Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
860
Cevap
19
Favori
62.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ay geçti ve hala bir sonuç alamadın mı hocam, yazıklar olsun Aras kargoya da, şu memleketin hukuk sistemine de. Iphone 7nin değeri düştü 4 ayda, o zararını da tanzim eder inşallah Aras Kargo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddia ediyorum; dünyanın en dandik hizmet sektörü Türkiye'dedir.

• hocam linkedin'den üst düzey şirket yöneticilerine ulaş bu durumu o şekilde herkese görünür olarak yaz. o zaman anında çözerler.
  • Hakkını sonuna kadar ara, pes etme.Yanlış yapan eleman, bilerek yapmamışsa bile, bir daha bu tip hassas, müşteriyi maddi ve manevi olarak rencide edebilecek işler de çalışmasın.

Ha bu ara da, kargoyu teslim alan kişiyi bulmakta çok önemli, esas iş onda olabilir.

• Davadan vaz geçme firma bu saatten sonra cikarip 2 iphone7 de verse davanı aç tazminatını al 4 aydır susup şimdi yardımcı olmaları saçmalık..

• Biri demiş ki "aras kargoya neden hemen suçu yapıştırıyorsunuz"

Kardeşim aras kargodan bugüne kadar 15-20 kargo almışımdır, belki 1-2 tanesinde sorun yaşamamışımdır.

Arasın dışında diğer kargolarda da oluyor ama nadir, ya da bu kadar çok değil.

Neden?

Belkide diğer kargo şirketlerinden ucuza çalışıyorlar, dolayısıyla daha çok tercih ediliyorlar. Peki bu ucuz iş nelere yol acar?

Çalışan ekibin nicelik ve nitelik yetersizliklerine...

Dolayısıyla, bu arkadaş ve benim gibi nice insan arastan madur olur.

O zaman çözüm?

Çözüm basit aras kargoyu kullanmayacak\kullandırmayacaksın...

• Up.

• En kiytirik kargoda ( degeri dusuk ) onlarca musteri bekletip bi gbt yapmadiklari kaliyo teslim etmek icin gidip maddi degeri yuksek ( kutu icinde ne oldugu belli kaskolu ) bir urunu goz gore birine teslim edicekler ? Hikaye kurgu.

SUBE CALISANLARI BU ISLERLE UGRASIYO ARAMISTIR BIRINI GEL AL DIYE FIRMA ODUYORSA SIKINTI CIKMAZ DIYE KURGULANMISTIR.

Forumdan bir uyeden yilbasi paketi alicaktim 2 sene once yeni uyelik gibiydi suphelendim hizli konusma ve isteklerinden kargoya verdigimde odemeyi gecersin dedi Ankaradan di sahis neyse aras kargo da bana kutu icerigi adresimin bulundugu resim gonderdi bende kodu bekledim geldi aksam saatine yakindi ayni bankada havale sistemi oldugundan saat sorunu olmucagini dusunup kargonun yolda gorunmesini bekledim film burda asil kargo iptal edilmis verildikten sonra urun geri alinmis yani kurgu guzel ben parayo havale yapsam ucucakti calisanlarla ortak bu isleri yurutenler var dikkat edin herseyin civisi cikti artik

• yakın zamanda yurt içi kargo
    1 kolı sıfır cep telefonlarını kaybetti 120bın degerınde.

geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tazminat için, Hukuk davası açmayı ihmal etmeyin.
    savcılık, tazminata hükmetmez...
  • bur kargocuların hepsi aynı bok al birini vur diğerine yine en garanticisi ptt kargo...Onun da teslim süresi biraz fazla
  • Savciya hirsizliktan dolayi degilde belgede sahtecilikten dolayi basvurun,normal de sikayete bagli bir suc degildir ama savciyi evrakta sahtecilik yapildi benim adima belge duzenlenip imza atildi derseniz savci biraz daha dikkat edebilir konuya

• bu kadar büyük çaplı değil ama bende bi 40 tl dolandırılmıştım. Aras Kargo personelinin getirdiği ürün kırıktı, tutanak tutmasını istedim ama bana tutanağı şubede tutacağım dedi. (gerisini anlatmama gerek yok) biraz peşine düştüm ama suç bende adamı en baştan yollamamam gerekirdi.
  • İnş dava lehine sonuçlanır.

• Bu olayın çözümlenmesi için sabırsızlanıyorum. Bir an önce mağduriyet giderilir inşallah
  • Benimde 2 sene önce Yurtiçi kargoda 20 tl civarında HB siparişim kaybolmuştu.Şubeye teslim almaya gittiğimde eleman ürünü bulamadı , kaybolmuş dedi.Napacaz o zaman dedim , abi benim hatam dedi , eğer çok fazla bi değeri yoksa ben karşılayayım dedi. 20 tl mi aldım ve usul usul evin yolunu tuttum.
  • Güncel kalsın çözülene kadar da arasla kargo göndermem
  • Geçmiş olsun kardeşim, umarım en kısa sürede sorunun hallolur.Bence kargocu ile planlanarak yapılan bir olay bu kesin şubede ki bir kaç kişi olayın aslını astarını biliyor ama çaktırmıyor. Bırakma peşini asla bu olayın donlarına kadar al gerekiyorsa, adi şerefsiz insanlar göz göre göre milletin hakkını yiyorlar.
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey çıkmaz dava etse de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede kargo sektörü berbat. Sans eseri kargomuzu teslim alabiliyoruz resmen.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.