Şimdi Ara

Arçelik 2484 CE Buzdolabı Ünlem İşareti! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
256.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde buzdolabının ekranına baktığımda -18 derecesinin yanında kırmızı bir ünlem işareti var.Daha önce bu yoktu.Bakıyorum kırmızı ünlem işareti gözüküyor sonra bir süre geçiyor ünlem işareti gidiyor.Çok kafama takılıyor.Neden ünlem işareti gidip geliyor.Acaba çok kullanıma bağlı mı?Bir de Arçelik buzdolabını kapattığımız zaman 20-25 saniye boyunca kendini kilitliyor kapak açılmıyor yani.Bazen acil oluyor beklemeden zorlayarak açıyorum.Bundan dolayı olabilir mi?Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PC_Earth

Arkadaşlar son günlerde buzdolabının ekranına baktığımda -18 derecesinin yanında kırmızı bir ünlem işareti var.Daha önce bu yoktu.Bakıyorum kırmızı ünlem işareti gözüküyor sonra bir süre geçiyor ünlem işareti gidiyor.Çok kafama takılıyor.Neden ünlem işareti gidip geliyor.Acaba çok kullanıma bağlı mı?Bir de Arçelik buzdolabını kapattığımız zaman 20-25 saniye boyunca kendini kilitliyor kapak açılmıyor yani.Bazen acil oluyor beklemeden zorlayarak açıyorum.Bundan dolayı olabilir mi?Yardımlarınızı bekliyorum.

kullanma klavuzuna baktınızmı şimdi bendekine bakmaya üşendim

• buzdolabının derin dondurucusu -18 in altına düşüyor olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Arkadaşlar son günlerde buzdolabının ekranına baktığımda -18 derecesinin yanında kırmızı bir ünlem işareti var.Daha önce bu yoktu.Bakıyorum kırmızı ünlem işareti gözüküyor sonra bir süre geçiyor ünlem işareti gidiyor.Çok kafama takılıyor.Neden ünlem işareti gidip geliyor.Acaba çok kullanıma bağlı mı?Bir de Arçelik buzdolabını kapattığımız zaman 20-25 saniye boyunca kendini kilitliyor kapak açılmıyor yani.Bazen acil oluyor beklemeden zorlayarak açıyorum.Bundan dolayı olabilir mi?Yardımlarınızı bekliyorum.

Hayır bakamadım çünkü kullanım kılavuzu kayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

buzdolabının derin dondurucusu -18 in altına düşüyor olmasın?

bilmiyorum dolapta ekranda -18 yanında da 2 yazıyor.Acaba çok açıp kapatmaktan ya da o kilitlendiği sürece zorla çekerek açmak buna sebep olur mu?
  • quote:

quote:

quote:

şimdi baktım arıza olduğunda çıkıyormuş garantisi varsa servis çağırın

• www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-2484-CE-Buzdolabi.html#

burda var kılavuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Logixx 8 Güç Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi baktım arıza olduğunda çıkıyormuş garantisi varsa servis çağırın

garantisi var.daha alalı 5 ay oldu.bir de arçelik arçelik diye överler.

• Muhtemelen yüksek sıcaklık uyarısıdır. Dondurucuyu -20ye alıp bir daha gözlemleyiniz. Aynı işret beko derin dondurucumuzda da var, iç ısı artınca kırmızı ışıklı ünlem işreti yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Muhtemelen yüksek sıcaklık uyarısıdır. Dondurucuyu -20ye alıp bir daha gözlemleyiniz. Aynı işret beko derin dondurucumuzda da var, iç ısı artınca kırmızı ışıklı ünlem işreti yanıyor.

tamam ben de öyle yaptım teşekkürler sorunum çözüldü.

