Şimdi Ara

Araştırmaya göre şişelenmiş sular, musluk sularından 3.500 kat daha fazla çevreye zarar veriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En azından okullara, camilere şu sistemin kurulması gerekiyor.

Araştırmaya göre şişelenmiş sular, musluk sularından 3.500 kat daha fazla çevreye zarar veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbbtl

İlkokuldayken cam damacanalar ile dağıtım yapılırdı ilgi ile izlerdim. Bir kamyon cam damacana. Bir kişi kamyonun üstünde dururdu diğeri sırtlanır teslimatı yapardı. Ender kalan karelerden biriydi.

Muhtemelen o damacana taşıyanların büyük bölümü sigortasızdı, o taşıdıkları kilolarca ağırlıktaki cam damacanalar yüzünden bel fıtığı geçiren damacanalar kırılınca bunu cebinden ödeyen binlerce çalışanı seyretmek ender kareler olacak ise öyle kalması dileği ile.

• JagerBomb kullanıcısına yanıt

damacana daha pahalıya geliyor ayrıca sürekli midem bulanıyordu tesadüf mü bilemem muhtemelen tesadüftür fakat arıtıcıya gectikten sonra bulantım bitti.. arıtıcı daha güzel damacanayı sürekli siparis ediyorsun bir yığın para tutuyor arıtıcı da 6 ayda 150 tl filtre parası artı 1 yılda artı 100 tl membran parası senede 400 tl gibi.. bizim icin daha hesaplı.. tabii sen tek falan yasıyorsan senin tüketimini bilemem belki sende damacana daha az masraflı oluyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 16 Ağustos 2021; 11:3:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.