim edilmiştir.

Çoktan arayıp saydıracağım dümdüz ama ne genel müdürlüğe ulaşabiliyoruz, Müşteri hizmetlerinde ses kaydı var ve ordakilerin günahı yok,samsun genel müdürlüğünü arabiliyorum hatta yakınımda gidip yarın bassam mı orayı acaba

Mantıklı bazen haksızlık karşısında çıngar çıkartmak lazım.Yoksa başka dilden anlamıyorlar.

• Anladım geçmiş olsun umarım zararınızı en yakın zamanda karşılar Aras kargo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum aynisi ama aynisi oldu tarihini tam hatirlamiyorum belki izleyen vardir adam haberlere cikti guvenlik kamera goruntuleri bile vardi adamin telefonu teslim alirken hatta genel merkez subenin sucu deyip topu subeye atmisti sube calisanlari cebinden odeyeceklerdi aea kardesim ver haber merkezine bak nasil aninda seninle ilgileniyorlae bunlara mubag kimse k.bakmasin gorevini isini adam gibi yapicaksin.(hangi kargo firmasiydi hatirlamiyorum ama 1 ay falan oldu)@Volkan Abanoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aystar16 -- 15 Kasım 2017; 23:48:28 >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Didim şube.
  • Destek

• Oğlum bir ara Aras kargo aktarma merkezinde çalıştı. Aşırı hırsızlık olduğu için üstüne kalır diye korktu ve çıktı.
  • Buna benzer birsey yeni geldi basima 750tl lik kamera aldim internetten kapisa odemeli olarak parayi almadan urunu vermiyorlar verdik parayi aldik salataligi. Tutanakta tutmuyorlar 10 liralik urun yollamislar bu adamlar hirsizliga her sekilde canak tutuyorlar.

• aras kargo ürünümü getirmemişti. evde yokmuşum güya sms attılar. bütün gün kargo beklemiştim.. :) ertesi gün şubeye gittim sabah bi sinirle. dedim benim ürünüm var gelmedi. arabaya yükleniyormuş benim paket. aldım. imza attım aldığıma dair. dedim benim olduğumu ne biliyorsunuz kimlik falan sormayacakmısınız dedim. gerek yok abi dedi. başkası olsa alsa gitse kimsenin umrunda değil.
  • yakın zamanda kahve felan getirtmiştim kargo ile adamlar kutuyu açmamış ama kutunun üstündeki e faturayı açıp bakmışlar fiyatlar ve ne aldıgım felan yazıyordu yine şanslıymışım bari :)
  • vay namussuzlar..aynı olay da 2 gün önce erenköy şubesinde başıma geldi..bu bir aras kargo ritüeli olsa gerek..
  • Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen)

bence bu teslim alan şahsın üzerine gidilmeli ve konuşturulmalı..
  • Anladım hocam. Geçmiş olsun. Bu arada ben de Atakum da oturuyorum çok kez aras kullandım ve gayet memnunum böyle bir olay olması üzücü

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.