Şimdi Ara

Arasbistandan LAptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dedem allah izin verirse hacca gidicek ve aldığımız bilgilere göre orada teknolojik nimetler çok ucuzmuş gümrükte yok bana dediki yaz isteklerini bende laptop die haykırdım hemen ama laptop özelliklerinden pek anlamıyorum araştırmakta istemiyorum tek tek bana önerebileceğiniz laptopları ve bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum
    fiyat pek önemli deil dedem IMF gibi özelllikler:
    *marka önemli deil performans model önemli
    *ii bi işlemci
    *512 ram veya+
    *80 gb hdd yeter eğer dvd writer varsa
    *laptop için ii bi ekran kartı oyunda oynamak istiyorum (pek performanslı olmasa da)
    *ağır olabilr fazla önemi yok bence bende 100 kiloyum ne olmuş yani
    *geleceğe dönük olması ii olur
    *uzun süren batarya (olmadı yedek batarya)
    *tabi görünüşü de ii olsun
    ÇOk sey istedim NOt: imzama bakın bu tarz bi bilgisayarı laptopa uyarlayın biraz zor ama link verirsenz çokk sevindirik olurum

• DEDEN IMF GİBİYSE TÜRKİYEDEN AL KARDEŞİM ELİN ARAPLARINI NEDEN ZENGİN EDECEN ALLA ALLA AL TURKİYEDEN
  • abi imf gibi ama hiç yoktan fazla para vermeyecek kadar da varyemez o yüzden hem ucuzu varken % bilmem kaç vergiye para vermek milliyetçilik deil devletçilik hatta salaklıktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

DEDEN IMF GİBİYSE TÜRKİYEDEN AL KARDEŞİM ELİN ARAPLARINI NEDEN ZENGİN EDECEN ALLA ALLA AL TURKİYEDEN

Araplar zaten zengin kardeşim Petrol var onlarda

Ha bu arada AMD 64 turion işlemcili bir tane alabilirsin geleceğe dönük olarak. Bizim arkadaşa aldık çok memnun. Min 512 RAM olmalı DDR 2 olursa ii olur. Hmm sanırım X700 pro bir ekran kartı işini görecektir. Hepsini full oynatmasa bile herhalde oyunları kabul edilebilir bir performans da oynatır. 80 GB HDD iyi gözüküyor. Pil ömrü 3,5 saat gibi olursa ii olur. Aklıma gelenler bunlar şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 22 Kasım 2005, 15:45:18 >

• ayrıca imf nası imf olmuş tabiki boşa para harcamayarak ayrıca sakın yanlış anlaşılmasın ben devletçiliğe salaklık demedim fazla para vermeye dedim fakat ben devletçi değilim bunu da belirteyim konunun dağılmasını istemiyorum lütfen cevaplarınızı bekliyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: karubburak

Arkadaşlar dedem allah izin verirse hacca gidicek ve aldığımız bilgilere göre orada teknolojik nimetler çok ucuzmuş gümrükte yok bana dediki yaz isteklerini bende laptop die haykırdım hemen ama laptop özelliklerinden pek anlamıyorum araştırmakta istemiyorum tek tek bana önerebileceğiniz laptopları ve bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum
    fiyat pek önemli deil dedem IMF gibi özelllikler:
    *marka önemli deil performans model önemli
    *ii bi işlemci
    *512 ram veya+
    *80 gb hdd yeter eğer dvd writer varsa
    *laptop için ii bi ekran kartı oyunda oynamak istiyorum (pek performanslı olmasa da)
    *ağır olabilr fazla önemi yok bence bende 100 kiloyum ne olmuş yani
    *geleceğe dönük olması ii olur
    *uzun süren batarya (olmadı yedek batarya)
    *tabi görünüşü de ii olsun
    ÇOk sey istedim NOt: imzama bakın bu tarz bi bilgisayarı laptopa uyarlayın biraz zor ama link verirsenz çokk sevindirik olurum

