Şimdi Ara

ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
12.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

Discovery 3:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2009-bayi-cikisli-land-rover-discovery-iii-2.7tdv6-vade-takas-180212495/detay

land rover dayanıklılığıyla un salmış bi marka değil ama -sorun denk gelmezse- arazide çok iyi gider

jeep wrangler rubicon

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ss-motors-2010-jeep-wrangler-rubicon-2.8-crd-44.000km-boyasiz-178895076/detay

konfor beklemeyin sağlamdır arazide iyi gider

toyota fj cruiser ve land cruise
    fj için parça sorunu olabilir ama ikisinde de arazi kabiliyeti iyidir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orjinal-bir-arac-157900129/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-bayii-cikisli-land-cruiser-vx-100-4.2-t-dizel-180857801/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2009-model-toyota-land-cruiser-3.0-d-4d-prado-177090484/detay

Fj cruiser ve Wrangler rubicon'u İzciteam'da kullanıyorlar ve izlediğim videolardan anladığım kadarıyla Onların ekipteki arazide en kabiliyetli 2 araç Özellikle wrangler benimde çok hoşuma gidiyor ama fiyatları biraz fazla sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

Discovery 3:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2009-bayi-cikisli-land-rover-discovery-iii-2.7tdv6-vade-takas-180212495/detay

land rover dayanıklılığıyla un salmış bi marka değil ama -sorun denk gelmezse- arazide çok iyi gider

jeep wrangler rubicon

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ss-motors-2010-jeep-wrangler-rubicon-2.8-crd-44.000km-boyasiz-178895076/detay

konfor beklemeyin sağlamdır arazide iyi gider

toyota fj cruiser ve land cruise
    fj için parça sorunu olabilir ama ikisinde de arazi kabiliyeti iyidir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orjinal-bir-arac-157900129/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-bayii-cikisli-land-cruiser-vx-100-4.2-t-dizel-180857801/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2009-model-toyota-land-cruiser-3.0-d-4d-prado-177090484/detay

Fj cruiser ve Wrangler rubicon'u İzciteam'da kullanıyorlar ve izlediğim videolardan anladığım kadarıyla Onların ekipteki arazide en kabiliyetli 2 araç Özellikle wrangler benimde çok hoşuma gidiyor ama fiyatları biraz fazla sanki

Fj cruiser zaten normalde türkiyeye gelmiyo sadece philip morris teamlerinde oluyo bide boyle bazı ozel sipariş araçlar oluyo haliyle fiyatda yuksek olabiliyo. Alırsanız gerçekten çok dikkat çeken bir araç olur arazi kabiliyeti de iyidir. Ben 130 000 civarı dediğiniz için bu araçları koydum istediğiniz fiyat aralığı ne?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

ikisi de taş gibidir araziye gelir ama pajero gibi dakar şampiyonunu yaratan mitsubishi'den yana olurdu benim tercihim

150 HP Atmosferik motorlu Outlander'ın fiyatına 240 HP Turbo Forester alınabiliyor.Mıtsubıshı'den yana olduğunuza eminmisiniz?

güce geldi mi iş değişir o zaman forester daha mantıklı gözüküyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Abi subaru Boxer 4 çeker sistemi ile arazide lider sana Avensis bakarken Mazda 6 yi dediğim bayi aynı zamanda subaru satıyor dediğin gibi rahat alırsın

Araziye uygunluk olarak kenan abi yani Falken sana yardimci olur goodrich lastik orjinal yükseltme kiti vb. Ekipman ile her yere girersin abi bu arada rexton düşündün mu ?

Rexton pek düşünmedim Bu arada land cruiser hakkında ne düşünüyosun?2008 Dizel V8'ler 200.000 TL
    Land cruiser alırsam 2000-2005 Civarı düşünüyorum.Araç hakkında net bir karar verebilirsem aracı aldıktan sonra arkadaşlarla bir geziye felan çıkıp bütün eksiklikleri vs listeleyip ona göre araca ekipman almayı düşünüyoruz.Aslında Forester Turbo'ya çok hevesliyim ancak zorlu arazide herkez sıkıntı çıkarır vs diyor.

