Şimdi Ara

Arçelik 2398 cnı A++ 'yı Tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arçelik'te duran bir kaç ürünümü değiştirmek için uzun süredir fırsat kolluyordum buaralar gözüme takılan estetik açıdan hoşuma giden 2398 CNI A++ ürün aklıma yattı ama daha önce derin dondurucu altta bir buzdolabı almadım kullananlada pek karşılaşmadım alışılmışın dışına çıkıcağımız için rahatsız edici yanları varmıdır üst raflar biraz dar duruyor tencereler rahat sığarmı kullananlar ve beyaz eşyadan anlıyanlar yorumlarlarsa mutlu olucağım? Birde alınması yönünden tavsiye ediyormusunuz_?

2398 cnı Özellikleri :

Sessiz, Yiyecekleri Uzun Süreli Taze Tutan, Koku Oluşumunu Engelleyen, A Enerji Sınıfından % 40 Daha Düşük Enerji Tüketimli (A++) Kombi Inox No Frost Buzdolabı..

Buzluk Tipi : Buzmatik-kartuşsuz
    Gövde Raf Tipi : Cam
    0°c Bölmesi : Var
    Kapı Rafı Altı Saklama Kabı : Soft opening
    Yatay Şişelik : Krom Kaplı- Tam Boy
    Soğutucu iç Aydınlatma : Var
    Fan : Var
    Kabin Rengi : Gümüş
    Ürün Rengi : İz Bırakmayan İnoks
    Kapı Yönü Çevirebilme : Var
    iyonizer : Var
    Gümüş Kaplama : Var
    Bakteri Filtresi : Var
    Antibakteriyel Conta : Var
    Enerji Sınıfı : A++
    Dondurucu Bölme Net Hacmi (lt) : 125
    Soğutucu Gaz : R600a
    iklim Sınıfı : SN-T
    Kontrol Sistemi : Elektronik
    Enerji Sarfiyatı- Günlük (kWh/24saat) : 0,775
    Dondurma Kapasitesi (kg/24saat) : 6,0
    Sıcaklık Yükselme Süresi (saat) : 24,0
    Yıldız Sınıfı : 4
    Ses Seviyesi (dBA) : 40
    Toplam Brüt Hacim (lt) : 475
    Soğutucu Bölme Net Hacmi (lt) : 312

Daha önce çamaşır makinamı da burada ki tavsiyeler üzerine aldım şöyle nette araştırınca hiç bir şikayeti yok daha çeyiz olduğu için kullanamadım ama gelen net cevaplar beni size sonsuz güvendirdi :) Bu arada çamaşır makinam 8144 BJ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosito -- 21 Eylül 2011; 11:35:53 >

• Arçelik'te ürününüz var da, teslim almadığınızdan değiştireceksiniz sanırım.

Bence güzel bir model, sadece kapı içi rafları kötü. Eğer değiştirme durumu değil de, sıfırdan paranızla alacaksanız muadil modeli Grundig olarak daha ucuz. Arçelik biraz pahalı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Arçelik'te ürününüz var da, teslim almadığınızdan değiştireceksiniz sanırım.

Bence güzel bir model, sadece kapı içi rafları kötü. Eğer değiştirme durumu değil de, sıfırdan paranızla alacaksanız muadil modeli Grundig olarak daha ucuz. Arçelik biraz pahalı kalıyor.

İşte beklediğim kişiden yorum :) Çamaşır makinasınıda galiba sizin tavsiyeniz üzerine almıştım :)

Neyazık ki tecrübesizlik ve bilgisizliğin verdiği acemilikle gidip Arçelik'ten almış bulundum ürünlerimi.. Sürekli reklamları ve hala eski ürünlerinin evimizde kullanılması sebebiyle arçeliğe güvendim gittim aldım..Sonra araştırıp öğrenince şimdi ki ürünlerinin eskisi kadar kaliteli olmadığını da bu forumda ki kullanıcılar sayesinde öğrenmiş bulundum ama aldım birkere :(

Evet bir kaç yıl önce aldım daha sonra kafalarına göre ürünlerimi değiştirmişler ki başta böyle birşey konuşmamıştık değişen ürünlerin yerine gelenleride pek beğenmedim hatta o ürünelrin resimlerine bakıp teknik ve estetik açıdan siz de beğenmemiştiniz.. Çamaşır makinamı tavsiyeniz üzerine 8144 BJ ile hemen değiştirip teslim aldım buzdolabımında iyisini olmasını istiyorum.. Keşke geri alsalarda sizin tavsiye ettiğiniz markayı alsam ama neyazık ki böyle birşey mümkün değil :(