Dedene söle alabilceginin en pahalısından alsın:D

• bjk saol söylediklerin için yalnız bana somut modeller yazarsanız çok memnun olur çok şey istediğimin farkındayım mazur görün bu arada dedem hakkında yorum yapmayın lütfen o sevmez öle maganzini falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanyadan Pc Toplama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arabistanda ucuz olduğunu nerden duydun sorabilirmiyim acabaaa???

amcam arabistanda idi
    6600 burada 450 iken orada yaklaşık 480-500 civarı idi

arabistanla buranın arasında fark yok!!!

burdan alın
    garantili alın hiç değilse
  • BAK ARKADAŞIN BİRİ EN PAHALI OLANI AL DEMİŞ ÇOK DOĞRU DEMİŞ DEDEN NE ANLAYACAK SEN ÖZELLİKLERİ SÖYLESEN BİLENE O HAC MUHABBETİNE UNUTACAK EN PAHALI OLANI HAYLİ İLE EN İYİLERİNDENDİR AMA BEN HALEN TÜRKİYEDEN ALMANDAN YANAYIM
  • beyler sonuçta bu laptopların bi ürün numarası var özellikleri bilmesine gerek yok atıyorum ac730bd adlı modeli sorcak alacağı yere zaten kesin ordan alacak die bşey yok burdaki fiyatıda öğrenecem ben o model için karşılaştıracaz öle %50 falan ucuz ise nie almasın ucuz olduğunuda hacca daha önce gidip laptopla kamerayla falan dönen tanıdıklarımızdan öğrendik benim sizden isteğim model ve özellkler vermeniz
  • ARKADAŞIM SEN BEĞENDİĞİN MODELLERİN LİNKİNİ BURADA VER BİZDE SANA İYİDİR KÖTÜDÜR GİBİ YORUM YAZALIM SEN HERŞEYİ ELİNE İSTİYORSUN OLMAZKİ GOOGLE DİYE Bİ NİMET VAR ARATTIR YADA GİR BİLGİSAYAR FİRMA SİTELERİNE MODELLERİ ÇIKART BEĞENDİKLERİNİN BURADA YORUM YAPAN BİR SÜRÜ İNSAN ÇIKAR YADA ARATTIR FORUMLARI İSTEMEDİĞİN AKDAR LOPTOP AL SANA
  • haklısın aslında çok şey istiyorum ama işte pek anlamıyorum bide az zamanım var yakın zamnda bu işle ilgilenip bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim yoksa benim yerime bi başkasının işi gücü bırakıp bana laptop araştırmasını istemiyorum zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: karubburak

beyler sonuçta bu laptopların bi ürün numarası var özellikleri bilmesine gerek yok atıyorum ac730bd adlı modeli sorcak alacağı yere zaten kesin ordan alacak die bşey yok burdaki fiyatıda öğrenecem ben o model için karşılaştıracaz öle %50 falan ucuz ise nie almasın ucuz olduğunuda hacca daha önce gidip laptopla kamerayla falan dönen tanıdıklarımızdan öğrendik benim sizden isteğim model ve özellkler vermeniz

dostum ya bilmiyorsun
    ya da yanlış bilgi almışsın
    %50 ucuz olma ihtimali 0

imkansız üstü imkansız yani
    amcam vardı arabistanda ordan biliyorum

• arabistandan dubaiye ufak bi gezi yaparsa o zaman ucuza alabilir :) bide uluslararası garantisi olan bişi alman lazım yoksa ucuza aldığına pişman olabilirsin bi arıza çıkarırsa
  • Millet Hacca giden yakınından bizim içinde dua et derler bizim eleman da bilgisayar istiyor...Artik bilgisayardan diğer tarafa e-mail yollarsan günahlarımızı affet die
  • harbiden haa ben en iiisi bi gözden geçireyim bu kararı garanti durumu falan tehlikeli baba sata2 olsun dualar daha hızlı okunur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.