Şimdi Ara

Aras Kargo Rezaleti (1haftadır giden kargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli donanımhaber üyeleri... Bugün yani 1 haftadır ulaşmayan kargom hakkında bir şeyler yazacağım.Öyle olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.Kelime oyunu yapmadan şikayetimi direkt yazacağım.

05.09.2016 tarihinde göndermiş olduğumuz kargoyu;

Aras Kargo Rezaleti (1haftadır giden kargo)

Gönderilen yer gaziantep ,bursa'ya gidecek , 5 gün geçmesine rağmen hala gaziantep şubesinde gözüküyor.
    Kendileri ile 2 defa canlı destek ile görüşsemde aynı şeyleri söyleyip duruyorlar ve copy-paste yanıtlar ile insanı çıldırtıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterguvenc -- 9 Eylül 2016; 13:16:18 >

• yurtiçi ve mng son 1 senedir üzmedi çok şükür. şubeye göre değişiyor.
  • Kasıtlı yapıyorlar heralde benim de kargom aynı gün aynı saatlerden beri Adana transferde bekliyor. Şimdi araya bayram girecek birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bildiğin araya bayramı sokarak kurtarmaya çalışıyorlar...
  • Bende kocaeliden düzceye dolap gönderdim 2 parça halinde dolabın bir parçasını kocaelinde unutup diper parçayı göndermişler. Ulan aradım dolabın bir parçası yok dedim şubede unutmuşuz dediler. Dedim kocaman dolap boyundan büyük onu nasıl olurda unutabiliyorsun. Birşeyler zırvaladılar şöle böyle gönderecez falan diye 1 gün dolabın parçasını şube şube aradım telefon açarak en sonunda ben buldum nerede olduğunu şu adrese gönderin dedim 3 gün sonrada güç bela onu aldım.

Kısacası arasdan UZAK DURUN.
  • Geçmiş olsun hocam, bir daha kullanırsam namerdim.
  • Blizzard dan sipariş verdim. amerikadan buraya 2 günde geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yurtiçi kargodan şikayetçiyim. Genel olarak hızlılar ama Okmeydanı şubesi berbat! Adamlar ürünü getirmiyorlar üstüne evde bulamadık vs. diyorlar.
  • Hele bir de gelmeden , evde yoktular diye kargoyu getirmemezlik yapmaları yokmuş gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.