Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
19
Favori
62.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo firmaları kargoları öyle baştansavma atıyorlarki ürünler kargoda zarar görüyor devamlı.devletin bu işe el atması lazm bi standartının olması lazö

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık öne çıksın bütün kargo firmaları adam olsun hepsi aynı hiç biri işini doğru düzgün yapmıyor.
  • Kargo aktarmada çalınmıştır, teslim falan edilmemiştir. Hangi Kargo olursa olsun hepsi Allah'a emanet gidiyor. Aktarma merkezlerinde küçük esnafın don atlet külotlarını çalanlar var. İphone 7'yi hiç affetmezler.
  • Kargo firmalarinin denetlenmesi sart. Urunler havada ucusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin-Rommel

Türkiyede kargo sektörü berbat. Sans eseri kargomuzu teslim alabiliyoruz resmen.

Türkiye'de yolunda giden ne var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

4 ay geçti ve hala bir sonuç alamadın mı hocam, yazıklar olsun Aras kargoya da, şu memleketin hukuk sistemine de. Iphone 7nin değeri düştü 4 ayda, o zararını da tanzim eder inşallah Aras Kargo.

Hocam benim kafamdaki zararımı teklif etmezse hiç almayacağım zaten,direk kapatıp mahkemede görüşürüz diyeceğim
  • Arkadaşlar TR de UPS den başka kargo yok bilin. Diğerleri allaha emanet taşımacılık. UPS gerçekten profesyonel çalışıyor. Araçlarının içine kadar girmiş biri olarak. Kilitli, raylı dolapları falan var. Yığınla hiç bir şey yok. Diğer firmalara göre daha fazla maaş verdiği için daha nitelikli eleman çalıştırıyorlar veya çalışan kişilerin maaşları diğerlerine göre iyi olduğunu bildiklerinden ötürü işlerinden olmamak için altın taşır gibi ürün taşıyorlar.Elbet UPS ile de tonla şikayet yaşayan insan vardır ama içlerinde en iyisi bu ötesi yok.

Not: Son 3 yılın en popüler modası da aras kargosu,yurtiçisi, süratı bilmemnesi kim olursa olsun "GELDİK AMA EVDE YOKTUNUZ" bahanesi ile insanları ürünlerini şubeden kendisi teslim almaya zorlamasıdır. Her 3 kargoda 1 kesin bunu yaşıyorum ya. Geldik yoktunuz diyorlar, e diyorum postama kağıt bırakmamışsınız.. Kem küm ediyor. Bu tamamen olaydan habersiz yaşı başı geçmiş insanları kandırmak için yapılan bir şey. İlk kez başına gelen biri ise "halla halla duymadım heralde kapıyı diyor"

Ayrıca İST'deki neredeyse hiç bir şube telefonlarına bakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 16 Kasım 2017; 10:10:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Yanlisimi bulmussunuz tebrik ederim sizi falat ben yazim yanlislarindan bahsetmiyorum bile bile lades olmaktan bahsediyorum.

Ayrica uluslararası yazismalarda zaten Turkce kullanilmiyor. Dolayisi ile k yerine b gormenizin imkani yok.

Ayni ulkede yasadigimizdan eminmisiniz? Cunku ben hic vs yi gormedim. Ha siz tv8 de boks musabakasini izliyorsaniz o baska.

Olay yanlışını bulmak değil, kastettiğim şey hepimiz farklı kullanımlarda da bulunuyoruz, anlıyor muyum seni ben anlıyorum, niye gereksiz muhalefet oluyorsun onu merak ettim.

Uluslarası yazışmalarlarda İngilizce dahi kullanılsa "k" kullanılmaz. Dediğim gibi bu jargon meselesi , "vs" mesela boksta kullanılan jargonun bir parçası dediğin gibi, her yerde görmezsin. "k"'da resmi yazışmalarda göremezsin, ama internette, forumlarda kullanılır bunda yanlış bir şey yok. Hani istemiyorsan sen kullanma da bu sebepten konuda tartışma çıkarılması cidden çok anlamsız.

• Rezillik resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olaydan sonra ben kesinlikle aras kargo filan kullanmayacağım.
  • Daha önce hepsiburada dan siparişv erdiğim bir ürün farklı bir şehirde farklı bir kişiye teslim edilmiştir. Aras kargoya bir sürü şikayette bulunduktan sonra, Aras kargo şube müdürü beni aradı ve ürünü yanlış kişiye teslim ettiklerini ürünü geri aldıklarını ve kargo ücretini ödemem durumunda ürünü bana göndereceklerini söylediler (ilk siparişte kargo ücretini zaten ödemiştim). Bende küfredip kapattım. Daha sonra hepsiburada dan ürünün bana ulaşmadığını söyleyerek ücreti geri aldım.