• Zırt pırt açıp kapamayın
  • Sorun başkasının başına gelebilir o yüzden buraya yazıyorum

benim buzdolabımdada ünlem işareti çıktı derin dondurucu dondurmuyordu teknik servisi aradık adamlar dondurucusu buz tutmuştur dedi(dolap nofrost olmasına ragmen) 1-2 gün fişini çekip dolabı boşaltın flan dedi

açtık içine baktık buz muz yok sonra boşalttık içini birde ne görelim alt köşede soğuk hava girişlerinin orasında baya kalın buz olmuş kapatmış orayı
    1 gün kadar fişi çekip kapıları açık bıraktık baya bi eridi daha sonra düzeldi

eritmek için dolabık karışısına vantilatör koyup içeri hava üflerseniz daha çabuk eriyor ,saç kurutma makinesini tavsiye etmem dolaba zarar verebilir
  • bende 2488 cng almıştım ünlem işareti biz şehir dışında iken yanmış içinde ne varsa bozulmuş daha 2 sene olmadan motor yandı.Arçelik daha henüz teknolojisi hikaye böyle buzddolabımı olur teknik KİTABINDA YILDA 211 KW ELEKTRİK TÜKETİR A+++ VE 4 BİN LİRALIK BUZDOLABI İÇİNDE BOZULAN ZARARIMIDA KARŞILAMADILAR.MOTOR DEĞİŞTİKTEN SONRA BUZDOLABI ÇOK AZ MALZEME VARKEN SAATLERCE ÇALISIYOR DİKKATİMİ ÇEKTİ.İKİ ELEKTRONİK DİCİTAL GÖSTERGELİ TERMOMETRE ALDIM.BIRINI BUZDOLABINA DİĞERİNİ DERİN DONDURUCU KISMINA KOYDUM.-18 AYARLIYORUM BUZDOLABI DERİN DONDURUCU SÜREKLİ ÇALIŞIP -30 DA MOTOR SUSUYOR.BU KADAR ÇALIŞTIĞINA GÖRE ELEKTRİK TÜKETİMİNİDE ÖLÇMEK AKLIMA GELDİ GİTTİM 200 TL VERİP ALMAN MALI ANLIK ELEKTRİK WATT VE GÜNLÜK ELEKTRİK TÜKETİMİNİ GÖSTEREN TROTEX B11 CİHAZI ALDIM VE PRİZE TAKIP KULLANDIM GÜNDE 0.57WATT OLMASI GEREKİRKEN 1.5KW ELEKTRİK TÜKETİYOR.YANİ YILLIK 211KW DEĞİL YILLIK 547KW ELEKTRİK YANİ TAM 336KW FAZLA ELEKTRİK TÜKETİYOR DEMEKTİR.BİZLER AZ ELEKTRİK TÜKETİYOR DİYE ALMIŞTIK YANILMIŞIZ.YENİ ALACAK OLANLAR BİZ YANDIK SİZ YANMAYIN.BİRDE KAPISI AÇIKKEN İKAZ SESİ DE İLGİNÇ BUZDOLABININ HER İKİ KAPISINDAN BİRİ DAHİ AÇIK OLSA İKAZ SESİ ÇALIŞMALI FAKAT ARÇELİK YALNIZ BUZDOLABI KAPISI İÇİN KOYMUŞ BU İKAZ SESİNİ DERİN DONDURUCU AÇIKTA KALSA İKAZ VERMİYOR VEDE İKAZ SESİ SİVRİSİNEK SESİ GİBİ KULAĞINI BUZDOLABINA DAYARSAN DUYABİLİYORSUN.....ÇOK UYDURUK BİR BUZDOLABI BU YENİ NESİLLERİN MOTORUDA 2 YILDA BİR YANIYORSA İŞİMİZ VAR.EEE SAMSUNG KENDİ BUZDOLABINA GÜVENİYOR HİÇBİR ÜCRET TALEP ETMEDEN 10 YIL MOTOR GÜVENCESİ VERİYOR.ARÇELİK İSE 3 YIL KALANI PARAYLA.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.