Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
19
Favori
62.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun umarım kısa sürede probleminiz çözülür böyle durumlara karşı bu kargo firmalarına ne denilebilir ki yurtiçi'de böyle arası'da sürati de adamlar kimliği geçtim tc bile sormuyorlar kargoyu verip hadi eyvallah diyor. yani böyle çok yüksek meblalı ürün gönderirken Ups'i tercih etmek gerek global bir firma sonuçta şu ana kadar (en azından benim yaşadığım yerde) ups'den yana hiç sıkıntı yaşamadım kargoyu teslim alırken mutlak el terminaline imza attırıp kimlik soruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 16 Kasım 2017; 11:21:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    O işi o kadar kolay yapamadı tahminen, yani o kadar kolay olsa idi sürekli kargocular kargoyu iç eder, sen sigortadan parasını/malını alırdın, kargocu da elini kolunu sallaya sallaya gezerdi ortalıkta değil mi? Kargolar dağıtımcıya zimmetleniyor ve kaybolursa vs muhtemelen kargo dağıtımcıdan tanzim edip işine de son verirler, yani kayboldu diyeyim, müşteri sigortadan aslın ben de evimde TVme PS4 kurar işten dönünce PES atardım pek makul bir hikaye gibi gelmedi bana
  • Kargo şirketlerinin hepsi şerefsiz inşallah hak yolunu bulur abim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsallah hakkinizi alirsiniz güzel sonucuda bizimle paylasirsiniz..

• İnşallah bugün arayacaklardı sözde bakalım ne kadar gerçekci sözlerinin eriler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auron88

6000 istedigini gorene kadar magdurun yanindayim diyordumda, simdi senin yaptiginda tam firsatcilik. desteklemiyorum.

Az bile istemiş 10 bin istese yine az, sen kargoya güven telenonunu teslim et hem göndereceğin kişiye karşı mahçup ol hemde 4 ay mağduriyet yaşa sinirlen stres yaşa moralin bozulsun. Aras kargo doğru düzgün bir şirket olsaydı hatasını kabul eder daha ilk haftadan müşterisinin mağduriyetini giderirdi, demek ki bu arkadaş üstüne düşmese buralarda konu falan açmasa şirket çamura yatacak parasını falan ödemeyecek.
  • Bıraksınlar bu işleri
    Burası İSTANBUL..
    ------
    Şimdi kargo hırsızları şu modda mı?
    ULAN Konya'dan Ankarada oturan Ahmet Bekirciye paket geliyor
    İçinde saç tokası var para etmez bunun için
    Ahmet Bekirci için sahte kimlik çıkarmaya gerek yok..

Ama İzmir'den İstanbul'a Zeynep Kömürcü adına bir paket gönderilmiş
    İçinde Bıyık boyama seti var para eder nede olsa digital malzeme
    Hemen kadın kılığına gireyim ve kimlik düzenliyeyim
    ------------
    BU KAFADALAR MI?
    KARGO HIRSIZLARI
  • auron88 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam bildiğin işgüzarlıktır bu, sen kendi hakkını alman lazım senin telefon 4.5 bin 6 bin nereden çıktı . Onları yaptığı nasıl kul hakkı ise 6 bin TL istemek de şirketten kul hakkına girer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturaya ek alındığı için tüm fatura ücretini ödemek zorunda değiller çünkü telefonun baz fiyatı bu değil.İçinde fatura ücretini de barındırıyor

Ayrıca habersiz ses kaydetmek suç.En baştan haber verip ben sesini kaydediyorum demen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 16 Kasım 2017; 11:48:19 >
  • Aras'la göndereceğime gider terminalden otobüse emanet veririm daha güvenli adamların her işi rezil, bütün şubeleri aynı galiba. Umarım bir an önce çözüme ulaşırsınız.

• Hazır 4 ay beklemisken iphone x alalım bari diyen arkadaşın foruma konu açması

Hadi diyelim 5000 tlye alsan telefonu talep edebileceğin maks değer 5300 tl yasal faizi ile aras soyguncu siz arastan soyguncu

6000 tl nedir bu ülkede adam vurana o kadar ceza verilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 7.62

ne kadar yardım dokunur bilmiyorum ama ekşiden düşüncelerimi belirten bir mesaj bıraktım

.300 Magnum > 7.62
  • Yanlış anladınız ben resmi olması açısından faturada olan tutarı yazdım ekspertiz raporu belirleyecek telefonun fiyatını zaten ben daha sonrasında dava açacağım iphone x almak gibi bir düşüncem yok iphone kendim kullanmam kullandığım telefon general mobile 5 plus :D belgelerin örtüşmesi açısından o şekilde yazdım oraya sonuçta telefonu o ücrete aldığım için benim için değeride o şekilde oluyor
  • Ekside yazilan entry dikkatimi cekti.

3 yıl önce hepsiburadadan playstation 4 almıştım. 

gelen kargocu tanıdık çıktı. kargoyu kardeşim alırken, kargocu arkadaşı kardeşime demişki kanka içinde ne var abin ne almış. 

kardeşimde demişki playstation 4 almış 

kargocu aynen şöyle demiş 

"içinde playstation oldugunu bilsem sana getirmezdim" 

alırdım kayboldu vs vs. 

sende siğortadan paranı alırdın demiş 

demekki kılıfına uydurabiliyorlar.

• Bugün için ilk mesaja gelişme eklendi
  • Bende apple'a dava acacagim da tuketici mahkemesi ne kadar surede firmaya ihtar cekti soyler misiniz?

• İhtarnameyi aynı gün çekiyor maks. 15 gün sonrada şiakyet dilekçesi ile işleme alınıyor
  • junis kullanıcısına yanıt
    bu anlamda tazminat davasi acip gerekcelerini gosterip istedigi meblagi talep etsin buna bi yorumum yok. ama telefonumun degeri 6000 yazip, telefonumu geri getirmeyin istemem parasini verin ne demek? bu tam bir firsatcilik.
  • Geçmiş olsun hocam. Umarım kısa zamanda sorununuz çözülür.
  • Bir * kargo klasiği.

*Türkiye'de ki sözde sektör lideri kargo firması isimleri ile doldurulabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.