Şimdi Ara

ARC üzerinden Ses alamıyorum YARDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG BH6730S 5+1 Ses sitemi aldım Cihaz bugun geldi ve kurulumunu yaptım

TV LG 42LA620S var ve HDMI 1 (ARC) üzerinden bağlantıyı yaptım ama ses alamıyorum ? tv ses çıkışını ( HDMI/ARC/Optik ) şeklinde seçtim ama ses gelmiyor HDMI 1 girdimde cihazın menüleri vs ayarlıyorum ama ses alamıyorum

Optik Kablo bağladım ses geldi ama HDMI üzerinden ses gelmiyor sorun nedir acaba ? HDMI üzerinden ses almak istiyorum

HDMI kablo Ses siteminin kutusundan çıkan kablodur. 1.4 ARC desteklediği yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 19 Ağustos 2014; 13:27:00 >

• 99 tl saha ekleyin mediamarktan pioneer htp 071 alin. 212 mediamarkta gecen sali bu fiyata idi. 1000 tl ye dek alabileceginiz butun sistemlerden daha kalitelidir, madem blurayada ihtiyaciniz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Ağustos 2014; 9:34:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lg bh6730s kullanicisiyim.cok memnunum.bende bir sure arastirip aldim.dogru karari verdigime inaniyorum.sesler cok temiz ve guclu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

99 tl saha ekleyin mediamarktan pioneer htp 071 alin. 212 mediamarkta gecen sali bu fiyata idi. 1000 tl ye dek alabileceginiz butun sistemlerden daha kalitelidir, madem blurayada ihtiyaciniz yok.

baktım 699 TL fiyatıdı şuan bütçemi çok fazla aşıyordu oyüzden LG den yana kullandım tercihimi aslında 300tl civari bir şey bakıyordum sonra 500e kadar çıktım.

quote:

Orijinalden alıntı: oscar1313

Lg bh6730s kullanicisiyim.cok memnunum.bende bir sure arastirip aldim.dogru karari verdigime inaniyorum.sesler cok temiz ve guclu...

evet bende şimdi sipariş verdim n11.com üzerinden 465 TL ye LG Türkiye Garantili aldım hayırlısı heralde HDMI-ARC üzerinden baglıcaz cihazı ?

HDMI-ARC üzerinden bağlayınca ps4 ve film izlerken sorun yaşamam heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 17 Ağustos 2014; 13:01:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

99 tl saha ekleyin mediamarktan pioneer htp 071 alin. 212 mediamarkta gecen sali bu fiyata idi. 1000 tl ye dek alabileceginiz butun sistemlerden daha kalitelidir, madem blurayada ihtiyaciniz yok.

baktım 699 TL fiyatıdı şuan bütçemi çok fazla aşıyordu oyüzden LG den yana kullandım tercihimi aslında 300tl civari bir şey bakıyordum sonra 500e kadar çıktım.

quote:

Orijinalden alıntı: oscar1313

Lg bh6730s kullanicisiyim.cok memnunum.bende bir sure arastirip aldim.dogru karari verdigime inaniyorum.sesler cok temiz ve guclu...

evet bende şimdi sipariş verdim n11.com üzerinden 465 TL ye LG Türkiye Garantili aldım hayırlısı heralde HDMI-ARC üzerinden baglıcaz cihazı ?

HDMI-ARC üzerinden bağlayınca ps4 ve film izlerken sorun yaşamam heralde

magazada 599 ara sor hala oyledir belki. 212 mediamarkt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar

LG BH6730S 5+1 Ses sitemi aldım Cihaz bugun geldi ve kurulumunu yaptım

TV LG 42LA620S var ve HDMI 1 (ARC) üzerinden bağlantıyı yaptım ama ses alamıyorum ? tv ses çıkışını ( HDMI/ARC/Optik ) şeklinde seçtim ama ses gelmiyor HDMI 1 girdimde cihazın menüleri vs ayarlıyorum ama ses alamıyorum

Optik Kablo bağladım ses geldi ama HDMI üzerinden ses gelmiyor sorun nedir acaba ? HDMI üzerinden ses almak istiyorum

HDMI kablo Ses siteminin kutusundan çıkan kablodur. 1.4 ARC desteklediği yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.