Şimdi Ara

Araştırdıkça araba alamıyorum... yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yakıt çok önemli.Mümkünse dizel bakmaya çalışıyorum.
    Lpg istemiyorum.Benzinli olursa maliyetli olucak biraz ama yapıcak bişey yok.Kısmet.
    İyi dilekleriniz için teşekkürler.
  • o fiyata,o km de araç bulmanız imkansız! sıfır km araç düşünün!
  • İkinci el dizel araba tamamen şans işi...Çünkü dizel araçların kilometreleri çok yüksek...Bir d şirket aracı olması kuvvetle muhtemel...Mümkünse çevrenizde gördüğünüz az kullanılan benzinli araçlara yönelin derim...
  • Otomatikten vazgeçerseniz Nissan Almera Tekna 60bin km altı alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell line

2-3 aydır araba almaya niyetlendik babamla.Son 1 ay ise evde dönmeyen fırtına tartışma kalmadı.

Bütçe 21bin max son çıkan limit bu.Krediye girip sıfır araç almak istemiyoruz.Kısmetse 2.el olacak.

85bin kmden yukarı araç istemiyorum.

Otomatik vites alıcaz bu kesin.Babamda kullanıcak benim haricimde.

Peugeot

206 lara baktık.Piyasası sahibinden de pahalı geliyo.Bikaç araç baktık tam alıcakken eş dost muhabbetinde olumsuz yanlarından bahsetti.
    Forumdan da yol tutuş ve kaporta sac kalitesi hakkında olumsuz yorumlar okudum.Soğudum arabadan.206 isterken hemde... Seveni bol sevmeyenide , ortası yok gibi.

307 lerde otomatik şanzıman problemleri elektronik vs. kronik sorunlar varmış.Bilemiyorum buda elendi.

Hyundai

Getz modellere bakıyoruz birde.Dayım yetkilili servisinde çalışıyor.Hertürlü yardım ederim sorun olmaz.Siz yeterki getz almaya karar verin dedi.
    Bende ısınamadım arabaya, aklım 206da kalınca.Nebiliyim güzel araba ama hiç çekici gelmiyo.

Renault

Megane hb lere bakıyoduk bi ara ama bütçemiz yetmedi az km ve temiz olanlara.Biyerden uygun düşse bi dk durmicam alıcam ama işte malesef..

Clio hb 2004-2007 fena değil gibi.Buda bi kenarda duruyo.

Ne yapmam lazım ?
    Karar veremiyorum.Ya netten yorum okumayı bırakıcam.Yada kafayı yicem.Herkes haliyle kullandığı aracı iyiliyor bunu al falan diye.Ama forumda çok tecrübeli arkadaşlar var.Değerli yorumlarınızı almak istiyorum.Çok bunaldım.Paramla rezil olmak istemiyorum.Kolay kazanılmıyor biliyorsunuz.

Araba alma olayı çok sıkıntılıymış gerçektende , niyeti bozup evden çıkıp alıp gelmek mi lazım anlayamadım ben.

Forumda 4-5 model arabayı kullanıp tecrübe etmiş değerli insanlar var.Ve bende tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum nacizane sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.
    Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.Sıkıntı verdiysem affola.

hocam bende palio var bundan sonra kısmetse getz istiyorum. getz güzel araç neden olmasın ki...
    şu bir gerçek internet insanın aklını çok bulandırır. bir arabayı 2sene boyunca istersin istersin, şurda 5 dakkada soguturlar adamı. :) senin yapaman gereken en modeli yüksek getzi almak.

• Nirvana333

Araba varda karar verebilen yok.Konu bu hocam.
    Sıfır km üstünü tamamlıyosan alırım tabiki.

D@rbeli M@tk@p

Çevreyede haber verdim.Denk düşerse güzel aradığım gibi bişey bakıcam artık.

RaptorFX

Malesef hocam oto. vites olucak.
    Tek ben kullansam manuel alıcaktım ama babamda kullanıcak.Rahat olsun onada istiyorum.
  • nissan note
  • Kafanızı çok karıştırmak istemem ama çok eski demezseniz 2004-2005 model civic veya jazz lara bakabilirsiniz, ben beğeniyorum şahsen...
  • Benim araba araştırma maratorum 3-4 ay sürmüştü ve sonunda şunu anladım eğer uçuk rakamlar ödeyip mercedes,ferrari,bmw almayacaksanız c,d segmenti araçların hemen hepsinin az,çok kusurları var.
    Özellikle her araçta ince detaya inerseniz ve aracın ufak kusurlarını kafaya takarsanız araç almanız zorlaşır.
    Misal geçen hafta bir arkadaşımla konuştum,''araba alacağım bugün sağa sola bakmaya başladım'' dedi bana telefonda.
    İki gün sonra arabasını çoktan almış keyfini çıkarırken gördüm,kısacası birazda böyle olmak lazım,dört dörtlük araç yok.
  • geçen haftaya kadar bende senin gibiydim...

toyota hariç tüm marka ve modeleri gezdim..

önce DFM alıyordum, sonra polo, sonra jetta derken leon-ibiza-altea-astra-corsa diye gitti....

en son astra ile anlaştım, satıcının tavırları hoşuma gitmedi diye kredi çıkmasına rağmen almadım...

ben de gidip vw caravelle ye kapora verdim, bu pazar geliyor..

beyaz 140 bg lik...