• Bu buzdolabına kötü diyemem. Sadece plastik aksamı kalitesiz ama performans yönünden işinizi görür. Bir da fiyatı yüksek. Grundig'i alın dememin sebebi buydu. Çamaşır makinesini 8144BJ almanız çok iyi olmuş, Arçelik'in şu an ürettiği çamaşır makineleri berbat çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu buzdolabına kötü diyemem. Sadece plastik aksamı kalitesiz ama performans yönünden işinizi görür. Bir da fiyatı yüksek. Grundig'i alın dememin sebebi buydu. Çamaşır makinesini 8144BJ almanız çok iyi olmuş, Arçelik'in şu an ürettiği çamaşır makineleri berbat çünkü.

candoğan naber kardeşim nasılsın görüşmeyeli?

bu arada Arçelik senin için Ç.Makinelerinde upgrade gitti.

Yeni çıkan HE serisi ürünleri incelemeni tavsiye ederim

kendine iyi bak kardeşim.

• konuyu hortlattım biliyorum ama almış ve kullanmış, mağdur olmuş biri olarak diyorumki kesinlikle almayın. 2010 mart ayında almışız, 4.5 yıla yakın olmuş. dolabın ilk 1 yılında kapaktaki göstergeler kontak yüzünden pat diye patladı, garanti kapsamında değiştirildi. şimdide üst tarafı soğutmuyor, garantide yok tabi..servisi aradık 3 günde geldiler yine, kokan koktu bu arada. gelincede 500 e yakın masrafı olur deyiverdiler kolayca. arçelik işi bitirmiş. 45 yaşındayım hep arçelik bildik kullandık bu hale gelmiş olması çok üzücü. gidip 600-700 e daha duyulmadık marka alıcam 500 servise verinceye kadar. oda dayanır 5 sene. bu sayede arçelik marka inox teldolabımız oldu diyorum hanıma gülüyor. sakın ola arçelik buzdolabı almayın. ha kettle da almayın. oda 100 küsüre alındı kapağını açıyor kendi kendine. servise götürdük orda yapmadı. evde yapıyor ama..:))arçelik almayın...çin malından çokfarkları kalmadı..

• Ben de konuyu hortlattım biliyorum, fakat bu model hala satılıyor bu yüzden yazıyorum. Bu buzdolabını 5 yıl kadar kullandım. 5. yılda pes etti. Bu model buzdolabını sakın almayın, arıza çıkan herkes de benzer sorun oluyor. Üst tarafı soğutmama sorunu ve yaklaşık 500 tl masrafla bitiyor.
  • Bizde daha da vahim 3. yılı dolar dolmaz arıza yaptı. Bir de tespit etmek için 30 tl istiyorlar. Ben tespit ettim zaten arızayı neyin 30 tl'si kardeşim...

O 30 tl'yi vereceğime o dolabı atarım, 2800 lira para verdik 3 yılda resmen dağıldı yazıklar olsun...
  • arçelikten dolap almayın özellikle de bu modeli yani 2398 CNIY A++ 'ı ve 2498 CNIY A++ 'ı kesinlikle almayın. Hepsinde kronik arıza olarak gövdeden gaç kaçağı var KESİNLİKLE ALMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatıyorum ama biz yandık alacak arkadaş varsa tekrar düşünsün derim.

2398 CNI A++ Modelini 2011 yılında aldım.3 yıl garantisi vardı 4 yılda ben garanti yaptırmıştım.
    3 yıl normal garanti süresi bittikten sonra dolabın normal soğutucu yeri bozuldu. arkası buz tuttu ve ve dolap şişti. Allah dan ek garanti yaptırmışım da garantiden dolap değişti.

Yeni gelen dolapta ortalama 2 yıl civarı kullandık.aynı sorun ondada oldu ve ortalama 45 gün süren tamir süresi sonucunda yapılmış bir şekilde bize getirdiler.
    Gelen buzdolabını ortalama 1,5-2 yıl kullandık yine aynı sorun oldu. şu anda teknik servis geldi muhtemelen buzdolabını değiştirecekler.

Aynı buzdolabı 3 defa aynı sorun yapıyorsa muhtemelen kronik arızası var. Alacak arkadaşlara bunları gözden geçirmesini rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.