Bu ikiliyi ikinci el olarak buldum dinledim hoş geldiler kulağıma cd player iyi bir player olan Roksan Kandy KC-1 MKIII idi. çok geniş bir sahne oluşturabiliyorlar. Aranızda söz konusu anfi ve hoparlörü birlikte yada ayrı dinlemiş kullanmış zamanında uzun uzun incelemiş kimse var mı fikirlerinizi duymak isterim.
Not : Cd player olarak bir süre sonra sanırım AH! Njoe Tjoeb 4000 alacağım bu ikili olsun yada olmasın...
Saygılar
Arcam çok yakından tanıdığım bir marka. yaklaşık iki yıl kadar da kullandım. Acoustic Energy i bilmekle birlikte malesef hiç dinlemedim. Arcam benim beğendiğim bir anfi. sahne geniş, tonlar dengeli malzeme kaliteli. iyi bir alternatif olarak Exposure ve Roksan Kandy i de tavsiye ederim. üç anfide benzer karakterde çok iyi seçenekler. Arcam 2. elde temiz ve iyi fiyat verdilerse gözün kapalı alabilirsin. sıfır alacaksan tavsiyem Roksan. roksan ı yaklaşık beş ay önce abime aldık. çok iyi bir anfi.
arcam kullanıyorum ve çok memnunum gözün kapalı alabilirsin yalnız hoplarınla olan uyumunu bilemem