Abi milletin dediğine bakma subaruyu bozamazsın o aracın üretim amacı zaten arazi performansı yeter ki sen düzgün kullan

Land Cruiser bence çok güzel olur ama sıfır araba alırsan biraz daha rahat edersin bence

Bu arada Pickuplar da aklında bulunsun hem arka tarafı sizin için bayagi is görür hilux falan çok güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Land cruiser prado,pajeroya göre iç hacmi daha dar ve sürüş pozisyonu daha zor ayarlanıyor.Off-road kabiliyetleri ise aynı sayılır.Ayrıca prado da 4 litrelik motor var ve vergisi neredeyse bir şahin kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 26 Eylül 2014; 22:10:18 >
  • araziye girecekseniz 4x4 cift kabin instyle L200 her ikisindende daha uygun olacaktir.L200 de kilitli difransiyel mevcut ayni pajero gibi.bence pajero, l.cruiser yada discovery alamiyorsaniz 4x4 cift kabin L200 alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Eylül 2014; 22:07:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben hem günlük hem de normal amaçlı arazide iyi gidecek bir araç derseniz.

Zor daha doğrusu arazide giden bizim yollarda da güzel gider ama şu var yakıtı şehiriçi üzer büyük ihtimal.

Ben yerinizde olsam bunun için özel bir araç alırım.

Zevkine elimdeki bütçe neyse motoru bitmeye yakın araç alıp önce motoru araziye uygun sıfırlarım şnorkel vs. diye tabir edilen yöntemlerle aracı suya vs. karşı

hazırlamak gerekir.

Bu araç çok kullanılmayacağı içinde yakıtı fazla önemsenmemeli sonuçta zevk için gidiliyor.

O nedenle hepsi tek araçta bulmak zor.Onun yerine sırf bu iş için özel bir araç yapmak daha az maliyetli olur.

Ama yok ben illa tek araç isterim derseniz.

Bence 2.0 dizelden yukarı çıkmadan gerçek bir 4*4 alıp işin ehli biri tarafında araziye uygun hale getirilmesini sağlamalısınız.

Mesela @falken34 abi su geçişlerinde Rexton'da tam adını hatırlamadığım bir parça yüzünden fazla giremediğini kendinin de VD40'ı parçaya uygulayarak giriş

yapıyor demişti.O nedenle doğru ve gerekli işlemleri yapmazsanız sizi üzecek sorunlar çıkar ortaya.

Ben yerinizde olsam sırf bu iş için açılmış forumlarda bakmanız ve forumda bunla ilgilenen belli kişilere mesela Kenan Abi (Falken34) ve korando sports

kullanan bir abimiz vardı adını hatırlamıyorum ama Korando Sports ile su içinde fotoğrafları vardı.Hatta ssangyong servisinde Korando Sports'u olan Abi için

dalgıç lakabını takmışlar

Ama ben zaten off-road aracı yapacak olsam arkadaşıma sorardım ben ikisi içinde öneri istiyorum derseniz.

O fiyatlara SUV alacak olsam Kenan Abi'nin Rexton'unu inceleyip beğendikten sonra çok rahatlıkla öneririm.Sonra ona güzel motor modifikasyonu ve süspanstyon

vs. ile oynama gerekir.

Ben olsam gereksiz heyacana girmem 130.000TL olsa idi alırdım bir tane NİVA 20.000TL'ye temiz 10.000TL harcar arazi canavarına çevirirdim.

100.000 ile de kendime güzel bir araç yapardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

konuyu görünce geçen babam için baktığım araç geldi aklıma. tam off road için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-178.hp-extra-37.000-tl-hatasiz-boyasiz-garanti-kapsamin-da-178544491/detay

