Arkadaşlar bir kaç senedir bir çok onlineoyun denedim bunlar içnde en çok devam ettiğim silkroad dı ama bir süre sonra o da beni sıktı şu anda evde sıkıntıdan patlamak üzereyim eğer benim durumumda arkadaşlar varsa bu topicte toplnalım kendimize uygun bi onlime oyun bulup beraberce oyuna başlar hemde yabancılık çekmemiş oluruz. Katılmak isteye narkadşar belirtsin...
cabal onlinea beklerim seni arkadaşım
Kardeş sağol ama sonuçta bir oyun bu ve oyuna para vermek az bir miktar olsada bana göre deil..... yine de teşekür ederim
sana cok guzel oyun tavsiyem var hemde BELEŞ knight online bide conquer online hmm.. bide çöpçatan online tam beleşlik :)
here online silkroad ve knightin birleşimi gibi bişe herşey eski uzak dogudaki gibi hareketler cok gercekçi
binek sistemi war silkroad gibi degil binek bi binişlik degil yane at aslan kaplan kurt ayı war cok güzel ama şu an a kadar 2 türkle karşılastım süpeer kesnilikle oynaa http://hero.netgame.com/
arkadaş seni ferentus da bekliyorum Ama ben cabal online yi yükledim 3 saatte updatenin %15 ini yaptı sıkıldım sildim
SRO dan sonra ferentus... nası denir. attan inip eşşeğe binmek gibi oluyor.. 2 saat dayanabiliosun =)
hero online en güzel FREE oyun şu sıralar...
mu online ayrıntılı bilgi için ilgili bölüme bak
uo tek geçerim bende şuan aynı arayıştayım vede kesinkez uo oynayacam
Cabal derim bende!Sunonline da ikinci favorim
Flyff Ye Gel Çok Zevkli
hero online süper
en iyisi conquer online!tam 4 yıldır oynuom hiç sıkmıo.Heee...Ara sıra uff puff oluo bazı PK adamalr seni kesio sıkılıon sonra 2 gün sonra açlık hissedion!
tumbitumbi ben senin bu conquare oyunu topicini mu online bölümünde görmüştüm hiç 4 yıllığa benzemiyodu mu onlinedan daha iyi falan MMORPG sitesinde oylamlar falan hiç 4 yıllık gibi değil
mu online oynaya bilirsin ben mu türkiyedeyim space cowboy oynayabilirsin oynamadım ama güzele benziyo
4 yılık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme