Selam, street fighter serileri v.b. oynayanlar beni anlayacaktır. İki kişi bir klavyede karşılıklı oynayınca 5-6 düğmeye aynı anda basınca(alt çaprazlar, vuruşlar gibi) oyunlarda birtakım kilitlenmeler oluyor ve doğru düzgün oynanamıyor. Bunun çözümü nedir sizce? Takılmayan klavye var mı? Veya 6 düğmeli olup da kompi kolu gibi düzgün kolu olan joystickler veya herneyse (banawww.x-arcade.com u önermeyin orayı biliyorum :).... Bunun çözümünü bulan varsa bana yardım etsin :)
cache'i yüksek klavye topicleri açılmıştı bir aralar ama ben çaresinin 6 tuşlu bir pad alıp konya sokak'tan alınacak parçalarla yapılacak bir arcade makine yönetimi ile çözülebileceğini düşünüyorum.
Bir ara yerli yapim o tur cihazlar gormustum PC icin ... Eski arcade makinelerin tablasi gibi bi sistemi PC icin yapip satiyorlardi ... Lakin nasil ulasilabilir simdi bilmiyorum ... Hatta bilen arkadas varsa ve buraya yazarsa baya talep gelebilir ...
Cache'i yüksek klavye forumlarının açılmasının sebebi bendim galiba :)...Böyle bir çözüm olsa da alsak...Biraz daha bekleyeceğim olmazsa kendim yapacağım zaten böyle birşey...
ben eski bilgisayar masama yapabilirim aslında (uzun zamandır düşünüyroum ama zamanım olmuyor).
Zaten eski bir masa varsa ve 10-15 milyon verip 6 tuşlu pad alırsan, 10-20 milyonluk malzemeleri de konyasokaktan alırsan (ankarada) gerisin senin el becerine kalmıştır.
yanlız onlar masaya asılı duruyo yanlış görmüyosam ben oynarken o masayı parçalayabilirim...
Masaya tutturulmus ve joystıclerın ortasında onları tutan bır demır var arkidiş dikkatini çekerim hehe... Yoksa demiridemi bükcen AZMAN FALANMISIN??? [jwdwn]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme