Şimdi Ara

ArcaniA (2010) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
678
Cevap
1
Favori
38.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 ne zaman cıkcak bılgısı olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Ben de psikopata bağladım bu beliar artifact, forgotten graveyard, innos statue yüzünden. Resmen arazi taraması yaparak ilerledim oyunda. Mezarlardan 28 tane buldum şu an. Oyunu bitirmeden hepsini tamamlayacağım. İnternetten bir tane strategy guide indirdim. İsteyene gönderebilirim bu arada. Orada bütün eşyaların yerleri anlatılıyor.

Oyunda kıl olduğum bir durum da bazı eşyalar yerin altında. Örneğin yürürken yerde birden sulphure yazıyor. Etrafıma bakıyorum, yere bakıyorum öyle bir şey görünmüyor. Ama e'ye basıp alabiliyorum. Bu görünmez eşya olayı sinir bozucu.

Hocam bu Innos Statue, mezar kumu, antic relic, artific beliar denen kuru kafalar her bölümde bir kaç tane çıkıyor 30 tane toplaman lazım da, toplayınca ne veriyor hocam sana bunlar ? bunların nerelerde olduğunu gösteren strategy guide ın linkini bana da gönderebilir misin ?

Bir de bazı kapılar açılmıyor, cannot use right now diyor kapıyı açmaya çalışınca sanırım questini alamadığımız için açmıyor o kapıları. En çok merak ettiğim Silverlake kalesinin orada dağların eteklerinden giderken küçük dinazorların topluluk halinde dolaştığı yüksekçe bir yer var (hatta o yolun en sonunda bir kule var, kuleye çıkıp manzara seyredebilyorsun) sola dönünce dağın içine doğru tahta bir kapı var, o kapıdan içeri girmek için acaba hangi questi almak gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 14 Mart 2011; 19:04:27 >

• gökyabgu ya pm yolla sana yollayacaktır.kyorhan
  • Demosunu oynadığımda 5 dakika sonra sildiğim bir oyun oldu bu. Şimdi bakıyorum da herkes keyif alarak oynuyor, o kadar kötü puan alan bir oyun olmasına rağmen. Gothic tarzı bir şey beklediğimden sanırım önyargılı yaklaştım bu oyuna. Tam sürümünü edinip oynayayım bir ara.
  • arkadaşlar Arcania: Fall Of Setarrif DLC'si 25 Mart 2011'de çıkacakmış.alan oldu mu?

ayrı DVD olarak da satılacakmış.10 saat gameplay sunuluyor.sistem gereksinimleri ise gayet uyguna çekilmiş bu sefer.spellbound akıllanmış.keşke baştan yapılsaydı neyse.

indiren yada alan varsa yada türkiye'ye gelip gören varsa yazarsa sevinirim.
  • 2011 de cikicak 'Elder Scrolls 5: Skyrim den bile daha fazla sistem istiyor ArcaniA – Gothic 4 neresine göveniyor sa artik 2 bocek kesicez diye koyduklari sisteme bak 'Elder Scrolls 5: Skyrim bin ceker bu oyuna ArcaniA – Gothic 4 de bocekten baska bsy yok saf gibi ormanlarda bocek kesiyoz
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion her yünden Gothic 4: Arcania ya bin basar The Elder Scrolls IV: Oblivion lun bütün paketlerini yükledim her modunu kurdum %1 bile kasma yapmadı oyun ama aynı zaman dilmi icinde cikan Gothic 3 bazi yerlerde takilma yapiyordu gerek optimizasyon olsun gerek kalite olsun The Elder Scrolls serisi Gtohic serisine bin ceker en büyük The Elder Scrolls diyorum okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

İndiremek isteyenler bu linki denesin,gayet hızlı:

http://download.pcgames.de/download.cfm?f=http://rrr.cdn.ip-exchange.de/?account=cia2&file=Gothic%204%20Demo.zip&t=mirror&article_id=746003

gothıc4 ps3 ne zaman cıkar bılgısı olan var mı?
  • bu emo saçlı baş karaktere sahip oyunumuza için gelmiş geçmiş en dandik rpg olmasına aldırış edilmeden dlc çıkartmışlar.. ben oynayacak değilim ama rpg zevki rezil seviylerde olan arkadaşlar varsa haber vereyim dedim
  • @evrim87 sakin ol şampiyon, o senin kararın ama herkesin kararı gibi konuşuyorsun. bana göre de gothic serisi obliviona beşyüzbin çeker, ne yapacağız?.

oyun hakkındaki eleştirilerini yazman için bu forum var, yok bu 100 çeker, yok b*k gibi oyun oynanmaz, tarzı şeyler demek istiyorsan git arkadaşlarınla konuş.
  • @wildlove bu oyunu beğenmediğine göre senin rezil bi zevk anlayışın var desem, senin dediğinden ne farkı kalır? insanların zevklerine müdahele etmeyin, beğenmedim oynamadım diyin bir şey demek istiyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

@wildlove bu oyunu beğenmediğine göre senin rezil bi zevk anlayışın var desem, senin dediğinden ne farkı kalır? insanların zevklerine müdahele etmeyin, beğenmedim oynamadım diyin bir şey demek istiyorsanız.