Aras kargo kesinlikle kargoların yüz karası, yüzsüz, utanmaz ve iş ahlakından yoksun şube müdürleri tarafından yönetiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Arkadaşlar TR de UPS den başka kargo yok bilin. Diğerleri allaha emanet taşımacılık. UPS gerçekten profesyonel çalışıyor. Araçlarının içine kadar girmiş biri olarak. Kilitli, raylı dolapları falan var. Yığınla hiç bir şey yok. Diğer firmalara göre daha fazla maaş verdiği için daha nitelikli eleman çalıştırıyorlar veya çalışan kişilerin maaşları diğerlerine göre iyi olduğunu bildiklerinden ötürü işlerinden olmamak için altın taşır gibi ürün taşıyorlar.Elbet UPS ile de tonla şikayet yaşayan insan vardır ama içlerinde en iyisi bu ötesi yok.

Not: Son 3 yılın en popüler modası da aras kargosu,yurtiçisi, süratı bilmemnesi kim olursa olsun "GELDİK AMA EVDE YOKTUNUZ" bahanesi ile insanları ürünlerini şubeden kendisi teslim almaya zorlamasıdır. Her 3 kargoda 1 kesin bunu yaşıyorum ya. Geldik yoktunuz diyorlar, e diyorum postama kağıt bırakmamışsınız.. Kem küm ediyor. Bu tamamen olaydan habersiz yaşı başı geçmiş insanları kandırmak için yapılan bir şey. İlk kez başına gelen biri ise "halla halla duymadım heralde kapıyı diyor"

Ayrıca İST'deki neredeyse hiç bir şube telefonlarına bakmaz.

buna benzer bir olay ups den başıma geldi. arızalı telefonu kapıdan görevliye teslim ettim. evrak bişey vermedi. sistemden gözükür dedi. daha sonra anlaşmalı gönderi kodundan takip ediyorum gönderide bir hareket yok.1 hafta geçti aradan servisi arıyorum bizde değil diyorlar. haydaa. nerde bu telefon. evrak bişeyde yok teslim alındığına dair.ben sinir stres oldum. heralde telefonu görevli hiç etti yada kaybetti dedim. ama ben fena kafaya taktım. teslim eden kişiyi buldum. hergün biryeri araya araya 3 hafta sonunda telefon bulundu dediler ama bana yaşatmış olduğu sıkıntı stres fazlasıyla yetti. Buda bana ders olsun bidaha görevliye teslim alındığına dair evrak imzalatmadan telefon yada başka bişey teslim etmem. Sonuçta UPS felan hikaye. Herkes hata yapabiliyor. Dikkatli olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemirbozan57 -- 16 Kasım 2017; 10:35:22 >

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Kargocu şaka yapmıştır

Ama her şakanın gerçeklik payı vardır..
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    İstanbul'daki Alman Konsolosluğu pasaport gönderimlerini UPS ile yapıyordu, Almanlar UPS'i boşuna seçmemişler.

Ben bastonla yürüyen biri olduğumdan evim ve işyerimin olduğu yerlerdeki kargo şubesi personeli ile samimiyet kurdum, durumumu bildikleri için evime veya işyerime kadar getiriyorlar.
  • Abba sever kullanıcısına yanıt
    Memleketin çürümesinin sebebi halkın zihniyeti..

İşini doğru yapanlar olduğu gibi yamuk-yumuk yapanlar da var..

Önemli olan yamuk-yumuk yapanların cezalandırılması..
  • ne kadar yardım dokunur bilmiyorum ama ekşiden düşüncelerimi belirten bir mesaj bıraktım
  • 6000 istedigini gorene kadar magdurun yanindayim diyordumda, simdi senin yaptiginda tam firsatcilik. desteklemiyorum.
  • Deve misali "neremiz doğru ki"

Rezalet puanı 10/10
  • Fatura tutarını ödemek zorunda diye biliyorum hocam resmi olması açısından 6000 tl yazdım tahhütlü cihaz
  • sözlerime başlamadan önce tüm kargo firmalarını tenzih ediyorum.
    herkez senede bir kezde olsa mutlaka kargo firmlarına bir yere gönderilmesi için paket veriliyor. ve bu paketler de çalınacaksa çalındığında vatandaş hakkını nasıl arayacak? hakkını aradığında
    bu hırsızlığı yapan firmalar cezasız mı kalacak? bence cezasız kalıyor bir yaptırımı yok anlaşılan yaptırım olsaydı bu firmalar kesinlikle işlerini daha doğru yapmaya çalışırlardı.
    bence herkez bastırsın aras kargo firmasıyla kimse çalışmasın. Taa kiiii suçunu kabvul edip arkadaşın zararını karşılayıncaya kadar.
    yawww biz kime güvenipte eşyalarımızı hangi kargo firmalarına teslim edeceğiz anlamadım gittii inanın miğdem bulandı iğrenç bişey

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.