Şimdi Ara

ARCADE OYNAYAN YOK MU? STREET FIGHTER VB...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, street fighter serileri v.b. oynayanlar beni anlayacaktır. İki kişi bir klavyede karşılıklı oynayınca 5-6 düğmeye aynı anda basınca(alt çaprazlar, vuruşlar gibi) oyunlarda birtakım kilitlenmeler oluyor ve doğru düzgün oynanamıyor. Bunun çözümü nedir sizce? Takılmayan klavye var mı? Veya 6 düğmeli olup da kompi kolu gibi düzgün kolu olan joystickler veya herneyse (banawww.x-arcade.com u önermeyin orayı biliyorum :).... Bunun çözümünü bulan varsa bana yardım etsin :)

• cache'i yüksek klavye topicleri açılmıştı bir aralar ama ben çaresinin 6 tuşlu bir pad alıp konya sokak'tan alınacak parçalarla yapılacak bir arcade makine yönetimi ile çözülebileceğini düşünüyorum.
  • Bir ara yerli yapim o tur cihazlar gormustum PC icin ... Eski arcade makinelerin tablasi gibi bi sistemi PC icin yapip satiyorlardi ... Lakin nasil ulasilabilir simdi bilmiyorum ... Hatta bilen arkadas varsa ve buraya yazarsa baya talep gelebilir ...
  • arcade salonlarına sormak lazım.
    makinelerin joystickleri pc' ye adapte edilirse hadise yaratır.
  • Cache'i yüksek klavye forumlarının açılmasının sebebi bendim galiba :)...Böyle bir çözüm olsa da alsak...Biraz daha bekleyeceğim olmazsa kendim yapacağım zaten böyle birşey...
  • ben eski bilgisayar masama yapabilirim aslında (uzun zamandır düşünüyroum ama zamanım olmuyor).

Zaten eski bir masa varsa ve 10-15 milyon verip 6 tuşlu pad alırsan, 10-20 milyonluk malzemeleri de konyasokaktan alırsan (ankarada) gerisin senin el becerine kalmıştır.
  • http://iep.ath.cx/arcade_joy_mania_10-1.htm

valla meraklilari yapmis ... Biraz ugrasmak lazim ama sanirim konya sokaktan gerekli malzemeler bulunabilir ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARCADE OYNAYAN YOK MU? STREET FIGHTER VB...

super bisi olmus bu olay ...
  • tuzsuz'un linkine bakın derim.
  • yanlız onlar masaya asılı duruyo yanlış görmüyosam ben oynarken o masayı parçalayabilirim...
  • Masaya tutturulmus ve joystıclerın ortasında onları tutan bır demır var arkidiş dikkatini çekerim hehe... Yoksa demiridemi bükcen AZMAN FALANMISIN???
    [jwdwn]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.