şöyle söyleyeyim ilk 2 gothic oyununa yakışmayacak, rpg türüne yakışmayacak derecede rezil ve kepaze bir oyun. o koca fontlar, gerizekalı dövüş ve görev sistemi, gerizekalı harita sistemi, seçim şansı minimuma indirgenmiş düz diyaloglar ve emo saçlı gerzek karakter ile az bile sövüyorum bu oyuna emin olabilirsin. gothic tarzı son oyunlardan sağlam olan risen'dır bu asla değildir..
  • bana göre de değişik bi tecrübeydi, az görevler ile sıkmayan yapısı, akıcı oynanış, iyi denilebilir dövüş animasyonları ile bol bol itemler arası seçim yapmak oldukça güzeldi. sıralamaya gelirsek bana göre divinity 2 ile eşdeğer durumda. ama asla bi gothic 3 ve 2 ile aynı yerde duramaz. ama geçen seneki favorim "the witcher 2".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

bana göre de değişik bi tecrübeydi, az görevler ile sıkmayan yapısı, akıcı oynanış, iyi denilebilir dövüş animasyonları ile bol bol itemler arası seçim yapmak oldukça güzeldi. sıralamaya gelirsek bana göre divinity 2 ile eşdeğer durumda. ama asla bi gothic 3 ve 2 ile aynı yerde duramaz. ama geçen seneki favorim "the witcher 2".

ya işte bak beğenmediğine göre senin rezil bir zevk anlayışın var dedin ama benim de witcher hastası olabileceğimi tahmin etmedin witcher sağlam oyundur her iki oyunu da öyle ama gothic4 maalesef değil. görev yapısı genellikle 10 kurt öldür, 5 börtü böcük topla gibisinden ki bu da oyuna ergenlerin oynadığı mmorpg'ler gibi bir hava katmış. mesela gothic 3 bugları ve optimizasyon sorunları haricinde benim için idare eder kategorisinde bir oyundu ama o bile bunun yanında aşmış kalıyor. gothic 2'ye değinmiyorum bile zaten efsane kategorisindedir. gothic 4 aslında risen olmalıydı..

• Oyuna yeni başladım. Gothic 1-2-3'ü üçer defa oynamış bir Gothic serisi takipçisi olarak (Forsaken Gods'ı saymak bile istemiyorum) diyebilirim ki bu oyun bana eski Gothic havasını vermedi. Maksimum grafik kalitesinde oynamama ragmen grafikler pek iyi sayılmaz. Daha dogrusu eski Gothic tadını vermiyor. Oynanış da genel itibarı ile vasatı geçmiyor. Serinin hatırına bitirecegim fakat bu seri sonuna geldi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 31 Aralık 2011; 20:31:28 >
  • bitirdim ama zevk alamadım

söylenti göre dağıtan şirket iflas etmiş gothic 5 telif hakkı eski yapımcılarda belki çıkarabilirler
    risen 1 ve çıkacak olan risen 2 oyna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada

Oyuna yeni başladım. Gothic 1-2-3'ü üçer defa oynamış bir Gothic serisi takipçisi olarak (Forsaken Gods'ı saymak bile istemiyorum) diyebilirim ki bu oyun bana eski Gothic havasını vermedi. Maksimum grafik kalitesinde oynamama ragmen grafikler pek iyi sayılmaz. Daha dogrusu eski Gothic tadını vermiyor. Oynanış da genel itibarı ile vasatı geçmiyor. Serinin hatırına bitirecegim fakat bu seri sonuna geldi sanırım.

Ben 1 ile 2 yi, defalarca oynadıktan sonra skyrim'e başladım. ilk başlarda Gothic 2 gibi geliyor insana. Eğer seversen skyrim oyna derim
  • Risen ve Skyrim oyun arşivimde sıralarını bekliyorlar. İş-güç oyun oynamaya pek vakit bırakmıyor. Oblivion'u bol modlu şekilde 2 defa bitirmiş biri olarak (1.seferde 400, 2.seferde 300 saat civarı oynadım) Skyrim'i bayagı merak ediyorum ama dedigim gibi pek zaman ayıramıyorum. Ögrenciligin kıymetini bilin gençler....
  • Oyunu bitirdim.Hakkını yememek lazım,yazıldığı çizildiği kadar kötü bir oyun olmamış bence.Keyifli vakit geçirtti diyebilirim.Action-rpg olarak kabullenip oynayınca insan daha çok keyif alıyor.Skyrimle falan kıyas kabul etmez tabi birçok yönden ama şunu söylemek isterimki okçuluk olayı skyrimden çok daha iyi yapılmış.Oku sonuna kadar gerdirip düşmana vurunca düşmanın geri tepmesi falan çok iyi yapılmış.Skyrimde bu olay hiç yok,kalas gibi ok atma hissi.
  • ben yeni başladım ama pek beğenmedim gotic 3 laf atanları merak ettim gotic bunun yanında kral yav ne öle diablo çakması o6yun olur mu yaa resmen fiyaskoo
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.