of of of of

• @ilhan555

bundan ıyısını ancak land roverdan bulabılırsın oda cok pahalı bu ısını rahatlıkla gorur
  • Bir tane Lada Niva alıp ikinci araç yapın derim.
  • Kullanıcısı Hemican Abi'ye sormak lazım ne kadar araziye girmeyi seviyor bilmiyorum ama ?
  • Yazılanları okudum kimse bu piyasayı takip etmiyor 104 bin tl ye elegance ı tavsiye eden ve fiyatına güzel diyenler olmuş ki bayi sıfır elegance ı 99 bine bırakıyor :). Hocam alacaksan ve imkanın varsa 2014 xt forester çok harika bir araç 8 ileri vites 240 bg ile asfaltta tokatlayamayacağın araç yok. Arazidede çok başarılı ama offroad yapmayı düşünüyorsan bu araç çok uygun değil hemde yazık edersin. Sadece abartmadan tüm arazide gezersin youtube daki videolar var fanların çektiklerini izle kabiliyetlerini görürsün ama aracı tanımak istiyorum diyorsan önce bir 2006-2007 kasa al aracı tanı emin ol çok rahat elden çıkartırsın zaten 2. elde çok fazla ilanı yok heleki 2011 -12-13 hiç yok gibi temiz araç ilanı koyduktan birkaç saat sonra satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ben hem günlük hem de normal amaçlı arazide iyi gidecek bir araç derseniz.

Zor daha doğrusu arazide giden bizim yollarda da güzel gider ama şu var yakıtı şehiriçi üzer büyük ihtimal.

Zevkine elimdeki bütçe neyse motoru bitmeye yakın araç alıp önce motoru araziye uygun sıfırlarım şnorkel vs. diye tabir edilen yöntemlerle aracı suya vs. karşı

hazırlamak gerekir.

Bu araç çok kullanılmayacağı içinde yakıtı fazla önemsenmemeli sonuçta zevk için gidiliyor.

O nedenle hepsi tek araçta bulmak zor.Onun yerine sırf bu iş için özel bir araç yapmak daha az maliyetli olur.

Bence 2.0 dizelden yukarı çıkmadan gerçek bir 4*4 alıp işin ehli biri tarafında araziye uygun hale getirilmesini sağlamalısınız.

Mesela @falken34 abi su geçişlerinde Rexton'da tam adını hatırlamadığım bir parça yüzünden fazla giremediğini kendinin de VD40'ı parçaya uygulayarak giriş

yapıyor demişti.O nedenle doğru ve gerekli işlemleri yapmazsanız sizi üzecek sorunlar çıkar ortaya.

Ben yerinizde olsam sırf bu iş için açılmış forumlarda bakmanız ve forumda bunla ilgilenen belli kişilere mesela Kenan Abi (Falken34) ve korando sports

kullanan bir abimiz vardı adını hatırlamıyorum ama Korando Sports ile su içinde fotoğrafları vardı.Hatta ssangyong servisinde Korando Sports'u olan Abi için

Ama ben zaten off-road aracı yapacak olsam arkadaşıma sorardım ben ikisi içinde öneri istiyorum derseniz.

O fiyatlara SUV alacak olsam Kenan Abi'nin Rexton'unu inceleyip beğendikten sonra çok rahatlıkla öneririm.Sonra ona güzel motor modifikasyonu ve süspanstyon

vs. ile oynama gerekir.

Ben olsam gereksiz heyacana girmem 130.000TL olsa idi alırdım bir tane NİVA 20.000TL'ye temiz 10.000TL harcar arazi canavarına çevirirdim.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim kardeşim.Lada niva felan pek düşünmüyorum arazide kullanıcam ancak Biraz eli ayağı düzgün bir araç istiyorum arkadaşların arasında en kötü araç sahibi 2013 Duster'a biniyor ondada 10-12.000 TL Ekstra var.Niva ortamı bozarBaşka tavsiyen varsa alabilirim

• ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Niva ortamı bozar hocam o Niva dediğiniz araç Duster'ı 10 na katlayıp beşe göler gibi apaçi bir yorum yazmama sebebiyet vereceksiniz.

Dusterdaki modifiyenin aynısını Lada Niva'ya yapsanız Duster'ın zorlandığı yerlerde normal yolmuş gibi gider.

Bu dediğimiz araç unutmayın RUS aracı yollar bizim kine benziyor iklim bizimkinden yerine göre dğeişir ama 10-20 kat sert.

