Bildirim
Arazi araçları markaları ve modelleri nelerdir?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Dacia duster olabilir çünkü o araç şehir içi yada uzun yolda eziyet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toyota, Mitsubishi ve Subaru modelleri tabi ki -
-
land cruiser
pajero
vitara -
-
-
Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol -
-
günümüz koşullarında en uygun alınası suzuki dizel 1.9 grand vitara var -
quote:
Orijinalden alıntı: Baskan1111
quote:
Orijinalden alıntı: Garp the Fist
quote:
Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu
İnanmazsın ama en çok sevdiğim arabalardan biridir. İleride ayrı bir eve taşınırsam eğer bir süre kullanmak için bundan satın alıcam.
Bende diyeyim bu araç nedense insanlar değiştirmiyor dağ taş arıza verirken
bu araç bozuk yollarda takır takır gidiyor
çok zengin bir arkadaşım Dogu'da yanına gitmiştim Toros görünce ulan olum bu ne laa demiştim
Adam Diger luks aracını göstererek ya bu işe yaramıyor buralarda
Diğeri daha iyi demişti
Gerçek olaydır. Hala görüştüğüm arkadaşımdır inanmazasanız foto isterim iki araç yan yana dururken fotoda atabilir..
Doğrudur hocam inanırım. Bu arabadan alıp Ege köylerini gezmek lazım
@İmportant
Canavar bu, Unimog gibi. Ama askeri amaçlar için kullanılıyor sanırım, sivil satışı var mıdır?
-
Sivil satışı yok.
quote:
@İmportant
Canavar bu, Unimog gibi. Ama askeri amaçlar için kullanılıyor sanırım, sivil satışı var mıdır? -
Lada niva
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Respectformuslims
Lada niva
Yıllar önce Artvin'deyken bir akrabamızda vardı. Sağlam arabaydı ama çok su kaynatıyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X