Şimdi Ara

Arçelik 720lt buzdolabı 283720 kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
6.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük bir buzdolabına ihtiyacım var 85 cm yerim 2 metre yükseklik cuk oturuyor benim alana ama hiç Arçelik ürünü kullanmadım tavsiye edermisiniz. Yada bu ölçüde 700 lt üstü başka bir buzdolabı tavsiyesi rica edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arçelik'in şu brüt hacimleri abarta abarta yazmasına da hayranım gerçekten.

Rakip BSH ürünü olan Bosch KGN86AI42N modelinin net hacmi; soğutucu: 479 lt, dondurucu: 140 lt, toplam net: 619 lt

Arçelik 283720 EI modelinin net hacmi; soğutucu: 422 lt, dondurucu: 155 lt, toplam net: 577 lt

Ama brüt hacimleri kıyasladığımızda aslında 42 lt daha büyük olan Bosch 682 lt, Arçelik ise 720 lt görünüyor.

Yani Arçelik brüt hacim bilgisi vererek insanları yanıltıyor.

Bu yüzden brüt hacimleri hiçbir zaman dikkate almayın; günün sonunda kullanabileceğiniz hacim, net olan hacim.
  • Dolabın sol tarafının dış kısmı el yakacak derecede ısınıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik'in şu brüt hacimleri abarta abarta yazmasına da hayranım gerçekten.

Rakip BSH ürünü olan Bosch KGN86AI42N modelinin net hacmi; soğutucu: 479 lt, dondurucu: 140 lt, toplam net: 619 lt

Arçelik 283720 EI modelinin net hacmi; soğutucu: 422 lt, dondurucu: 155 lt, toplam net: 577 lt

Ama brüt hacimleri kıyasladığımızda aslında 42 lt daha büyük olan Bosch 682 lt, Arçelik ise 720 lt görünüyor.

Yani Arçelik brüt hacim bilgisi vererek insanları yanıltıyor.

Bu yüzden brüt hacimleri hiçbir zaman dikkate almayın; günün sonunda kullanabileceğiniz hacim, net olan hacim.
  • Canlı gördüm Siemens bariz daha büyük kağıt üstünde ufak kalmasına rağmen Siemens 686 olanı aldım kampanyada vardı buz haznesi hariç çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.