Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
19
Favori
62.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence fazladan gidip ilgili mahkemeye tazminat davası için dilekçe verin. Verdikleri zararı misliyle ödesinler.
  • Herkes işini adam gibi yapsın diye bir destekte benden...

Arkadaşım sonuna kadar git, paranı da alsan bile bu işin peşini bırakma.

Bu ülkede artık bazı şeyler değişmeli. Geçmiş olsun

Konuya destek lütfen!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay adiler resmen yemişler telefonu.. inşallah çalan bulunur cezasını çeker
  • Kargoyla gönderilen tüm ürünler sigortalı taşınır. Yani paranızı kargo firmasıyla konuşup alabilirdiniz. Biraz kem küm ediyorlar. Daha önce yurtiçi kargo bilgisayar anakartına zarar vermişti. Bağıra çağıra paramı almıştım.

Tabi hırsızın yakalanması için dava şart ama yakalayacaklarını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Yavş*klığa bak, nasıl başkasına teslim edebiliyorlar? Bir çalışanın faturada gördüğü gibi telefonu p*ç etmediği ne malum?

Ne baskasina teslim edecek. Kargocu elamani ayfonu yedi.

bence emin olmayın hocam aynı şey daha dün başıma geldi koskoca devlet hastanesini adres olarak verdiğim halde ilçede çok çok alakasız bir gıda malzemesi satan dükkana internetten aldığım bilgisayarı vermişler. Nedenleri de çok komik benim soyismim ile dükkanın ismi aynı imiş dükkan tanıdıktır diye düşünüp vermişler. Şu anda yaşadığım şehre de yeni taşındım hiç kimseyi tanımam etmem. neyseki kargo elemanları ile verdikleri dükkana geri gidip aldık kargoyu.

• Aras kargo gerçekten çok kötü firma.
    Aras kargo kullanma kullandırma diyorum.
  • Abicim iyi firma kalmadiki turkiyede benim bildigim her kargo firmasi kotu.

Bu nasil bir istir?

Devlet bu kargo sirketlerine bir el atmali.
  • bu işin sonunda o kurye o iphone parasını öder. tecrübe ile sabittir. arkadaşım kargocu. kargoyu kişiye değil arkadaşına teslim etmiş. sonrada o kişi ben almadım demiş. şikayet vs süreç sonunda arkakdaş 70 tl cepten ödedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fubiku

Herkes işini adam gibi yapsın diye bir destekte benden...

Arkadaşım sonuna kadar git, paranı da alsan bile bu işin peşini bırakma.

Bu ülkede artık bazı şeyler değişmeli. Geçmiş olsun

Konuya destek lütfen!

Asla öyle birşey düşünmüyorum hocam aldıkları ücretin karşılığını vermeyi öğrenecekler

• Kargoların hepsi aynı hocam

Kargoların sadece merkezi istasyonları kargo şirketinin özmalı,gerisi isim hakkı altında verilen bayilik yani taşeron sistemi,tabela aras olur,mng olur,yurtiçi olur ama sistem aynı,çok sıkıntı çıkaran bir bayi ise o şubenin bayiliğini iptal ediyorlar felan,yoksa uğraş dur,bu tip malları şirket değilsen sigortasız göndermeyeceksin,yoksa mahkemelerde tırmalar durursun.
  • Benim kargoyuda başkasına teslim etmiş PTT :'( Dağıtım merkezini telefonla arıyorum ulaşamıyorum başka şehirdeyim hiç vaktim yok uğraşamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 destek
  • Bu konudaki başarımız inşallah tüm kargo firmalarına ders olur arkadaşlar

• Hocam R10'da da gördüm sanki ben bu konuyu, çok geçmiş olsun. Tüm kargo şirketlerinin, birbirinden kötü sorunları var. Ama sustukça tepemize çıkıyorlar, sesimizi çıkarmaya devam etmeliyiz. Umarım zararınız bir şekilde karşılanır. Yazık günah...
  • şikayetvar.com a buraya yazdıklarınızın aynısını yazın , en geç yarım gün içinde size ulaşırlar. hiç şüpheniz olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtomCmyLMz

Hocam R10'da da gördüm sanki ben bu konuyu, çok geçmiş olsun. Tüm kargo şirketlerinin, birbirinden kötü sorunları var. Ama sustukça tepemize çıkıyorlar, sesimizi çıkarmaya devam etmeliyiz. Umarım zararınız bir şekilde karşılanır. Yazık günah...

Evet hocam r10dada konu var, ücretimi almak bir kenara ben sen mevzusu değil resmen paramızı verip keyiflerine göre hareket ediyoruz. Örnek bugün bizim mağazaya 7000tl ayakkabı geldi üstümde o kadar yoktu nakit bilirsiniz 3 gün kargoda bekleme hakkı var bende cuma günü alacağım dedim hayır iadesini yaparız dediler bende iadesini yapamazsınız diye aradım bağırdım müdürlerine şu anda bekliyor inat değil mi cuma günü mesai bitimine 30 dk kala çağıracağım kargoyu

• Up

Yapan şerefsiz, firma güvenilmez. Allah cezasını tez zamanda verir inşallah. Siz de üzerine düşün. Yapılabilecek ne varsa yapın. Paranızı kaptırmayın bu insafsızlara.

Bu ülkede ne canın ne de malın güvencesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: irfanconi

şikayetvar.com a buraya yazdıklarınızın aynısını yazın , en geç yarım gün içinde size ulaşırlar. hiç şüpheniz olmasın.

Şikayetvar.coma konu açtım ama hiçbir dönüş sağlanmadı 1 ay önce tekrar açtığımdada sistem kabul etmiyor hocam

• Geçmiş olsun hocam sonuna kadar git nasıl başkasına verirler insan t.c falan almaz mı.
  • umarım sonuca ulaşırsın

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.