Şimdi Ara

Arcade stick mod'dan anlayan biri aranıyor(xbox)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bugün elime gelen tekken 6 wireless arcade stick beni feci bi şekilde kazığa oturtmuş durumda. 0 aldığım ürünün içinden xbox'a takılıcak usb cihazı çıkmadı bu yüzden arcade stick'i kullanamıyorum. ingiltere'den aldığım siteye mail attım fakat pozitif bir yanıt çıkacağını sanmıyorum, gümrüğe'de uğrayacağım(topkapı telefonlarımı açmamaya gayret ediyor) fakat her ihtimale karşı stick'i mod ile wireless'tan wired'a çevirme niyetindeyim. lakin daha önce hiç mod yapmadım ve riske girip herşeyi mahvetmekten çekiniyorum. bana yardım edebilicek birilerini tanıyor musunuz?

bu arada kutuda bulunması gereken tekken 6 kitapçığıda yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathrizarri -- 5 Eylül 2011; 21:32:20 >

• Arcade stickiniz pille çalışmıyor mu?Kablo mu gerekli şarj etmek için?Biraz daha açıklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 5 Eylül 2011; 21:58:15 >
  • pille çalışıyor fakat kullanılabilmesi için xbox 360 usb portuna paketle beraber gelen bir usb cihazı takmak gerekiyor(flash bellek misali). bu cihaz olmadığı için stick'i açmaya çalıştığımda sürekli bağlantı kurucak bir cihaz arıyor.
  • Anladım.Kablosuz alıcısinı koymamışlar içine.Size tavsiyem ikinci elden ölü eşşek fiyatına bir kablosuz joypad alın.Kablolu da alabilirsiniz.Daha pahalı olur ama lagsızdır.Sonra sticki açıp içindeki devreyi bypass edip butonları yeni joypad devresine lehimleyin.Birkaç ay önce kendime kablosuz arcade stick yapmıştım.KAbloları buton yerlerine lehimlemek zordur.Devrenin üzerindeki siyah kısmı kazıyıp bakır kısma ulaşmanız gerekir.Kolay gelsin.
  • bilgi için çok teşekkür ederim, joypad aramaya başladım, ama merakım ağır bastı bişey sorucam, wireless devresine usb kablo bağlama şansımız var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.