Şimdi Ara

ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
12.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60.000 euro verdiginiz araci araziye sokmaya kiyamazsiniz bence. Ama Rubicon`in keyfi baska cok ozel bir arac benim gozumde.

Ram`in sorunu uzun aks mesafesi yoksa 4 ceker sistemi aracin dayanikliligi falan guzredir. Ama 4 kapi Rubicon bile bazi yerlerde uzunluk sorunu yasarken Ram`i dusunun artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

ilhan hoca ben sadece araziye girmek için 65,000euro bir araca bağlamam.
    bağlarsam da o aracın asfaltta konforlu,arazide de beni üzmemesi gerekli..
    çünkü bu hobiye başladığınızda gittiğiniz her yerde dağa bayıra çıkmak istiyorssunuz.

ben bundan önceki bir arazi aracı vardı.birde şehir içinde binmek için binek..2 aracımı sattıp tek araç yapmıştım..hem gündelik hayatta kullanıyordum hemde dağa bayıra giriyordum..(gerçi şimdiki aracımla da aynısını yapıyorum..)

çünkü türkiyede çok yere gittim..gittiğim yerlerde gezilecek tüm yerlere giderim..yani yolculuğumun %95 i asfaltta,%5 i arazide geçiyor..
    mesela denizli honaz dağına kadar 650km asfalt yol..dağ yolu bozuk..5km...orada arazi aracı ihtiyacım doğdu..
    bu nedenle asfaltta rahat ettiecek,arazide de çok zorlamadıkça yolda bırakmayacak araç aldım..

kararı sen vereceksin..ben gibi düşünüyorsan tek araç alacaksın..
    "çok araziye girer çamurun dibine vururum" diyorsan 2 araç almalısın...

sen kararını ver..araç alımında her türlü yardımcı olurum..

ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER)

Üstat benimde asıl amacım tam olarak senin dediğin gibi aslında Normal kullanımda yeterli konforu sunacak ama orta derece arazidede sıkıntı çıkarmayacak bir araç arıyordum Forester'ada bu sebeple niyetlenmiştim.Sürekli Deli gibi 50-70 cm çamurda gezmeyeceğim.Aslında Forester benim arazide işimi görür gibime geliyor.Alt linkteki gibi değilde

https://www.youtube.com/watch?v=K44qRm-nvc8

Bu tarz yerlerde kullanırım genellikle

https://www.youtube.com/watch?v=ijPBCaSov54

• Suzuki jimny araştırmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Mazda 3 tavsiye ederim hocam.Her türlü araziye girer çıkar ve hiç bir sorunda çıkmaz.

sevdim

eskiden olsa i30 derdik
  • FORESTER DERİM DÖRT ÇEKER OLARAR EĞİMLİ YOLLARDA BATAKLIK VB YOLLARDA DAHA BAŞARILI YOUTUBE BAKARSANIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLIYACAKSINIZ .

ÖRN DİK BİR RAMPA YAPILIYOR İNİŞLİ VE ÇIKIŞLI RAMPALARDAN SU AKIYOR VE RAKİPLERİ ÇIKAMAZKEN FORESTER ÇIKIYOR
  • ilhan555 kullanıcısına yanıt
    beni çağırmışsın ama söz konusu araçlar hakkında net bilgim olmadığı için bir şey diyemeceğim kardeşim.kusura bakma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 27 Eylül 2014; 16:52:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Mazda 3 tavsiye ederim hocam.Her türlü araziye girer çıkar ve hiç bir sorunda çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-autostore-2007-mitsubishi-pajero-3.2-did-yeni-kasa-180170478/detay

bunla çıkamayacağınız arazi oldukça azdır fakat bazı teknikleri öğrenmek gerekir yoksa çok kolay takla atabilirsiniz

aracın havadaki sağ ön tekeri yere değeceği sırada direksiyonu sağa doğru çevirmesi gerekmezmiydi? böyle yapınca araç çok salınım yaptı, bence devirme riskini artırmış oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

beni çağırmışsın ama söz konusu araçlar hakkında net bilgim olmadığı için bir şey diyemeceğim kardeşim.kusura bakma..

Önemli değil hocam belki fikriniz vardır diyerek nick'inizi eklemiştim.
  • ucuz .parcasıda ucuz ve zibil,arıza cıkartmaz,kasa değişmez

arazının kralı ıste burada lada nıva 4*4
  • mitsubishi L200 al. Toyota hilux al. ne gerek var o kadar paralara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

ilhan hoca ben sadece araziye girmek için 65,000euro bir araca bağlamam.
    bağlarsam da o aracın asfaltta konforlu,arazide de beni üzmemesi gerekli..
    çünkü bu hobiye başladığınızda gittiğiniz her yerde dağa bayıra çıkmak istiyorssunuz.

ben bundan önceki bir arazi aracı vardı.birde şehir içinde binmek için binek..2 aracımı sattıp tek araç yapmıştım..hem gündelik hayatta kullanıyordum hemde dağa bayıra giriyordum..(gerçi şimdiki aracımla da aynısını yapıyorum..)

