Şimdi Ara

Aras Kargo Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31/10/2017 tarihinde Hepsiburada.com sitesinden 68909863 sipariş numaralı LED televizyon siparişi verdim. Aras Kargo 08/11/2017 tarihinde 9 gün sonra ancak teslim etti.
    Teslim ederken de bizi evde bulamayıp karşı komşu olan yaşlı bir teyzeye teslim etmiş. 09/11/2017 tarihinde Samsung servisi kuruluma geldiğinde kutudaki çizikten dolayı televizyonun panelinin kırık olduğunu söyleyip tutanak tutuyor.
    Aras Kargo merkezi ve Kayseri kurumsal şube aranmış tutanak yazılması istenmiş fakat yazılmamıştır. Kayseri kurumsal şubeyle yapılan görüşmede şükredin kargo bulunduğunuz ilçeye gelmiş yoksa Kayseri merkezden almak zorunda kalırsınız gibi lakayıt aymaz cevaplar verilmiştir.
    Anlayacağınız 1605 tl param arada kaynadı.Kimse sahiplenmiyor. Aman dikkat edin elektronik sipariş verirken...
    Aras Kargo Rezaleti
    Aras Kargo Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahildim -- 17 Kasım 2017; 20:0:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam o değilde mümkünse aras kargoya bulaşmayın. gerçekten en rezil kargo şirketi. sırf arası kötülemiyorum diğer kargo şirketlerininde sorunları var ama türkiyede bir şey sipariş verirken aras olup olmadığına bakıyorum.
  • Hocam siparişi hepsiburadan.com'dan vermiştim Aras ile çalışıyorlarmış. Kimse sahiplenmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: cahildim

Hocam siparişi hepsiburadan.com'dan vermiştim Aras ile çalışıyorlarmış. Kimse sahiplenmiyor...

sipariş verirken hepsiburada.com da kargo şirketini belirtiyor. geçende gigabyte 1050ti aldım 830 liraya. yurtiçi kargo ile sabah saat 9:40 gibi kapımdaydı.
  • Bugün okuduğum 2. Aras Kargo rezilliği yalnız Yurtiçi Kargo'da Aras'ı aratmıyor. Son gittiğim şubede istifli halde bulunan elektonik ürünlerinde yer aldığı bölüm.

Aras Kargo Rezaleti

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İşini sevmiyen herifleri alıyorlar böyle oluyor dürüst calışan başvursa almazlar internetten ürün alırken gece uyuyamıyom acaba sağ salim gelicekmi ürün diye benim aldığım dolap sürat kargo ile gelmişti dolabın kapağı ikiye ayrılmıştı.
  • Gün geçmiyor ki yeni bir kargo rezaleti yaşanmasın. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KARGO KODU MNG SURAT ARAS PTT !!
    2 yıl önce açıldı
    Ptt rezaleti
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. İşin komik tarafı hepsiburadanın olayı sahiplenmemesi...

• Tecrubelerinizi paylastiginiz icin tesekkurler. Bir hafta icerisinde yasanan kacinci olay oldu sayamadim. Bu kargo firmasi bundan sonra net karalistemdedir.

• eş zamanlı operasyona başladı herhalde bunlar
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 12:40:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahildim

Sağolun hocam. İşin komik tarafı hepsiburadanın olayı sahiplenmemesi...

Koçum boşuna bağıra bağıra söylemiyoruz televizyonu bile amazondan alıcaksın.Kırık gelirse 2 güne yepyenisi gelir.Koşulsuz.Hem daha ucuz.Hemde vergisiyle

• Razer kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.Maalesef saygısız kendini bilmez bu firmalar yüzünden olan insanın zamanına ve parasına oluyor.

• Bu yaşananlar buzdağının görünen yüzü kim bilir neler dönüyordur...

• Bu kargo çalışanlarını hortumla dövmek lazım.
  • bu ne be kaç gündür böyle konular var hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.