60 ay kredili.. hayırlısıysa eğer uzun yıllar bineriz..

bence sende bütçe ve kredi ödeme durumuna göre aklında büyük markalardan filitre yapıp sonuca ulaş... küçük araba düşünüyorsan eğer polo tavsiye ederim...

• jjuuddaass
    Valla hocam getz olabilir.Geçen park etmiş bi getz gördüm jant falan takmış.Hoşuma gitti.Bide kırmızıydı nası yanıyodu gözümü alamadım.Sevmediğim bi renk ama yakışmış kırmızı getz.e , buz mavisinden iyi durduğu kesin.
    Sonunda dönüp dolaşıp getz alıcam hangi modele bakarsam bakayım şartlar onu gösteriyor.Dediğin gibi güzelde araç.
    Getz alıcaksam siyah veya kırmızı düşünüyorum.Gümüş, beyaz veya buz mavisi hiç hoşuma gitmiyor.

deromemo
    Civicler çok güzel ama km takıntım var hocam.Yüksek oluyor bu modeller senesine göre.Yakın sene olan modelleride almak güç şuan bütçeme göre.Civikler oto. şanzımanı baya sağlam diyolardı.Jazz ise beğenemiyorum bir türlü nedense tipini.

anilxx92
    En iyisini yapmış gerçekten böyle olması lazım.Bu önümüzdeki hafta bende aynı benzer şeyi yapıcam.Niyetlenip çıkıcam evden baka baka gezicem netten vs. seçtiğim arabalara.

mago
    Hocam evet bir modelden başlıyosun 5-6 modele doğru kayıyo sona onlar
    Ah polo ahh , düzgün 2004-2006 arası modeller 24-26bin tl arası malesef...

Araban hayırlı olsun hocam kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.

• benimde şuan yaklaşık o kadar param var sanıyorum üstüne 1-2 daha koyabilirim kesinlikle alacağım araç hb ve otomatik olacak, kafamı hem forumda hem arkadaş çevresinde çok karıştırdılar açıkçası böyle araba maraba alamam diye düşünüyorum... Allah kolaylık versin ne diyeyim...
  • Bizde 17 bin TL ye arac almayı planlıyorduk ama bir türlü arac bulamadık adam akıllı,en sonunda sahibinden.com'da bir ilan gördüm aradım aracın sahibini renault scenic 1.6 RXT 2002 model bir arabaydı 70.000 KM de daha araba 18 istiyorum dedi ben 17 olurmu dedim yarın görüşelim konuşalım dedi.ertesi gün gittim tanıdıgım servise gösterdim alınır bu arac dedi 17 ye satın alındı. ama sadece katalizörüne 1.500 TL dediler serviste 1.200 TL de genel bakım alternatör kayışı fiyatları ağır bakım gibi bir şey çıkardılar yaptırmadık tabi . yani toplasan 20 ye geliyor . Babam hemen kaskoda yaptırdı 1.500 TL ye yapı kredi den 22 ye geldi diyelim toplarsak.

Geçen bir ilan görmüş bizimkiler internette gezinirken Hyundai Accent Era 1.5 dizel 2011 modelleri 26 civarı , şimdi ise diyorlar keşke biraz daha para katıp yeni model alsaydık sonuçta 10 yıllık araba aldık diyorlar o yüzden keşke imkanınız olsada kredi çekebilseydiniz. Allah karşınıza hayırlı araba nasıp etsin ne diyelim .

• chevrolet aveo sıfır aldım 24 bin tl'ye ve yaklaşık 10 bin km yaptım hala tek bir sorun bile çıkarmadı. yağını dahi değiştirmedim üstten ilave yapıyorum. düşün artık.
  • Bu bütçeyle bu saydıklarınız içinde en mantıklısı megane. Bir kaç bin tl krediyede girin bir zahmet ya da borç alın akrabalardan 4-5 bin lira temiz birtane megane alın aile arabası tertemiz.. Diğerlerinden bi cacık çıkmaz 206-Getz falan hikaye
  • 3 tane getz bulmuştuk aradık.Hiç biri satmaya yeltenmiyor sanki.Anadolu yakasında oturuyoruz.Yetkili servisinde dayım var burada göstericez mecburen.Ama yok gelemezlermiş karşıdan.

Ailecenek çok üzüldük , selpak kalmadı evde atlet tülbent falan yüklendik ne varsa salya sümük.

Bu ne arkadaş ya adama alıcaz kesin aynı gün diyosun gelmiyo!

Gelmeyin kardeşim münasip şekilde kullanın arabanızı

Şeytan diyo çek krediyi bas küfürü al sıfır arabayı , sahibinden de ilan verip dursunlar anca...

Sinir ettiler ya pazar günü...
  • clio tavsiye ederim dizel ise her kmde alınır. Anadolu yakasında arac bulursanız haber verin 2001 dahil butun clioları kullanmıs biri olarak yardımcı olabilirim sanırım
  • bence limitinizi 2-3 bin tl arttırabiliyosanız 2011 model hyundai İ20-Skoda fabia-Punto evo-Seat ibiza gibi modellere bakın.hem garantisi devam eden,hemde az kilometrede sıfıra yakın bi araba almış olursunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Clio ney yahu boş hurda tenekesinden ibaret.(Eski kasaları)

yok artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.