çünkü türkiyede çok yere gittim..gittiğim yerlerde gezilecek tüm yerlere giderim..yani yolculuğumun %95 i asfaltta,%5 i arazide geçiyor..
    mesela denizli honaz dağına kadar 650km asfalt yol..dağ yolu bozuk..5km...orada arazi aracı ihtiyacım doğdu..
    bu nedenle asfaltta rahat ettiecek,arazide de çok zorlamadıkça yolda bırakmayacak araç aldım..

kararı sen vereceksin..ben gibi düşünüyorsan tek araç alacaksın..
    "çok araziye girer çamurun dibine vururum" diyorsan 2 araç almalısın...

sen kararını ver..araç alımında her türlü yardımcı olurum..

Üstat benimde asıl amacım tam olarak senin dediğin gibi aslında Normal kullanımda yeterli konforu sunacak ama orta derece arazidede sıkıntı çıkarmayacak bir araç arıyordum Forester'ada bu sebeple niyetlenmiştim.Sürekli Deli gibi 50-70 cm çamurda gezmeyeceğim.Aslında Forester benim arazide işimi görür gibime geliyor.Alt linkteki gibi değilde

https://www.youtube.com/watch?v=K44qRm-nvc8

Bu tarz yerlerde kullanırım genellikle

https://www.youtube.com/watch?v=ijPBCaSov54

İlhan hoca benden sana kucuk bir tavsiye..forestere hiç Girmë o zaman.

Land Cruiser veya pajero tavsiye ederim.
    Veya disco3..

• Xc 60 2.4 D5 AWD

Örnek ilanhttp://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=179154730&rnd=2825

Ozellikleri
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9386

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

duster 50mm yükseltme,güzel bir takım lastik, bir vinçle harika işler çıkarır..

ama....

aktarma organarı safkan bir arazi aracı gibi değildir.binek araca daha çok benzer.bunun için aracı kırma ve bozma şansınız yüksek..
    arazide de en büyük faktör dayanıklılıktır..dusterle araziye girilir ama aracı fazla zorlamamak gerekli...
    gereksiz masraf çıkarabilir...

Teşekkürler :)

• Arkadaşlar bu araç nasıl, fiyat performans olarak? Alınır mı?

http://sahibinden.com/188816689

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsuzu D Max alıp güzelce yüklerdim ben olsam.

Kasaya da "Survival kit" yapılır, mis

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Araç güzel malzeme kalitesi sınıfı için orta halli, ön göğüs yumuşak plastik ön kapılar yumuşak arka kapılar sert plastik. Elektrikli bagaj kapağı bazen sapıtıyor açılırken, ayrıca araç çok yakıyor yaktığının hakkını vermiyor şehir dışı 7 7.5 litre altını görmeniz zor karma kullanımda 10 litrenin altını görmekde hayal gibi. Bu ayki e otodergiyi indirin testi var ortalama tüketimleri 10.9 litre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Araç güzel malzeme kalitesi sınıfı için orta halli, ön göğüs yumuşak plastik ön kapılar yumuşak arka kapılar sert plastik. Elektrikli bagaj kapağı bazen sapıtıyor açılırken, ayrıca araç çok yakıyor yaktığının hakkını vermiyor şehir dışı 7 7.5 litre altını görmeniz zor karma kullanımda 10 litrenin altını görmekde hayal gibi. Bu ayki e otodergiyi indirin testi var ortalama tüketimleri 10.9 litre.

Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. 0 km BMW 320i ED veya C180 almayı düşünüyorum ama acaba böyle temiz bir ikinci el alsam, 4x4 keyfi sürsem, sonra değiştirsem mi diye düşünüyorum.

Sonuçta bir yanda 2.0 motor bir araba diğer yanda 1.6 motor bir araba? Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ağırlıklı olarak arazi şartlarında kullanmayacaksanız bence bu araca 100bin verilmez yakıt biryana 2.0 150 beygirin hakkını veremiyor ağırlıktan dolayı cvt şanzımanında katkısı büyük. Ve araçta bazı yerler ucuz hissettiriyor. (arka kapı içleri, cam açma düğmeleri vb) Yani premium bir araç alabilecek durumdaysanız bu aracı düşünmeyin 4x4 keyfi olmayıversin derim. 320i ED ve C180in motor güçleri daha fazla ve ikiside premium araç, kalite, sürüş keyfi, prestij, performans (1.6 motor daha düşük vergi daha iyi performans) ve yakıt tüketimi gibi konularda Outlander'ın önündeler, eğer 4x4 ihtiyacınız yoksa Outlander tercih etmeyin derim. Ayrıca bu aracı satmakta dert olabilir.

• Cx-5 daha atik daha canlı motora sahip şanzımanı zf ile aynı kalitede. Her şeye rağmen 160 hp 210 nm çok verimli şehir içi 9 yakıyor Max.malzeme kalitesi gla dan bile üstün

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.