Şimdi Ara

ARCADE STİCK 2 KİŞİLİK NOSTALJİ SEVERLERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Evet arkadaşlar atari makinaları üretiyodum bu işede el attım sonunda.

Ürün yanlızca PC İÇİNDİR.

Resimler yaptığım stickin orjinal resmidir.
    Tek kişilik ve daha farklı modelleride yapıcam zamanla.

http://imageshack.us/a/img9/598/img621f.jpg
    http://imageshack.us/a/img834/893/img623.jpg
    http://imageshack.us/a/img145/4306/img622.jpg
    http://imageshack.us/a/img443/5895/img620g.jpg
    http://imageshack.us/a/img824/6077/img619i.jpg

Mame ve diğer tüm emulatörlerde büyük kolaylık.

Yeni oyunlardan hiç bahsetmeyelim :)
    Super Street Fighter IV
    Street Fighter IV
    Street Fighter x TEKKEN
    KOF SERİSİ
    Mortal Kombat 9 Ah bi çıksa gelsin FATALİTY ler :)

Fiyatı 250tl arakadaşlar.

Lütfen bana şurda şu fiyata burda bu fiyata diye örnek ürün göstermeyin.Hele trfighters i hiç göstermeyin.Ben yaptığım ürünün kalitesini ve maliyetini bilirim bu yüzden kıyaslama istemiyorum..

XBOX360-PS3 için pm atın.

Kolay gelsin.

1ad. strtdriven nickli mustafa arkadaşıma satılmıştır.hayırlı olsun.Not: Geç kalmasaydık bir kaç saat daha kapışırdık :)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.o.s58 -- 30 Mart 2013; 11:18:58 >

• çok ıyı hocam hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

çok ıyı hocam hayırlı satışlar

Eyvallah üstad çok sağol.
  •  ARCADE STİCK 2 KİŞİLİK NOSTALJİ SEVERLERE
    bizde böle bişe yapmıştık arkadaşla tek kişilik
     ARCADE STİCK 2 KİŞİLİK NOSTALJİ SEVERLERE

• vallahı cok guzel yapmıssın gozum kaldı elıne koluna saglık....
  • ahh nerde o eski atari salonları,ceplerimize doldurduğumuz jetonlarla yaptığımız muhteşem turnuvalar,en son 2005 yılında mecidiyeköyde almıştım o eski lezzetleri ama zamana yenik düştü,kalmadı artık o eski heyecanlar ve atari salonları istanbulda maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: privateer

ahh nerde o eski atari salonları,ceplerimize doldurduğumuz jetonlarla yaptığımız muhteşem turnuvalar,en son 2005 yılında mecidiyeköyde almıştım o eski lezzetleri ama zamana yenik düştü,kalmadı artık o eski heyecanlar ve atari salonları istanbulda maalesef.

kervan? megashow? gameland?
  • dediklerin eski mi,şu anda kalanlar mı anlamadım.
  • eski kalmadı valla :)
  • sanırım şimdi sadece pendik ve ümraniyede kalmış istanbul anadolu yakasında
  • Pendiktekini duydum ama ümraniyedekini bilirim senelerdir açık..
  • PM attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.o.s58

Pendiktekini duydum ama ümraniyedekini bilirim senelerdir açık..

Merhaba bu açık olan oyun salonlarının içini makineleri, oyunları vs resim çekip siteye eklesenize beyler, anılarımız canlansın bizlerinde.
  • trfighters tan 2kisikil elite v3 kol aldım inanılmaz kotu arkadaslar odun gibi kollar desenız dokme demır ustune plastık gecırmısler

denemelerim esnasında 15dakıka ıcınde 2nci kol ıcıne düstü ....

ama uzak durun trfighters tan arkadasın adı selcuk ak tı yanlıs hatırlamıyorsam

bide iade i korgo parası yuzunden kabul etmıyordu.....yazıyımda aman dikkat edın ............
  • quote:

Orijinalden alıntı: qedo

trfighters tan 2kisikil elite v3 kol aldım inanılmaz kotu arkadaslar odun gibi kollar desenız dokme demır ustune plastık gecırmısler

bide iade i korgo parası yuzunden kabul etmıyordu.....yazıyımda aman dikkat edın ............

Üstad o kullandıkları kolların tanesi 5tl türk işidir onlar biz onları mecbur kaldığımızda kepçe makinası yani oyuncak makinasında kullanıyoduk sağ sol ileri geri yapsın yeter :) göbek kısmı çok çabuk kırılır ayrıca switch kısmı olan alt kısmıda kolay kırılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.o.s58

quote:

Orijinalden alıntı: qedo

trfighters tan 2kisikil elite v3 kol aldım inanılmaz kotu arkadaslar odun gibi kollar desenız dokme demır ustune plastık gecırmısler

Üstad o kullandıkları kolların tanesi 5tl türk işidir onlar biz onları mecbur kaldığımızda kepçe makinası yani oyuncak makinasında kullanıyoduk sağ sol ileri geri yapsın yeter :) göbek kısmı çok çabuk kırılır ayrıca switch kısmı olan alt kısmıda kolay kırılır.

ciddimisin ...vallahı bende 264 tl yi verince guzel bir kol olucak zannettım

ılk 15 dakıkada kol cuk ıcıne dustu şok oldum ......arıyorum ulasamıyorum ..sınır kupu oldum ...neyse yazısarak iade adresı verdı....kargoladım

bu seferde bozuk olan kolun ıadesını almadı....kargo parasını ben odicekmısım ....avukat ım aracılıgı ıle hem...satıs ı yapan sıteye hem kendısıne..uyarıda bulundum

satıcı site sonuna kadar arkanızdayız butun belgeleri yollarız dedı...arkadasta yasal surecın baslıcagını anladı ...mahkeme ve avukat masrafları nı odemek yerıne ....insan gibi bozuk urununu geri aldı.....

bide kolun ıcıne dustugunu soyledigimde arkadas gayet normal bişeymıs gibi tornavidanız varsa ıcını acın ben sıze nasıl yapıcagınızı tarıf edıyım dedı ..iptal oldum

aman dikkat edin alan varmı bilmiyorum ama asırı derecede kalıtesız...malzemeler ....kalıtesız ıscılık...........bilginiz olsun

• eywallah bilgilendirdiğin iyi oldu ben de almayı düşünüyordum,atari salonlarına gelince gittiğimizde resim çeker koyarız elbet.
  • Hayirli satislar ustadim.
  • Çok saol üstad.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.