Sonuçta Duster:

ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER)

Edit:https://www.youtube.com/watch?v=vYY-M5sdX3M

Bence Lada Niva araştırın derim 2. araç olacaksa.

Başka önerim de Abi yok ama düşünürsen şöyle Korando Sports güzel modifiye iş görür.

Hem de yakıt vs. çok üzmez hem de sıfır alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 27 Eylül 2014; 0:02:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ben hem günlük hem de normal amaçlı arazide iyi gidecek bir araç derseniz.

hazırlamak gerekir.

vs. ile oynama gerekir.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim kardeşim.Lada niva felan pek düşünmüyorum arazide kullanıcam ancak Biraz eli ayağı düzgün bir araç istiyorum arkadaşların arasında en kötü araç sahibi 2013 Duster'a biniyor ondada 10-12.000 TL Ekstra var.Niva ortamı bozarBaşka tavsiyen varsa alabilirim

Land Rover Defender ağır arazi aracıdır, ona baktınız mı?

• İncelemede de çok beğenmiştik, biz susalım reis konuşsun.
  • 2.5 grand vitara al bi tane outlanderla araziyemi girilir.

25 bine al 15 bin daha harca yol yerine dere boyunca gidersin.

Suzuki land cruiserlardan sonra alabileceğin en sağlam araçtir.

Yok ben daha konforlu daha güclu bişey istiyom.dersen grand.cheroke al 4.0 al high output olandan. Sakin 5.2 yada 4.7 alma çok ariza yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 27 Eylül 2014; 0:39:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliktaki iki aracla ben olsam araziye cikmazdim. Ikisi de arazi icin uretilmis araclar degildir. Subaru`nun 4x4 sistemi guzeldir ama sonucta yol icin uretilmis araclar. Karda kisda asfaltta her yere gider ama araziye gelince baska bir dayaniklilik gerekiyor. Ayrica 4 Low modu olmayan bir aracla gercek arazi hayal sayilir.

Ben bugune kadar Wrangler Rubicon ile araziye ciktim. bu arada araziye cikinca arazi sandigimiz toprak yollarin arazi olmadigini cok farkli bir ortamin sizi bekledigini anliyorsunuz. Su an piyasada alip hic bir masraf yapmadan araziye cikabileceginiz tek arac Rubicondur acikcasi. Standart on arka kilit vardir. Aayrica hic bir aracta olmayan ayrilabilen on difransiyel sayesinde cok daha buyuk engelleri asabilirsiniz kaya gecislerinde rahatlik saglar. Diger araclara mutlaka bir seyler eklemek gerekir. Ama dediginizde haklisiniz cok pahali bir arac o kadar para verdigniz araci kiyip araziye sokabilir misinzi sokamazsiniz.

O yuzden benim tavsiyem eski Grand Cherokee olur (ZJ kasa). Hem konforludur araziye giderken hizli ve rahat yol alirsiniz, arazide kabiliyeti iyidir (tabi gerekli donanimi eklediginizi var sayiyorum). Ucuza bulunur ucuza tamir edilir, modifiye icin gerekli seyler cokca ve ucuzdur. Araziden cikinca da acarsin klimani evine dondersin.

Defender vs. de alabilirsin onunda parcasi ucuz bildigim kadariyla ama otobanda Grand Cherokeenin konforuna yaklasmasi imkansiz.

Araziye cikarilan arac mutlaka hasar alacaktir ama kucuk olur ama buyuk olur. O yuzden cok pahali bir aracla cikarsaniz uzulursunuz.

Buyrun bunlar Rubicon ile maceramiz. 2 arac da tamamen stok 10. yil ozel uretim.

Bu da benim stok haldeki eski Grand Cherokeem agir araziye cikmadim ama orta ve hafif arazi de stok halde idare ediyordu. Biraz ekipmanlar iyi isler cikarir cok rahat.
     ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER) ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER) ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER) ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER) ARAZİDE DAYANIKLI ARAÇ (SUBARU FORESTER vs MİTSUBBİSHİ OUTLANDER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 27 Eylül 2014; 4:33:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.