Şimdi Ara

Araştırma: İnsanlar ölüm sırasında hayatlarının özetini görüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi çok uzun sürmez ne yaşadık ki .. ülkesinde hep dert hep tasa. Hatta göstermese daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rendeliyorum yaşanmışlıkları kalıcı diske yazıyordur sonra kapanıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normaldir
    Beyin gücü test dahi edilemez.
    Ben kaza geçirdim.sonrasinda kaza sahnesini uykulu halimdeyken çok ne gördüm.beyin dediğiniz şey sürekli gördüklerini hafizaya alan bir organ😉

• cem650 kullanıcısına yanıt

Hangi format, hangi kalitede hocam?  

• eylül kabus kullanıcısına yanıt

Keşke öyle olsa. Fakat maalesef öldükten sonra toprağa karışıp gideceğiz.

• berkellyum kullanıcısına yanıt

Bu ne kötü bir şeydir.   Böyle bir gerçeklik istemezdim oysa ki. Nice insanlar öldü, onlar da ölmek istemezlerdi. :( Ölüleri unutmayalım.

• ölüm öncesi mutlaka beyine giden oksiken veya enerji kesileceği için beyin preforontal korteks aktivitelerini iptal eder. baygınlık yani.

beni kan tuttuğu ve pek çok kez baygınlık geçirdiğim için biliyorum canlı rüya görüyorsun resmen yani farklı bir boyuta gider gibi.

ayıldığında tabi bilinç ilk başta gelmiyor windows ekranı gibi yavaş yavaş zaman mekan vs bilgiler geri yükleniyor. ve bayılmış olduğunu bir müddet sonra algılıyorsun.

bir de algıladığım uğultu ciddi bir uğultu geliyor. Ölümün de bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum.

Bir de asansörde 7 kişiyle mahsur kaldığım ve havasızlıktan öleceğimi düşündüğüm bir süreç yaşadım ama o çok farklı bir deneyim. çok farklı bir sorgulama bilinç açık odluğu için konudışı diyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 27 Şubat 2022; 21:48:28 >
  • ﴾60﴿ Geceleyin sizi öldüren, gündüzün de neler yaptığınızı bilen; sonra belirlenmiş eceliniz tamamlansın diye (her) sabah sizi dirilten O’dur.

Buradanda anlıyoruz ki ölüm ile uyku bir birine çok yakın ta ki beyin hücreleri geri dönülmez noktaya gelene kadar. Bu noktadan sonra Ruh dediğimiz kavram başlıyor ki o konuda henüz bir ilim sahibi değiliz. Beynin tamamına yakını bilimsel olarak çözülürse Ruh ile ilgili bir miktar ilim sahibi olabiliriz. Ama beyin kendi çapında bir enerji jenaratoru ve bu ruh dediğimiz şey muhtemelen elektro manyetik bir alan ve uzayda yüzme modunda asılı kaliyor. Hücreler olsede bu manyetik aura bir şekilde sonsuza kadar yaşamaya devam edecek. Bu manyetik alanı alıp sıfır bir beyine koyabilirsek yada beyin benzeri bir cihaza koyabilirsek o kişiyi tüm benliği ile yeniden var edebiliriz. Işte tüm benlik ile yeniden doğuş.

• eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Kötü bir şey değil. Çünkü ölüm bir son değil. Ölen senin fiziksel bedenindir. Ayrıca bu zaman konusu ayette de geçer.

Yûnus, 45. Ayet: Onları yeniden diriltip hepsini bir araya toplayacağı gün, sanki gündüzün bir saatinden başka kalmamışlar (yeni ayrılmışlar) gibi, aralarında tanışırlar. Allah'a kavuşmayı yalan sayanlar, ziyana uğramış ve doğru yolu bulamamışlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyin, yaşanmışlıkları sonsuzluk denilen Blockchain defterine işliyor.. Sorgu sual misali mi desek..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Übermensch24 kullanıcısına yanıt
    hani şu kafayı yiyip intihar eden Nietzche mi? daha kendi aklına sahip olamayan bir şahsı örnek alıp düşüncelerini benimsiyorsun? acınası bir kafa!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.